NYC Color Rush nail polish + some sparkle!


Vorige week had ik best een awkward moment. Ik lag nog heeeerlijk te slapen, toen de pakketpostbode ineens voor de deur stond. Uiterst charmant deed ik dan ook de deur open en hij overhandigde mij een klein pakketje. Huh, pakketje? Maar blijkbaar ben ik in een winning mood, want er bleken make-upjes in te zitten van NYC! Een tijd geleden had ik meegedaan aan een winactie op de FB pagina van NYC, maar je moest gelijk je adres invullen en ik heb ook geen mailtje o.i.d. ervan gekregen. Toch best leuk! In het pakketje zat een mascara, 2 lipstains, een blush en 5 vrolijke lakjes, en die nagellakjes ga ik jullie vandaag laten zien!De vijf fleurige kleurtjes horen bij de Color Rush collectie van NYC, die echter bestaat uit items die ook in het vaste assortiment zitten. Niet heel erg, want deze lakjes kun je dus nog prima scoren! Het zesde lakje is een glitterlak die ik van Ilja kreeg, geen onderdeel van deze collectie voor zover ik weet maar ik besloot hem er maar gelijk bij te voegen!Laten we beginnen met Lexington Yellow, een felgele kleur! Een typische zomerkleur en helaas ook een typische niet-Marjolein kleur, geel vind ik niet zo leuk staan bij mij. Maar altijd handig voor nail-art! Hij dekt op zich in twee laagjes, maar ik had een derde laagje nodig om hem echt mooi egaal te krijgen.Net-niet-neon is deze oranje kleur, Spring Street. Wel een beetje hup Holland hup tint, maar nu het de Olympische Spelen zijn mag het wel, toch? 😉 En ik denk dat ik hem wel vaker pak, omdat hij zo fel is en niet al te licht oranje, kan hij nog net. Twee laagjes was voldoende voor een goede dekking!Tja, roze, niet een heel spetterend kleurtje maar toch ook wel weer leuk! Een framboostintje genaamd Greenwich Village, dekt in twee laagjes.Met groen heb ik niet zoveel, maar High Line Green laat het toch een beetje kriebelen. Hij is niet zo licht dat hij erg botst met mijn huidskleur, maar wel lekker opvallend! Dekt bovendien prima in twee laagjes.Smurf in een flesje is Water Street Blue en daarmee wederom een leuk tintje! De laatste tijd draag ik steeds meer blauw en deze zal ik ook zeker op doen! dekt wederom goed in twee laagjes.

Glitterlakjes vind ik erg leuk en Big City Dazzle kan mijn goedkeuring wel wegdragen! Dit lakje bevat blauwe, rode en paarse glittertjes en vind ik vooral over blauw of roze erg leuk. Je moet hem wel echt over een ander kleurtje aanbrengen want er komen niet super veel glitters vanaf.


Blij met m’n nieuwe nagellakjes? Yes, I am! In mijn collectie vind je niet heel veel felle creamy lakjes, dus ze vallen zeker in de smaak. NYC belooft overigens dat de kleurtjes van deze lijn sneldrogend zijn, maar daar merkte ik niet bijzonder veel van. Mijn favo’s zijn denk ik de groene en blauwe tint, en de oranje vind ik ook erg leuk. De glitterlak vind ik ook awesome! De lakjes kosten €2,29 per stuk en NYC is inmiddels bij steeds meer vestigingen van Kruidvat te koop!

 1. Die gele vind ik vet leuk! 😀
  Sowieso is het ook tof dat ze dit als verassing hebben gedaan zonder mail oid!
  Die glitters heb ik zelf ook maar nog niet opgehad *foei*

 2. De gele vind ik het mooiste! Maar de rest is ook niet mis. En dat je niet zo charmant de deur open deed is denk ik no problem, I mean.. hallo je hebt nu wel een tof pakketje? haha.

 3. De blauwe en de gele vind ik het mooist. Het glitter lakje is ook leuk! Ik weet niet hoe het bij jou zit maar mijn pakketpostbode is zelf ook niet zo charmant, dus voor hem optutten is niet nodig 😉

 4. Oeh die glittercombinaties vind ik erg mooi! Het is mooi hoe gelijk de kleine glittertjes verdeeld zijn (bij mij zie je vaak toch dat glittertjes bijeenhopen), zijn dat 2 glitterlaagjes? Ik denk dat ik de roze het mooist vind, heb ik toch een beetje spijt dat ik Bubblegum Pink had gekocht van NYC, ipv deze ;p

  1. Het is 1 laagje, maar wel iets dikker (ik probeer het altijd nog zo goed mogelijk te verdelen met ’t kwastje, haha!). Haha, ik vind hem ook wel wat mooier dan Bubblegum Pink, hij is wat donkerder en ook iets meer dekkend :).

 5. Goede reviews en deze worden nog eens verduidelijkt met PRACHTIGE en SCHERPE foto’s. Wauw.
  Een blog met mooie en scherpe foto’s lees ik heel graag. I will follow you!
  Bedankt voor je mooie nagellak review!

 6. Ik word meteen helemaal happy van al die zonnige kleurtjes nagellak! Zeker die gele, die ziet er super leuk uit! Heb nog nooit een lakje van NYC geprobeerd, misschien toch maar eens doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *