Neon stripe nail-art


Afgelopen weekend was het een beetje heet, dus besloot ik maar zo min mogelijk te doen. Maar goed, verveling started kicking in, en ik maakte dan ook maar een nieuwe nail-art! Het resultaat zie je uiteraard hierboven. Benieuwd hoe je ‘m maakt? Lees verder!


Wat heb je nodig?

  • Dun tape, bijvoorbeeld deze rolletjes striper tape die je goedkoop kunt scoren op eBay. Je kunt natuurlijk ook dunne reepjes plakband knippen!
  • Een basiskleur, ik gebruikte een nenoroze kleurtje van Claire’s met een witte kleur eronder.
  • Een sneldrogende topcoat als je geen zin hebt om lang te wachten.
  • Een goed dekkende kleur die je over de basiskleur en het tape aan gaat brengen. Hij moet ook niet te dik lakken!Wat je doet is eerst de basiskleur aan brengen en deze moet goed droog zijn voordat je verder kunt, anders zul je ‘m er zeker met het lostrekken van het tape eraf trekken. Een sneldrogende topcoat aanbrengen is dus wel handy, of gewoon even een tijdje wachten! Hierna kun je ’t beste eerst even wat strookjes knippen en die daarna kris-kras op je nagels aanbrengen. Bij m’n duim deed ik er eigenlijk teveel, het beste is 3-5 strookjes per nagel. En probeer de volgorde te onthouden, want je kunt het beste de strookjes er een voor een vanaf halen. Na het opplakken van de strookjes doe je de nagellak erover heen en je trekt gelijk de strookjes er vanaf. Topcoat erover and you’re done!Of ik hem echt awesome vind.. Ik weet nog niet haha! Het effect is op zich wel leuk en met veel verschillende kleuren te doen. Wat vind jij van deze nail-art?

  1. Waar heb je die claire’s nagellak gekocht? Iedere keer als ik bij de claire’s kom, vertellen ze dat ze hem in nederland niet verkopen 🙁

  2. Ik vind deze nailart ontzettend gaaf, zeker omdat er een neonkleur onder zit! Dat valt lekker op. Jammer dat ik (nog) geen neonkleur heb. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *