New in – Essence & Catrice


Wee-heeee! Essence en Catrice hebben ’t assortiment weer aangepast, wat ik toch altijd wel erg leuk vind. Toch besloot ik me nog even in te houden toen ik voor ’t schap stond, eerst eens wat reviews afwachten ;). Ik kocht wel 4 dingetjes!Allereerst kocht ik iets wat niet nieuw in het assortiment zit, al is de verzorgingslijn van Essence sowieso nog niet heel lang te koop. De crèmes bevallen me erg goed en eigenlijk was ik op zoek naar een betaalbare cleanser. Ik heb een tijdje Lush cleansers gebruikt en ja, ze zijn fijn. Maar met een prijs van €9,50 per potje toch een beetje te duur, zeker omdat het cleanser is en geen crème of iets! Deze 4-in-1 cleanser van de voedende lijn van Essence My Skin is niet alleen een cleanser, maar je kunt ‘m ook gebruiken als snel masker of scrub. Ik heb ‘m nog maar 1x gebruikt dus kan er uiteraard geen review van geven, maar ik kreeg er in ieder geval geen allergische reactie van of iets ;). Hij kost een hele schappelijke €1,99!


Met nagellak maak je me altijd blij, dus kon ik het niet laten om wat nieuwe dingetjes te scoren!Helaas deed ik wel een miskoop.. Heeeel blij dacht ik te zijn toen ik las dat er een Glow In The Dark topcoat in het assortiment zou komen. Vlak voor het slapen gaan nog even naar je lichtgevende nagels kijken, tof! Maar toen ik thuis was besloot ik eens het flesje beter te bekijken… En op de achterkant staat dus dat hij werkt onder blacklight. Gezien ’t feit dat ik daar niet dagelijks onder sta, is het best een miskoop. Vind het erg jammer dat Essence het een echte Glow In The Dark topcoat doet lijken!Gelukkig was de andere topcoat geen miskoop! Deze heet Holo Topping, Please!, en in die naam kan ik me wel vinden haha. Het is een roze kleur met holo glittertjes erin, erg mooi.
Eerste en tweede swatch over een roze lakje, de derde over een nude lak als accentnagel. Holoooo! Ik vind het wel jammer dat er een roze basis in zit, want daardoor staat hij alleen leuk over rozetinten of nude.. Maar het roze heeft ook wel wat! De nail toppers kosten €1,89 per stuk.Tegen beter weten in kocht ik ook nog een Catrice lakje. Die blijven bij mij altijd echt belabberd slecht zitten, maar deze vond ik toch wel erg mooi. Hij heet Steel My Heart en belooft een “metal brushed effect” te hebben..Het metal brushed effect zorgt ervoor dat hij op je nagels een soort semi-matte is. Op zich wel mooi, al vind ik dit glitterige lakje een stuk mooier met een topcoat erover!Met een topcoat erover komen de prachtige glitters namelijk een stuk meer naar boven, met flits of zon lijken ze ook wel holografisch te zijn. Het kleurtje doet me eigenlijk denken aan een koelere en meer paars/grijze versie van OPI’s My Private Jet. Ik prefereer de versie met shiny topcoat in ieder geval zeker over die zonder! Catrice lakjes zijn iets duurder geworden, ze kosten nu €2,69.


Dus, een beetje balen van de Glow In The Dark topcoat die geen licht gaat geven doe ik wel, dat is echt een gemiste kans. Maaaar, de andere twee nagellakjes vind ik wel erg pretty en tot nu toe bevalt de cleanser ook goed. Ik denk eigenlijk dat ik nog wat producten ga kopen van de Essence My Skin lijn. Ben nu toch ook wel benieuwd geworden naar de rest en m’n skincare kan wel een update gebruiken!

Hebben jullie al nieuwe items gescoord van Essence en Catrice? Of wat staat er op je wensenlijstje?

Verder Bericht

Vorige Bericht

41 Reacties

 1. Charile 18 augustus 2012

  Leuke aankopen! Jammer van het glow in the dark lakje!

 2. Kimberly 18 augustus 2012

  Dat van die glow in the dark nagellakje vind ik echt jammer, die vond ik juist zo leuk! Steel my heart ziet er mooi uit met die topcoat!

 3. Jesdiny 18 augustus 2012

  Wat stom van dat Glow in the Dark lakje. Toen ik het zag dacht ik ook gelijk: wow, wat tof! Maar ja ook ik sta nooooooit onder een blacklight. Wie wel?

  • tamara 18 augustus 2012

   ik weet dat bij ons in de discotheek wel van die lampen hangen en 15 jaar terug had je ook al van die glow in the dark lakken en die vielen daar erg op. je kan het ook merken aan je kleding als je iets wits aan hebt geeft dat ook licht, dus een leuk lakje voor met het stappen.

  • Marjolein 19 augustus 2012 — Berichtauteur

   Haha, ik ook echt nooit. Ja vroegah, kinderdisco of discobowlen! 😀

 4. Claudia 18 augustus 2012

  Oh! Goed dat je dat zegt van de glow in the dark, ik wilde hem vanmiddag gaan halen… toch maar niet dan. Ik had als meisje ook eens op de markt een ‘glow in the dark’ nagellakje gekocht maar die bleek ook alleen onder blacklight te werken… D:

 5. Jaimie 18 augustus 2012

  Oeh, die holografische lakjes zijn leuk!

 6. Laralaurentia 18 augustus 2012

  Echt prachtige foto’s 😀 Wel beetje jammer van de glow in the dark top coat

 7. Jennifer 18 augustus 2012

  Het essence roze holo lakje wil ik graag hebben! Die metal brushed van catrice heb ik ook gekocht, daar ben ik ook heel blij mee!

 8. Jeanine 18 augustus 2012

  Leuke dingetjes heb je geshopt!
  Die cleanser heb ik ook en ik ben er over het algemeen wel tevreden over. Zowel als cleanser als masker vind ik hem fijn, hij ruikt lekker en heeft een lekkere dikke substantie. Het enige minpuntje vind ik dat hij zo glas is, bij het opsmeren glijden de kloddertjes haast van mijn gezicht af…. 🙁 Maar misschien doe ik iets fout hahaha.

  Ik ben het met je eens wat het Catrice lakje betreft, die is zeker mooier met een glanzende topcoat, maar ja dan mis het hele nieuwe effect. Dilemma dus hahaha.

  Verder onwijs leuke dingen gekocht!

  Xxx

  • Marjolein 19 augustus 2012 — Berichtauteur

   Hmm, ik vind het wel meevallen maar ik snap wel wat je bedoeld! Misschien scheelt het als je ‘m op een droog gezicht aanbrengt en pas daarna met natte handen eroverheen gaat? En ach, soms voor het matte effect gaan en soms voor een shiny topcoat, hebben we toch twee lakjes in 1 haha! 😀

 9. Lotte 18 augustus 2012

  Jammer zeg, van die glow in the dark topcoat. Stomme zet van Essence! De andere lakjes zien er wel heel leuk uit.

 10. Bregje 18 augustus 2012

  Hele mooie kleurtjes! Ik heb ook zo`n glow in the dark topcoat, ik had een dagboek met glow in the dark pennetje, daar zat een lampje bij en dus had ik ze toch nog kunnen bewonderen. Maar met nagellak eronder werkt hij hellaas niet :-(.

 11. Vera 18 augustus 2012

  Die special effect topper ga ik ook nog wel kopen! Echt een beetje misleidend ja die glowing in the dark top coat. Ik vind dat ze de naam moeten veranderen 😉 Beetje jammer als je jezelf dan dwingt om maar twee dingen te kiezen en dat ik dan net iets kies wat niet is wat het lijkt. Had ik liever die special effect topper gekocht! De andere dingen die je gekocht hebt zijn erg mooi 🙂

  • Marjolein 19 augustus 2012 — Berichtauteur

   Ja, stiekem baal ik wel een beetje van die Glow In The Dark Topcoat, haha! Twijfelde nog tussen twee Toppers met glitter, had ze dus allebei kunnen kopen in plaats van die topcoat. Boeeh!

 12. Lotte 18 augustus 2012

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik ben benieuwd naar de cleanser!

 13. Marieke 18 augustus 2012

  Oef, ben ik even blij dat ik gister toch niet die glow in the dark topcoat heb gekocht!! Het lakje van Catrice vind ik ook veel mooier met shiny top coat. Zo droeg ik ‘m ook. Vooral leuk nu de zon zo schijnt, dan is ie echt shinyyy!!

 14. Soesja 18 augustus 2012

  Jammer van die ‘glow in the dark’, de andere twee lakjes zijn wel echt prachtig!

 15. Miss Langhaar 18 augustus 2012

  Spijtig van de topcoat idd, maar de andere lakjes zijn wel erg mooi!

 16. beautybysandra 18 augustus 2012

  wat een leuke producten!

 17. Sophie 18 augustus 2012

  Mooie nagellakjes! Alleen jammer van die ‘glow in the dark’ nagellak. Stom van Essence om het zo te noemen..

 18. Miranda 18 augustus 2012

  Wat een tegen valler van de ‘glow in the dark’ nagellak, die laat ik dus maar liggen. De andere lakken zien er wel erg mooi uit;D

 19. Nicole 18 augustus 2012

  leuk om te zien wat je gekocht hebt 🙂
  heb zelf alleen dat catrice lakje gekocht dat jij ook hebt, de andere lakjes waren niet helemaal mijn smaak en naar de make-up heb ik nog niet het gekeken..

  de nieuwe essence producten vielen me helaas tegen, misschien als ik een keer ergens kom waar ze een tweede schap hebben dat ik wel wat leuks zie 🙂
  super jammer dat die glow in the dark voor onder blacklight is.. die laat ik nu zeker liggen.

  • Marjolein 19 augustus 2012 — Berichtauteur

   Was ook niet helemaal flabbergasted door de nieuwe producten van Essence, al merk ik vaak dat er toch wel juweeltjes tussen zitten. De pigments vond ik er ook wel leuk uit zien, zitten in dat tweede schap! Maar zoooooveel keus, haha!

 20. Samantha 18 augustus 2012

  Wat jammer van de Glow in the Dark… Ik vind dat ze dat wel beter moeten aangeven! Maar Holo Topping, Please! is wel echt prachtig.

 21. Esmay 18 augustus 2012

  Beetje stom van die Glow in the Dark lak. Foei, Essence.
  Steel my Heart is inderdaad ’n prachtlak, heb ‘m zelf ook geshopt vanmiddag ^^

 22. sharon 18 augustus 2012

  Same miskoop hier haha! Ik ben benieuwd hoe die cleandinges je gaat bevallen.

 23. Jana 18 augustus 2012

  Leuke dingen, inderdaad jammer van dat ene lakje 🙁 x

 24. femketje 18 augustus 2012

  he jakkes, had ook wel wat meer verwacht van dat glow in the dark lakje

 25. Eline 19 augustus 2012

  De lakjes zien er prachtig uit. Jammer van het glow-in-de-dark; dat zou zo gaaf zijn!

 26. Yak Man 19 augustus 2012

  Aawh, wat super jammer van dat glow in the dark lakje zeg! ik wilde hem namelijk ook gaan kopen.

 27. Lies 19 augustus 2012

  Hele leuke producten! Ik vind het zelf ook een domper dat het lakje glow in the dark heet en dat het alleen blijkt te werken onder black light. De Essence special effect topper vind ik er heel erg mooi uitzien! Zelf heb ik al wel wat producten gekocht van het nieuwe Essence en Catrice assortiment. Alleen staat er ook nog zeker genoeg op mijn wishlist.

 28. Kayla 20 augustus 2012

  Mooie producten, vooral het holografische lakje! Mooie foto’s heb je gemaakt!

 29. Selena 23 oktober 2012

  Dus bedoel je nou dat de nagellak glow in the dark geen licht geeft in het donker??

  Leuke spulletjes heb je btw gehaald :D.

  • Marjolein 23 oktober 2012 — Berichtauteur

   Ja klopt! Hij geeft licht onder blacklight, wat je vaak in disco’s enz hebt (waarbij witte dingen blauw licht gaan geven), maar dus niet in het donker nadat je hem in de zon hebt gehouden :(.

 30. lisa 13 november 2012

  Handig om te weten!
  Thanks!

 31. lisa 14 november 2012

  Nieuwe producten?
  Vind het echt leuk om te weten 😀

 32. Christianne 24 november 2012

  Waar koop je die glow in the dark topper heb bij veel winkels gekeken maar nog nergens gevonden helaas 🙁 Bij het uitgaan vind ik het vooral leuk omdat ze daar wel blacklight hebben dus kan iemand mij vertellen waar ik die van essence kan kopen?

  • Marjolein 24 november 2012 — Berichtauteur

   Essence kun je kopen bij de meeste vestigingen van Kruidvat en Trekpleister, al zit de glow in the dark topper in het tweede schap en niet alle vestigingen hebben twee schappen (vaak vestigingen in grotere steden enz wel). Hopelijk kun je ‘m snel vinden!

 33. Barry 4 januari 2013

  Ik vind het erg jammer dt je glowing in the dark nagellak alleen kunt zien onder black light. Dit staat niet vermeld op het etiket.

 34. Anoz 21 juni 2014

  Tegenwoordig hebben ze wel echte glow in het dark die zonder blacklight werkt! Heb het zelf namelijk ook gekocht! Wel een tof effect voor het slapen gaan!

  En jammer van die glow in het dark onder de blacklight ik zelf had het namelijk ook gekocht en bleek inderdaad een mis koop.

  Maar gelukig echte glow in het dark nagel lakje is er voor maar €1,89. En het is een top coat van Essence.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén