Pretty nail-art by Ilja


Afgelopen zondag was ik voor de verandering weer eens bij Ilja. Gewoon, voor de leuk! En wat we gedaan hebben? Geshopt, gevroten, lui gedaan. The usual, haha! Maar ook genail-art en de nail-art die Ilja bij mij maakte wil ik toch wel delen met jullie, omdat hij very pretty was. Kijk dus vooral verder!Rechterhand & linkerhand! Ilja gebruikte als basis een blauwe lak van de Koh Sound collectie en ging hierna stempelen, met een imageplate van Dashica en een zilveren lakje van CiatΓ©. Omdat in het patroontje een soort rondjes zitten, besloot ze er ook van die kleine rhinestones op te plakken! Die worden helaas wel mat en vrij rond door de lijm en de topcoat, maar alsnog best leuk.Nice toch? πŸ˜€ Wel vrij opvallend en de rhinestones zijn ook niet bepaald handig, haha! Wat vinden jullie ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *