NYC Color Rush nail polish + some sparkle!


Vorige week had ik best een awkward moment. Ik lag nog heeeerlijk te slapen, toen de pakketpostbode ineens voor de deur stond. Uiterst charmant deed ik dan ook de deur open en hij overhandigde mij een klein pakketje. Huh, pakketje? Maar blijkbaar ben ik in een winning mood, want er bleken make-upjes in te zitten van NYC! Een tijd geleden had ik meegedaan aan een winactie op de FB pagina van NYC, maar je moest gelijk je adres invullen en ik heb ook geen mailtje o.i.d. ervan gekregen. Toch best leuk! In het pakketje zat een mascara, 2 lipstains, een blush en 5 vrolijke lakjes, en die nagellakjes ga ik jullie vandaag laten zien!De vijf fleurige kleurtjes horen bij de Color Rush collectie van NYC, die echter bestaat uit items die ook in het vaste assortiment zitten. Niet heel erg, want deze lakjes kun je dus nog prima scoren! Het zesde lakje is een glitterlak die ik van Ilja kreeg, geen onderdeel van deze collectie voor zover ik weet maar ik besloot hem er maar gelijk bij te voegen!Laten we beginnen met Lexington Yellow, een felgele kleur! Een typische zomerkleur en helaas ook een typische niet-Marjolein kleur, geel vind ik niet zo leuk staan bij mij. Maar altijd handig voor nail-art! Hij dekt op zich in twee laagjes, maar ik had een derde laagje nodig om hem echt mooi egaal te krijgen.Net-niet-neon is deze oranje kleur, Spring Street. Wel een beetje hup Holland hup tint, maar nu het de Olympische Spelen zijn mag het wel, toch? 😉 En ik denk dat ik hem wel vaker pak, omdat hij zo fel is en niet al te licht oranje, kan hij nog net. Twee laagjes was voldoende voor een goede dekking!Tja, roze, niet een heel spetterend kleurtje maar toch ook wel weer leuk! Een framboostintje genaamd Greenwich Village, dekt in twee laagjes.Met groen heb ik niet zoveel, maar High Line Green laat het toch een beetje kriebelen. Hij is niet zo licht dat hij erg botst met mijn huidskleur, maar wel lekker opvallend! Dekt bovendien prima in twee laagjes.Smurf in een flesje is Water Street Blue en daarmee wederom een leuk tintje! De laatste tijd draag ik steeds meer blauw en deze zal ik ook zeker op doen! dekt wederom goed in twee laagjes.

Glitterlakjes vind ik erg leuk en Big City Dazzle kan mijn goedkeuring wel wegdragen! Dit lakje bevat blauwe, rode en paarse glittertjes en vind ik vooral over blauw of roze erg leuk. Je moet hem wel echt over een ander kleurtje aanbrengen want er komen niet super veel glitters vanaf.


Blij met m’n nieuwe nagellakjes? Yes, I am! In mijn collectie vind je niet heel veel felle creamy lakjes, dus ze vallen zeker in de smaak. NYC belooft overigens dat de kleurtjes van deze lijn sneldrogend zijn, maar daar merkte ik niet bijzonder veel van. Mijn favo’s zijn denk ik de groene en blauwe tint, en de oranje vind ik ook erg leuk. De glitterlak vind ik ook awesome! De lakjes kosten €2,29 per stuk en NYC is inmiddels bij steeds meer vestigingen van Kruidvat te koop!

Verder Bericht

Vorige Bericht

46 Reacties

 1. Esmay 8 augustus 2012

  Die gele vind ik vet leuk! 😀
  Sowieso is het ook tof dat ze dit als verassing hebben gedaan zonder mail oid!
  Die glitters heb ik zelf ook maar nog niet opgehad *foei*

 2. Selina 8 augustus 2012

  High Line Green ligt hier nog ongebruikt,.. Ik geloof dat ik deze toch snel maar eens ga dragen want de kleur is echt tof!

 3. Lifesplash 8 augustus 2012

  De gele vind ik het mooiste! Maar de rest is ook niet mis. En dat je niet zo charmant de deur open deed is denk ik no problem, I mean.. hallo je hebt nu wel een tof pakketje? haha.

 4. Priscilla 8 augustus 2012

  De blauwe en de gele vind ik het mooist. Het glitter lakje is ook leuk! Ik weet niet hoe het bij jou zit maar mijn pakketpostbode is zelf ook niet zo charmant, dus voor hem optutten is niet nodig 😉

 5. Chantal 8 augustus 2012

  Superleuke, vrolijke en zomerse kleurtjes, love it!

 6. Kelly 8 augustus 2012

  Dat is nog eens een leuke verrassing! Mooie kleurtjes!

