Haircare – budget of super deluxe?


Haar op je hoofd. Veel mensen hebben ‘t en dat weten verzorgingsmerken ook, gezien de grote hoeveelheid haarverzorgingsproducten op de markt! En ik denk dat genoeg mensen best wel perfect haar willen hebben, of niet? đŸ˜‰ Laatst ontving ik een persbericht met een aantal wat luxere verzorgingsmerken en het leek me leuk om dit te verwerken in een blogpost, niet alleen over haarverzorging maar nog belangrijker, ga je voor luxe of voor budget?


Waar ik voorheen eigenlijk bijzonder weinig aan haarverzorging naast het wassen deed, probeer ik nu wel wat beter te zorgen voor m’n lokken! Minder pluizig en fluffig is mijn wens en wat er voor mijn gevoel het beste voor werkt zijn serums, haaroliĂ«n, ontwarrende sprayconditioners en haarmaskers. Maar perfect haar.. Dat is het toch nog niet helemaal ;).


Vier merken die genoemd werden in het persbericht, allen te verkrijgen bij specifieke kapsalons en met wat google-werk ook in webshops te vinden. Waar ik bij shampoos en conditioners toch liever voor een budget-optie ga, ben ik wel bereid om voor andere producten, zoals hierboven, wat meer neer te leggen. Waar ik vooral benieuwd naar ben is de Orofluido Elixer, een haarolie. Sinds dat ik de olie van The Body Shop gebruik, merk ik echt verschil! M’n haar voelt zacht en gevoed aan, en ik ben wel benieuwd of een iets prijziger merk ook echt beter is!


Met een merk heb ik overigens al wel ervaring en dat is Revlon. Ik heb de reisversie van Revlon Equave Detangling Conditioner en die bevalt me eigenlijk best goed! Hij voedt mijn haar niet heel erg, maar maakt het wel klitvrij en m’n krullen vallen wat mooier!

En nu de vraag: Ga jij liever voor budgetproducten wat betreft haarverzorging, of heb je er wel wat meer voor over?