Haircare – budget of super deluxe?


Haar op je hoofd. Veel mensen hebben ’t en dat weten verzorgingsmerken ook, gezien de grote hoeveelheid haarverzorgingsproducten op de markt! En ik denk dat genoeg mensen best wel perfect haar willen hebben, of niet? đŸ˜‰ Laatst ontving ik een persbericht met een aantal wat luxere verzorgingsmerken en het leek me leuk om dit te verwerken in een blogpost, niet alleen over haarverzorging maar nog belangrijker, ga je voor luxe of voor budget?


Waar ik voorheen eigenlijk bijzonder weinig aan haarverzorging naast het wassen deed, probeer ik nu wel wat beter te zorgen voor m’n lokken! Minder pluizig en fluffig is mijn wens en wat er voor mijn gevoel het beste voor werkt zijn serums, haaroliĂ«n, ontwarrende sprayconditioners en haarmaskers. Maar perfect haar.. Dat is het toch nog niet helemaal ;).


Vier merken die genoemd werden in het persbericht, allen te verkrijgen bij specifieke kapsalons en met wat google-werk ook in webshops te vinden. Waar ik bij shampoos en conditioners toch liever voor een budget-optie ga, ben ik wel bereid om voor andere producten, zoals hierboven, wat meer neer te leggen. Waar ik vooral benieuwd naar ben is de Orofluido Elixer, een haarolie. Sinds dat ik de olie van The Body Shop gebruik, merk ik echt verschil! M’n haar voelt zacht en gevoed aan, en ik ben wel benieuwd of een iets prijziger merk ook echt beter is!


Met een merk heb ik overigens al wel ervaring en dat is Revlon. Ik heb de reisversie van Revlon Equave Detangling Conditioner en die bevalt me eigenlijk best goed! Hij voedt mijn haar niet heel erg, maar maakt het wel klitvrij en m’n krullen vallen wat mooier!

En nu de vraag: Ga jij liever voor budgetproducten wat betreft haarverzorging, of heb je er wel wat meer voor over?

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Yara 10 augustus 2012

  Ik ga liever voor budget betreft shampoo en conditioner, maar maskers en serums koop ik liever van een duur merk.

 2. Linda 10 augustus 2012

  Eerder had ik altijd de geweldige anti-frizz shampoo en conditioner van John Frieda, maar vanwege de prijs en m’n dikke haar (er gaat zoveel in per wasbeurt) ben ik weer overgestapt naar AndrĂ©lon. Mijn favo serum is die van de Action. Ik mocht ooit een heel duur flesje testen en ik merkte geen verschil. Sterker: die van Action is fijner. Ik ga dus voor budget of ietsjes duurder, maar zeker geen super deluxe.

 3. Lifesplash 10 augustus 2012

  Shampoo en conditioner kunnen prima budget wat mij betreft. Serums en zo mogen wel wat duurder, :). Maar wat sowieso heel belangrijk is is gewoon een goede levensstyle, ik kende iemand die een tijd heel veel stress had en vermoeid etc. En dat was zo duidelijk te zien aan het haar…

 4. Stella 10 augustus 2012

  Ik ga voor budget producten. Serum heb ik bij de Action gekocht en ik gebruik Orofluido als een masker. Ik kneed dit in mijn haar als ik dit net gewassen heb.
  Maar ik ben gezegend ben dik en veel haar,…..dus heb ik niets of nauwelijks iets nodig aan haarproducten.

 5. Desirée 10 augustus 2012

  Qua haarproducten geef ik al snel meer geld uit. Ik heb trouwens ervaring met alle merken uit dat persbericht en er zitten heerlijke producten tussen : )

 6. shimmer-pie 10 augustus 2012

  Die uniqu one is echt de bom!

  Die zat in de beuatybox en ik ben er echt verslaafd aan! Die werkt zooo zooo goed, echt het enige product dat super super goed werkt voor mijn haar!
  Ik had er ook een review over geschreven op mijn blog

 7. Claudia 10 augustus 2012

  hmm, neuh, ik gebruik nu siliconen/parabenen vrije shampoo+conditioner en merk wel dat mijn haar er echt ‘mooier’ op is geworden, die producten vind ik al duur zat voor haarverzorging.

 8. Jaimie 10 augustus 2012

  Budget, maar ik heb het serum van biosilk gekocht en die werkt echt goed!

 9. sharon 10 augustus 2012

  Qua shampooo en conditioner pak ik ook altijd best random dingen, maar als er echt een supergoed serum of iets zou zijn dan zou ik er wel wat meer voor willen betalen! đŸ™‚

 10. Lotte 10 augustus 2012

  Ik vind haircare altijd moeilijk. Ik wil het liefst zo goedkoop mogelijk gaan, maar vaak zitten daar toch veel ‘slechte’ dingen als SLS en siliconen en parabenen in. Ik heb last van haaruitval en zachtere shampoos (zonder agressieve middeltjes) maken dat wel minder erg. Maar dan betaal je ook meteen meer.

 11. Jesdiny 10 augustus 2012

  Ik heb altijd de standaard drogisterij merken gebruikt, maar sinds een aantal jaren koop ik mijn producten bij de kapper. Ik merk dat dit echt verschil geeft voor mijn haar, maar ik denk dat het belangrijkste een goede knipbeurt is. Ik kocht onlangs ook het serum van de Action omdat ik daar zulke goede producten over hoor en qua mousse en spray etc. gebruik ik ook gewoon producten van de drogisterij. Ik wissel dus een beetje af đŸ™‚

 12. Lisa 10 augustus 2012

  Ik heb een paar keer de Redken-conditioner van mijn moeder gebruikt maar ik merkte eigenlijk geen verschil met mijn eigen van Andrélon. Ik ga dus voor budget maar ik heb dan ook erg makkelijk haar. Ik moet alleen uitkijken dat er geen verzwarende ingrediënten inzitten, maar verder maakt het mij niet uit.

 13. Carola 10 augustus 2012

  Ik heb vet haar & dan kun je eigenlijk alleen maar de duurdere producten kopen, omdat de budget niet werken & er weinig keuze is. Scheelt weer dat ik geen serum of iets anders nodig heb đŸ˜‰

 14. Jennifer 10 augustus 2012

  Ik ga vaak voor budget, bij de Action hebben ze hele goedkope producten die bij een drogisterij flink wat euro’s meer kosten. Ik gebruik dan ook vaak die producten, en soms eens wat duurders uit bijvoorbeeld een Glossybox.

 15. Esmay 10 augustus 2012

  Nouja, ik gebruik nu Aussie en dat werkt PERFECT en is niet superdeluxe ofzo haha!

 16. Nicole 10 augustus 2012

  ik heb niet zo heel veel met haarproducten. ik ga meestal dus ook voor budget varianten. soms net iets duurder (bijv the body shop bananen conditioner).

  drogistertij merken als aussie die toch weer wat duurder zijn koop ik tijdens kortingsacties.

 17. Beachgirls1802 10 augustus 2012

  Ik gebruik meestal de producten van John Frieda, maar dat combineer ik dan weer met shampoo en conditioner van Andrelon.
  xoxo

 18. LounaBeauty 11 augustus 2012

  Lastig. Ik heb altijd het gevoel van.. als het goed werkt dan gewoon budget. Maar vaak in budget zitten wel agressieve ingrediĂ«nten. đŸ™‚ Dussss. lastig haha

 19. Eline 12 augustus 2012

  Haarverzorgingsproducten koopt mijn moeder nog voor me (meestal in de aanbieding), vaak gebruik ik een goedkope shampoo maar wel een betere conditioner. Daarnaast gebruik ik graag producten van Gulh en John Frieda.

 20. Loulou 16 augustus 2012

  De haarolie van Orofluido is echt geweldig! Alleen de geur is al hemels. Ik ben nu door een paar proefflesjes heen en wil graag een full-size fles kopen đŸ˜€

 21. Isabel 19 augustus 2012

  Vooral budget, maar ik moet er maar eens wat meer aan gaan uitgeven denk ik!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén