MAX Long Lasting Gelliner


Een euro. Wat koop je daar tegenwoordig nog voor? Nou, deze gelliner mét kwastje van MAX! MAX wordt verkocht bij Action en hoewel er toch wel wat matige producten tussen zitten, zijn er ook zeker budgettoppers te vinden. Of deze gelliner ook zo’n budgettopper is? Lees vooral verder!
De gelliner komt in een afgesloten verpakking, niet heel goed voor de ijsbeertjes en de pinguïns, maar wel prima om te voorkomen dat andere mensen in de winkel in de gelliner gaan prikken en roeren. Op de verpakking staan nog wat beloftes en instructies, zo kan je deze gelliner niet op je waterlijn gebruiken. In de verpakking zit ook een kwastje, handig!
Ook de gelliner zelf is geseald waardoor hij niet al voortijdig kan uitdrogen. Er zit 4 gram in en de kleur is Pure Black. In een Essence gelliner zit 3 gram, in een MAC fluidline ook. MAX geeft je dus nog wat meer!Maar toen begon ik met swatchen. Hmm.. er kwam toch niet zoveel vanaf als ik had gehoopt, bovendien heb ik nog wat andere zwarte gelliners die echt pikzwart zijn. Bummer! Zeker op je ogen komt er een niet erg gepigmenteerde lijn en moet je dus meerdere keren erover heen om ‘m iets zwarter te krijgen. Maar echt pikzwart? Nee, dat lukt helaas niet. Bovendien droogt hij totaal niet op, ik besloot na een minuut of 10 over m’n swatch heen te wrijven en ik kon ze gemakkelijk uitvegen. Zeker niet smudgeproof of wrijfproof, maar ook met een natte vinger erover overleefde de gelliner niet. Waterproof? Nope!


Een paar uurtjes later was er niet veel gelliner meer over, booh! Nu heb ik ook wel vrij vettige oogleden, maar de meeste gelliners houden ’t nog wel iets beter uit. Mocht de gelliner nou wel erg gepigmenteerd zijn geweest, had ik ‘m nog prima kunnen gebruiken als ik wel oogschaduw e.d. op heb. Maar helaas, op zowel pigmentatie als houdbaarheid scoort hij laag!


Is de gelliner een aanrader? Nee, helaas niet. Misschien als je het fijner vindt om geen pikzwart lijntje te hebben en geen last hebt van vettige oogleden. Maar toch is het geen complete miskoop geweest, want het kwastje is eigenlijk wel heel fijn! Hij doet me meer denken aan een lippenseeltje, maar omdat hij plat en breed is kun je alsnog met het platte deel heel gemakkelijk een mooi lijntje trekken. Ik vind hem echt verrassend fijn werken en zal ‘m dan ook zeker vaak pakken, maar wel in combinatie met een andere gelliner. Gelliners van Essence of Catrice zijn ook nog prima betaalbaar, maar toch echt beter dan deze van MAX. Ach, een euro voor een kwastje is ook niet veel ;).

  1. Boehoe, ik had hem uit nieuwsgierigheid alvast gekocht, maar de swatches op mijn hand waren kut. Maar misschien verandert m’n mening nog als ik hem op m’n oogleden smeer.

  2. Ah, jammer! De eerste gelliner die ik kocht was meteen van MAC en ik wil nooit meer iets anders <3 Al zoek ik nog wel een fijn kwastje, dus misschien koop ik deze daar dan wel voor! 🙂

  3. wat jammer dat hij jou zo tegenvalt!
    heb hem zelf ook, ik moet er idd wel wat vaer overheen om een compleet zwart lijntje te krijgen, maar hij droogt bij mij heel snel en blijft ook echt de hele dag zitten. (normaal blijven eyeliners eignelijk nooit zitten bij mij..)

  4. Ik heb hem gisteren ook zien liggen. Ik zat te twijfelen om hem te kopen, maar ik hem het niet gedaan omdat mijn Catrice gelliner nog best vol zit. Ik ben dus wel blij dat ik hem niet heb gekocht.

  5. dat kwastje lijkt op die van maybelline! Want bij die gelliner krijg je namelijk ook een kwastje, eigenlijk vind ik hem nog best fijn zo’n kwastje haha! Jammer dat de eyeliner zelf zo slecht is zeg.

  6. Jammer dat deze gelliner niet zo goed en fijn is. Ik gebruik zelf heel weinig eyeliner, maar zag deze toevallig van de week ook bij de Action. Ik wou het eerst een kans geven, maar heb hem toch weer teruggezet met de gedachte van komt een andere keer wel. Na dit artikel te hebben gelezen denk ik toch niet dat die andere er komt dat ik hem wel koop haha.

  7. haha ik heb exact dezelfde ervaring ! De gelliner is waardeloos, maar het kwastje daarentegen is het beste eyeliner kwastje die ik heb. Gel eyeliners werken bij mij niet. Als eyeliner gebruik ik de zwarte kleur uit de Sleek Palette, deze breng ik ietwat nat aan met natuurlijk dat geweldige kwastje van de Action gelliner,…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *