Nail-art – from a magazine


Nail-art, een prima activiteit om te ondernemen in de zomervakantie! And so I did. Ik spotte een toffe nail-art in een magazine en besloot zoiets na te maken. Vandaag een how-to en uiteraard het resultaat!


De nail-art die ik zag was trouwens bovenstaande, in het magazine Nails. Dat is een Amerikaans magazine, speciaal bedoeld voor salons e.d., dus meer gericht op mensen die werken met gel, acryl en dat soort dingen. Maar waar Amerikaanse magazines altijd erg goed in zijn, is een shitload aan reclame in een blad stoppen. Bij Nederlandse magazines erger ik me daar altijd behoorlijk aan, maar deze reclames zijn toch wel interessant! Vooral de nail-arts die ertussen stonden (ik denk dat ik nog wel een blogpost maak met de reclames, want er zaten echt toffe tussen!). En de nail-art behorend bij de reclame van ’t merk EzFlow inspireerde me!Dus pakte ik m’n felgekleurde NYC lakjes erbij, een witte lak van Herome als basis, wat tape om m’n vingers mee af te kunnen plakken en een penseeltje. En een berg nagellakremover en watjes, uiteraard ;).


Mijn nail-art is niet hetzelfde geworden als in de advertentie, maar wel hetzelfde idee. Hoe je dit doet?
1. Plak je vingers af met het tape, zodat je niet straks alle kleuren van je vingers af hoeft te gaan boenen.
2. Breng een witte nagellak aan als basis, zorg dat deze dekkend is (hij hoeft niet perfect erop te zitten, maar wel grotendeels dekkend) en al bijna tot helemaal droog.
3. Ik begon met roze en maakte een vrij groot vlak (ik raad je aan hem wat kleiner te doen, anders valt roze nogal op). Dit doe je door het kwastje helemaal af te vegen aan het flesje van de nagellak, dan een heel klein beetje op het kwastje van de nagellak te pakken en een streep te zetten op je nagel.
4. Hierna bracht ik de blauwe kleur haaks op de roze aan, op dezelfde manier.
5. Groen gaat weer dezelfde kant op als de roze..
6. En de oranje weer dezelfde kant op als de blauwe.
7. Als laatste, geel!
8. En als allerlaatste ga je nogmaals over alle kleuren heen, waarbij je nu nog meer probeert om de lijntjes zo recht mogelijk te maken. Hierna kan je gaan beginnen met het schoonmaken van je vingers, het komt er helaas sowieso wel naast!


Aaaaaaaand.. Done! Hij had van mij nog wel wat netter mogen worden, maar dat valt niet mee. Het is wel handig om nagellakjes van hetzelfde merk te gebruiken omdat de kwastjes dan even breed zijn, of gebruik een los breed penseeltje! Het effect vind ik wel grappig, al zal ik de volgende keer denk ik eerder voor meer roze tinten gaan. Dit is wel erg opvallend ;). In het magazine stonden nog meer nail-arts, dus verwacht ook zeker dat er nog wel meer zullen komen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

33 Reacties

 1. Chantal 15 augustus 2012

  Errug leuk gedaan! πŸ™‚

 2. Linda 15 augustus 2012

  Het had van mij ook inderdaad wel wat strakker gemogen, maarrr ik vind het echt verder heel leuk. Lekker vrolijk en kleurrijk πŸ™‚

 3. Lifesplash 15 augustus 2012

  Ik vind hem leuk geworden! Als ie inderdaad net wat netter was, was hij iets mooier. Maar zoiets is een behoorlijke klus! Maar hij is zeker geslaagd, good work. ^^

 4. femketje 15 augustus 2012

  ziet er erg netjes uit πŸ˜€ mooi!

 5. Charile 15 augustus 2012

  Ziet er heel leuk uit!

 6. Floor 15 augustus 2012

  Ah, ziet er cool uit!

 7. Esmay 15 augustus 2012

  Ik vind dat je het goed gedaan hebt hoor! Ik denk naarmate je dit vaker doet dat het dan misschien netter word, maar wie zit er nou vanaf 1 centimeter van je nagels te kijken en ziet die witte lijntjes etc?! Ik dacht: niemand.
  En dat van die tape vind ik echt geniaal, nog nooit aan gedacht om dat zo te doen haha!

 8. Bo 15 augustus 2012

  Wat mooi gedaan!xx

 9. Mick 15 augustus 2012

  Wow, supergaaf! Zoiets wil ik ook wel is proberen, echt leuk!

 10. sharon 15 augustus 2012

  Ziet er supergaaf uit! πŸ˜€

 11. Josephinei 15 augustus 2012

  Oeh, leuk gedaan! πŸ˜€

 12. Miranda 15 augustus 2012

  Wat mooi gemaakt:D

 13. Kimberly 15 augustus 2012

  Wat onwijs leuk gedaan! πŸ˜€

 14. Danique 15 augustus 2012

  Dat vind ik echt super mooi gedaan!

 15. Esther 15 augustus 2012

  Wauw, heel mooi! Ik vind het juist wel wat hebben dat het niet zo strak is, het oogt nu wat speelser πŸ˜‰

 16. EsmΓ©e 15 augustus 2012

  Leuke nailart!

  Liefs

 17. tineke 15 augustus 2012

  Deze is zo leuk! Ik mis mijn lange nagels, haha!

 18. LounaBeauty 15 augustus 2012

  Super leuk !! Helemaal iets voor mij haha. xox

 19. Samantha 15 augustus 2012

  Ha, wat grappig bedacht met die tape! Ik vind het erg leuk gelukt. πŸ™‚ Ik heb zelf ook die NYC lakjes, dus ik ga het ook eens proberen. ^_^

 20. Suus 15 augustus 2012

  Leuk gedaan! Wordt er helemaal vrolijk van πŸ™‚

 21. Nicole 15 augustus 2012

  heel leuk gedaan!

 22. MySuperSweetLife 15 augustus 2012

  Wow deze is wel heel erg leuk!
  Liefs

 23. Jana 15 augustus 2012

  Superleuk gedaan! πŸ˜€ x

 24. Vera 15 augustus 2012

  Wat een leuke vrolijke nail art πŸ™‚

 25. Annelie 16 augustus 2012

  Wat een leuke nail art! Zelf ben ik helemaal into the nail art, ga deze creatie zeker een keertje proberen πŸ™‚

 26. Marjolein 16 augustus 2012

  Ooo, die vind ik heel nice πŸ˜€

 27. Bregje 16 augustus 2012

  Super leuk zeg! πŸ™‚

 28. Lotte 16 augustus 2012

  Leuk man, ik vind het wel netjes hoor! Die NYC kleurtjes zijn hier ook echt perfect voor.

 29. Soesja 16 augustus 2012

  Wauw, dat is gaaf! En ik vind het al aardig netjes hoor πŸ™‚ Van veraf valt dat toch niet zo op als deze close ups! En veel roze tinten lijken me supervet πŸ˜€

 30. Isabel 19 augustus 2012

  Die overlappende stukjes zijn eigenlijk juist wel leuk πŸ™‚

 31. Nicole 21 augustus 2012

  Tof! Leuk gedaan!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén