Personal & Instagrams!


Instagraaaaaam! Is echt m’n verslaving, haha! Ik ben echt zo’n sukkeltje dat helemaal blij word van alle effectjes.. Maar ik vind het ook een leuke manier om mensen toch meer een kijkje in mijn (oh zo super interessant geweldig boeiende) leventje te geven. Vandaag een personal update gemixt met instagram foto’s!


Wat ik de afgelopen paar weken zoal uitgespookt heb? Nou, eigenlijk had ik het nog best druk haha! Met veel mensen afgesproken, nog best weinig thuis geweest. M’n ouders waren 3 weken op vakantie (inmiddels weer terug), waardoor ik tussendoor ook nog voor het huis moest zorgen, koken, zo min mogelijk afwassen. Maar ik moet zeggen dat het ook wel echt heerlijk was, niet dat m’n ouders nou zo vervelend zijn maar het had toch ook wel wat ;). Zelf bepalen wanneer ik eens iets ga doen enzo, heerlijk!


Wat deed ik verder… Ik maakte ringen, sprak eindelijk eens af met Lara, hield een swatchdag met Ilja én later nog een sleepover. Ook deed ik mee aan een toffe winactie op Beautylab, waarmee ik een freaking Too Faced palette won! Helaas is hij nog niet binnen, maar bij elk geluid wat ook maar enigszins op het busje van de pakketpostmeneer lijkt zit ik rechtop in bed, haha!


Nagels lakken doe ik altijd veel, haha! Hier zitten zeker wat favo’s bij, de groene van OPI, de blauwe van China Glaze. En rechtsonder een blauw/groenig kleurtje, van een hele oude Essence LE. Die toch wel erg leuk bleek te zijn! Op dit moment zijn m’n nagels aardig naar de jeweetwel, wat ik toch wel vervelend vind. En Ilja ook, als ik weer wat voor d’r moet swatchen haha!


Food is altijd good! Tijdens de afwezigheid van m’n ouders moest ik mijn kookkunsten weer van stal halen (die ik niet heb). Erg veel boeiends kookte ik overigens niet, niet alleen was ik vaak niet thuis maar in je eentje koken voor jezelf is niet erg leuk. En ik ergerde me echt kapot aan al die grote verpakkingen voor 2-3 personen! Dat is echt níet handig!


Wat ik op dit moment stiekem weer veel teveel doe is Rollercoaster Tycoon! Ik besloot deel 2 maar weer eens te installeren, maar het is zo verslavend! Maar hé, in de vakantie mag het. Ik probeer ook wat series verder te kijken, al schiet dat niet heel erg op. Oh en een tijdje geleden kocht ik een etagère bij Action, iets wat ik al een tijd wilde om nagellak op te zetten! Ik denk dat ze ‘m nog wel hebben bij de meeste Actions, hij is erg leuk en zeker een aanrader voor nagellak, of bijvoorbeeld mooie sieraden of parfum.

Dus, dit was m’n personal update met foto’s haha! Ik heb nog wel even vakantie en zodra ik weer vrij reizen heb met m’n studentenov ga ik weer mensen bezoeken ;). M’n vader heeft ook nog vakantie en allebei vinden we het leuk om te fotograferen, vaak in combinatie met wandelen, dus dat zal ook nog wel wat meer gebeuren. En uitslapen als een beer!

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Lifesplash 12 augustus 2012

  Dat het koken niet altijd heel lekker verliep, merkte ik op twitter haha. Maar je resultaten zijn great hoor! ^^ Instagram is denk ik ook zo leuk door al die effectjes, haha. Ik vind ’t zelf ook zo tof hihi. Voor de rest zien je foto’s er leuk uit meis. 😀

 2. Chantal 12 augustus 2012

  Leukk, I looooooove Instagramm!

 3. Esmay 12 augustus 2012

  Heel leuk om te zien! Ik vind jou nagels zo pretty ^^
  En ’t food is natuurlijk heerlijk om te zien!

 4. Vera 12 augustus 2012

  Leuke foto’s! 🙂

 5. Kimberly 12 augustus 2012

  Aa lekkere foodfoto’s! 😀

 6. Miranda 12 augustus 2012

  Leuke foto’s. Ik vind je nagels zo ontzettend mooi;D

 7. Lisa 12 augustus 2012

  leuke foto’s! En het eten ziet er allemaal heel goed uit hoor!

 8. Lotte 12 augustus 2012

  Erg leuk! Ik gooi ook over alle foto’s een instagram filter 😛

 9. beautybysandra 12 augustus 2012

  echt leuk om te zien =)

 10. Nicole 12 augustus 2012

  hele leuke foto’s!

 11. LounaBeauty 12 augustus 2012

  Leuke foto’s meid 🙂 liefs

 12. Tess 12 augustus 2012

  Super leuk om te zien! het eten ziet er lekker uit! x.

 13. Jana 12 augustus 2012

  Leuke foto’s 😀 x

 14. Debbie 13 augustus 2012

  Leuk he al die foto,s op instagram… ben er ook gek op.
  Wat is jouw instagram naam dan kunnen we elkaar misschien volgen.
  Voeg me maar toe als je wilt: natumi4u

 15. Leonella 13 augustus 2012

  Leuke foto’s, en zie ik daar nu twee keer panini? Heb je ze hergebruikt?

 16. Lotte 13 augustus 2012

  Leeeuk! En jaaa, ik wacht ook nog steeds met smart op het Too Faced palette. Ik hoop dat ‘ie snel komt!

 17. BeautyLoves 13 augustus 2012

  Instagram is leuuuk! Hmm, koetjesreep… onlangs hebben we dat ook nog eens gekocht (in de Action, haha).

 18. Jolien 13 augustus 2012

  Leuke foto’s. En al dat eten ziet er erg lekker uit!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén