Haircare – budget of super deluxe?


Haar op je hoofd. Veel mensen hebben ’t en dat weten verzorgingsmerken ook, gezien de grote hoeveelheid haarverzorgingsproducten op de markt! En ik denk dat genoeg mensen best wel perfect haar willen hebben, of niet? đŸ˜‰ Laatst ontving ik een persbericht met een aantal wat luxere verzorgingsmerken en het leek me leuk om dit te verwerken in een blogpost, niet alleen over haarverzorging maar nog belangrijker, ga je voor luxe of voor budget?


Waar ik voorheen eigenlijk bijzonder weinig aan haarverzorging naast het wassen deed, probeer ik nu wel wat beter te zorgen voor m’n lokken! Minder pluizig en fluffig is mijn wens en wat er voor mijn gevoel het beste voor werkt zijn serums, haaroliĂ«n, ontwarrende sprayconditioners en haarmaskers. Maar perfect haar.. Dat is het toch nog niet helemaal ;).


Vier merken die genoemd werden in het persbericht, allen te verkrijgen bij specifieke kapsalons en met wat google-werk ook in webshops te vinden. Waar ik bij shampoos en conditioners toch liever voor een budget-optie ga, ben ik wel bereid om voor andere producten, zoals hierboven, wat meer neer te leggen. Waar ik vooral benieuwd naar ben is de Orofluido Elixer, een haarolie. Sinds dat ik de olie van The Body Shop gebruik, merk ik echt verschil! M’n haar voelt zacht en gevoed aan, en ik ben wel benieuwd of een iets prijziger merk ook echt beter is!


Met een merk heb ik overigens al wel ervaring en dat is Revlon. Ik heb de reisversie van Revlon Equave Detangling Conditioner en die bevalt me eigenlijk best goed! Hij voedt mijn haar niet heel erg, maar maakt het wel klitvrij en m’n krullen vallen wat mooier!

En nu de vraag: Ga jij liever voor budgetproducten wat betreft haarverzorging, of heb je er wel wat meer voor over?

 1. Eerder had ik altijd de geweldige anti-frizz shampoo en conditioner van John Frieda, maar vanwege de prijs en m’n dikke haar (er gaat zoveel in per wasbeurt) ben ik weer overgestapt naar AndrĂ©lon. Mijn favo serum is die van de Action. Ik mocht ooit een heel duur flesje testen en ik merkte geen verschil. Sterker: die van Action is fijner. Ik ga dus voor budget of ietsjes duurder, maar zeker geen super deluxe.

 2. Shampoo en conditioner kunnen prima budget wat mij betreft. Serums en zo mogen wel wat duurder, :). Maar wat sowieso heel belangrijk is is gewoon een goede levensstyle, ik kende iemand die een tijd heel veel stress had en vermoeid etc. En dat was zo duidelijk te zien aan het haar…

 3. Ik ga voor budget producten. Serum heb ik bij de Action gekocht en ik gebruik Orofluido als een masker. Ik kneed dit in mijn haar als ik dit net gewassen heb.
  Maar ik ben gezegend ben dik en veel haar,…..dus heb ik niets of nauwelijks iets nodig aan haarproducten.

 4. Die uniqu one is echt de bom!

  Die zat in de beuatybox en ik ben er echt verslaafd aan! Die werkt zooo zooo goed, echt het enige product dat super super goed werkt voor mijn haar!
  Ik had er ook een review over geschreven op mijn blog

 5. hmm, neuh, ik gebruik nu siliconen/parabenen vrije shampoo+conditioner en merk wel dat mijn haar er echt ‘mooier’ op is geworden, die producten vind ik al duur zat voor haarverzorging.

 6. Qua shampooo en conditioner pak ik ook altijd best random dingen, maar als er echt een supergoed serum of iets zou zijn dan zou ik er wel wat meer voor willen betalen! đŸ™‚

 7. Ik vind haircare altijd moeilijk. Ik wil het liefst zo goedkoop mogelijk gaan, maar vaak zitten daar toch veel ‘slechte’ dingen als SLS en siliconen en parabenen in. Ik heb last van haaruitval en zachtere shampoos (zonder agressieve middeltjes) maken dat wel minder erg. Maar dan betaal je ook meteen meer.

 8. Ik heb altijd de standaard drogisterij merken gebruikt, maar sinds een aantal jaren koop ik mijn producten bij de kapper. Ik merk dat dit echt verschil geeft voor mijn haar, maar ik denk dat het belangrijkste een goede knipbeurt is. Ik kocht onlangs ook het serum van de Action omdat ik daar zulke goede producten over hoor en qua mousse en spray etc. gebruik ik ook gewoon producten van de drogisterij. Ik wissel dus een beetje af đŸ™‚

 9. Ik heb een paar keer de Redken-conditioner van mijn moeder gebruikt maar ik merkte eigenlijk geen verschil met mijn eigen van Andrélon. Ik ga dus voor budget maar ik heb dan ook erg makkelijk haar. Ik moet alleen uitkijken dat er geen verzwarende ingrediënten inzitten, maar verder maakt het mij niet uit.

 10. Ik heb vet haar & dan kun je eigenlijk alleen maar de duurdere producten kopen, omdat de budget niet werken & er weinig keuze is. Scheelt weer dat ik geen serum of iets anders nodig heb đŸ˜‰

 11. Ik ga vaak voor budget, bij de Action hebben ze hele goedkope producten die bij een drogisterij flink wat euro’s meer kosten. Ik gebruik dan ook vaak die producten, en soms eens wat duurders uit bijvoorbeeld een Glossybox.

 12. ik heb niet zo heel veel met haarproducten. ik ga meestal dus ook voor budget varianten. soms net iets duurder (bijv the body shop bananen conditioner).

  drogistertij merken als aussie die toch weer wat duurder zijn koop ik tijdens kortingsacties.

 13. Haarverzorgingsproducten koopt mijn moeder nog voor me (meestal in de aanbieding), vaak gebruik ik een goedkope shampoo maar wel een betere conditioner. Daarnaast gebruik ik graag producten van Gulh en John Frieda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *