Hamster!

Zo, de eerste poging tot filmen met de nieuwe camera is niet héel geslaagd.. Maar het was niet voor niets een poging tot haha! Ik besloot het nieuwe hamstertje te gaan achtervolgen, die niet erg onder de indruk was. De beelden zijn niet erg scherp, de camera focuste wel zelf maar besloot vooral zaagsel scherp te laten zien, haha! Maar ik wilde het filmpje toch wel even delen, omdat de hamster superkjoet is!

Oh enne, als je nog goede suggesties hebt voor een naam, drop ze in de comments! We zijn er vrij zeker van dat het een mannetje is en we willen een grappige naam. Geen nommie of hammie of hamtaro, maar een naam zoals de vorige hamsters hadden (Youp, Sjonnie etc). Dus mocht je nog iets leuks weten… :D.

 1. Wat een schatje! Ik mis mijn hamster nu. Hij logeert even bij mijn ouders in verband met de vakantie…
  Ik vind Sjimmie wel een leuke naam. Zo heet het konijn van een vriend van mij. Klinkt heel schattig als hij het over Sjimmie heeft.

 2. hey,
  misschien is het leuk om hem zo’n uber duitse naam te geven like helmoed, ludwig, heinz, friedrich 😛
  dat zou echt geniaal zijn
  xxx

 3. Ooh wat is ie schattig!
  Ik had niet zoveel met hamsters (zelf nooit 1 gehad en verder ook niemand in m’n buurt)
  Maar ik heb hier nu een opppashamster, dus ik begin ;t leuke zeker te ontdekken!
  Deze hamster heet Diederick Eduard Koe.. Misschien een idee hahahah.

 4. Gewoon naar eten vernoemen.
  Tosti, spaghetti en dergelijke xD

  Of misschien is 1 van de nagelaknamen wel een leuke naam voor ‘m. Bloody Mary To Go xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *