Going To The Almighty Antwerp!


Mijn meest verre bestemming deze vakantie? It’s going to be Antweeeeerp! Ofwel, Antwerpen. Aankomende woensdag ga ik erheen met Nadine, met de trein (wat overigens maar een whopping €8 kost!). We zijn er allebei nog nooit geweest dus dat kan nog weleens heel interessant worden, haha!


Waar we natuurlijk sowieso heen gaan is Forever21, want daar zijn we allebei nog nooit geweest en ik heb ook nog nooit online iets ervan besteld. Het schijnt echt een mega grote winkel te zijn, dus ik ben benieuwd! Moet wel zeggen dat ik de prijzen op een of andere manier lager had verwacht, keek op de site en ‘t is H&M, soms wat duurder. Ben benieuwd hoe ‘t assortiment in de winkel is!


Ik ga in ieder geval de sieradenafdeling eens goed bekijken, haha! Ben dol op mooie oorbellen en daar hebben ze er genoeg van. Al schijnt het vooral daar heel druk te zijn, dus dat wordt waarschijnlijk een aardige klus! Maar wie mooi wilt zijn…. 😉


Nadine wilt graag naar Urban Outfitters, waar ik ook wel benieuwd naar ben! Niet helemaal mijn stijl denk ik, maar ik zag op zich nog wel wat leuke dingetjes online.

En verder hebben we allebei nog niet echt een idee van wat er in Antwerpen te vinden is. Ik heb inmiddels door dat de Meir de grote winkelstraat is en dat de Kammenstraat ook de moeite waard is, maar daar stopt ‘t ook! Dus heb je wat meer ervaring dan wij met Antwerpen en weet je the places to be, let me know! 😀 Ook voor een lekkere lunch of een betaalbaar diner.