 7. Claudia 8 augustus 2012

  Oeh die glittercombinaties vind ik erg mooi! Het is mooi hoe gelijk de kleine glittertjes verdeeld zijn (bij mij zie je vaak toch dat glittertjes bijeenhopen), zijn dat 2 glitterlaagjes? Ik denk dat ik de roze het mooist vind, heb ik toch een beetje spijt dat ik Bubblegum Pink had gekocht van NYC, ipv deze ;p

  • Marjolein 8 augustus 2012 — Berichtauteur

   Het is 1 laagje, maar wel iets dikker (ik probeer het altijd nog zo goed mogelijk te verdelen met ’t kwastje, haha!). Haha, ik vind hem ook wel wat mooier dan Bubblegum Pink, hij is wat donkerder en ook iets meer dekkend :).

 8. Linda 8 augustus 2012

  High Line Green is mooi! En die gele en blauwe ook 🙂 Ik vind trouwens dat je dat overzicht heel mooi hebt gemaakt.

 9. charile 8 augustus 2012

  Mooie kleurtjes en ook mooie foto’s!

 10. MySuperSweetLife 8 augustus 2012

  Wat een leuke vrolijke kleurtjes! Dat glitterlakje is ook erg mooi!
  Liefs

 11. femketje 8 augustus 2012

  mooie vrolijke lakjes 😀

 12. Mandy 8 augustus 2012

  Heel mooi zijn ze

 13. Amy 8 augustus 2012

  Ze zijn echt super leuk! Mooie foto’s ook trouwens!

 14. Jaimie 8 augustus 2012

  Mooie kleurtjes!

 15. Ilja 8 augustus 2012

  Dat is nog eens een leuke verrassing! ^_^

 16. Kimberly 8 augustus 2012

  Die roze met die glittertjes is een leuke combinatie zeg!

 17. Lotte 8 augustus 2012

  Leuke lakjes, maar de kleuren vind ik niet heel bijzonder. De blauwe en de groene vind ik echter wel leuk 🙂

 18. Helen 8 augustus 2012

  Lekkere vrolijke lakjes zeg 😀

 19. Miranda 8 augustus 2012

  Oh wat een mooie kleuren nagellak.

 20. Simone 8 augustus 2012

  Water Street Blue is mooi!

 21. Lotte 8 augustus 2012

  Deze zijn echt heel mooi! Ik heb ze een tijdje geleden geswatcht en ik vond ze heel fijn lakken.

 22. Melissa 8 augustus 2012

  Mooie heldere kleuren!

 23. beautybysandra 8 augustus 2012

  wat een mooie kleurtjes, vind vooral die roze erg leuk!

 24. Yak Man 8 augustus 2012

  Dat zijn echt mooie lakjes zeg! ♥ Leuk dat je ze hebt gewonnen, minder leuk dat je zelf de deur moest openen terwijl je net uit bed kwam, haha

 25. Emma 8 augustus 2012

  leuke kleurtjes!
  je hebt ook hele mooie swatches

 26. Vera 8 augustus 2012

  De gele, groene en blauwe vind ik erg tof 🙂

 27. stella 8 augustus 2012

  Goede reviews en deze worden nog eens verduidelijkt met PRACHTIGE en SCHERPE foto’s. Wauw.
  Een blog met mooie en scherpe foto’s lees ik heel graag. I will follow you!
  Bedankt voor je mooie nagellak review!

 28. Nicole 8 augustus 2012

  hele leuke kleurtjes! mooie glitters ook 🙂

 29. Sanja 8 augustus 2012

  Die groene en blauwe heb ik ook! So pretty ^^
  De gele staat op de wishlist! Niet meer gezien in het rek van kruidvat 🙁

 30. LounaBeauty 8 augustus 2012

  Mijn complimenten meis. Wat een mooie swatches zeg 🙂 prachtig 🙂 liefs

 31. Amy-Denise 8 augustus 2012

  Mooie, felle kleuren!

 32. Chantall 8 augustus 2012

  Superleuke lakjes!

 33. Tedje 9 augustus 2012

  Mooie foto’s zeg!

 34. Lies 9 augustus 2012

  Hele mooi lakjes! Het glitterlakje Big City Dazzle vind ik zelf ook heel erg mooi en gebruik hem regelmatig.

 35. Merel 11 augustus 2012

  Ik word meteen helemaal happy van al die zonnige kleurtjes nagellak! Zeker die gele, die ziet er super leuk uit! Heb nog nooit een lakje van NYC geprobeerd, misschien toch maar eens doen.

 36. Isabel 19 augustus 2012

  Ze zijn echt leuk voor de zomer!

 37. Myrthe 23 augustus 2012

  Wauw, wat een mooie kleuren! En ook prachtig gelakt, compliment 😉 Het glitterlakje heb ik ook, kun je overal wel bij combineren 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén