From a magazine – Amerikaanse nagellakreclames


Inspiratie voor leuke nail-arts of mooie kleurtjes in het algemeen haal ik meestal van internet, bijvoorbeeld van sites als fuckyeahprettynails, Nihrida en The Polished Perfectionist. Maar toch is het ook wel eens leuk om een andere bron van inspiratie te hebben, zoals het Amerikaanse magazine Nails! Niet alleen vol met allerlei tips en tricks (wel vooral voor nagelstylisten), maar ook vol met mooie reclames. Die reclames ga ik vandaag met jullie delen!


De nieuwe collectie van OPI – The Germany Collection! Ligt inmiddels al in de winkels, swatches kun je onder andere hier bekijken. Wist je trouwens dat de Holland Collection van OPI de best verkochte collectie is van OPI? Go us! Hopelijk verslaan de Duitsers ons hier niet ;).


China Glaze gaat voor de New Bohemian Collectie, een collectie met zes duochrome lakjes à la Chanel Péridot. Is inmiddels ook al te koop bij verscheidene webshops, swatches kun je onder andere hier zien. Ik voel er nog niet veel liefde voor, de OPI Germany collectie spreekt me toch meer aan! Van het merk Duri had ik nog nooit gehoord, maar hun collectie doet me toch wel erg denken aan.. 50 Shades Of Grey! Zeker gezien de stropdas ;). Helaas zijn er geen swatches van te vinden.


GEWELDIGE nail-arts in de reclame van CND! En waar ze me aan doen denken.. De nieuwe pigments van Essence! Niet dat de vorm van het doosje enzo hetzelfde is, maar Essence belooft ook dat je er nail-art en nagellakjes mee kunt maken, een beetje zoals deze doosjes van CND. Zou tof zijn!


Gotta love Essie! Stiekem heb ik er nog steeds geen kleurtje van, maar dat kan niet lang meer duren. Een reclame vol met Essie lakjes deed me toch wel een beetje watertanden. Do. Want. Them. ALL!


Iets wat echt weer op lijkt te leven zijn de nail patches, vooral met leuke printjes. In het magazine zag ik er ook meerderen, maar deze van Incoco waren toch het leukst. Bovendien zijn die echt voor salons bedoeld, waar dan als laatste een laagje gel overheen gaat zodat ze wel echt goed blijven zitten. Slim!


Ik heb nog nooit van ’t merk Jessica gehoord, maar wat een classy reclame! Bijna Chanel-achtig, met de getekende vrouw en bladeren. Echt herfst en de kleuren sluiten daar ook goed bij aan! Swatches kun je hier bekijken. EntityBeauty is voor zover ik weet een echt professioneel merk voor nailstylisten en dus zeker niet bedoeld voor consumenten. Maar best een mooie reclame!


Als laatste twee bekende merken. OPI heeft natuurlijk de standaard nagellak en limited editions, maar een collectie die op een of andere manier lastig te krijgen is, is de Designer Series. Ze zijn in ieder geval een stuk duurder dan de gewone OPI’s. Designer Series zit bomvol prachtige lakken met holografische shimmers, swatches kun je onder andere hier bekijken. Ook Orly had als laatste een mooie reclame in het magazine van de Flash Glam FX collectie, glitterrrr! Swatches kun je onder andere hier zien.

Ik hoop dat jullie ’t leuk vonden om de mooie reclames te bekijken, ik in ieder geval wel! De reclames waren stiekem het leukst van het hele magazine ;).

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Susan 19 augustus 2012

  De nagels op de voorkant van het magazine zijn mooi (safari chic)

  En schandalig dat je (nog) geen Essie hebt haha

 2. Vera 19 augustus 2012

  Wat een prachtige designs altijd hè!

 3. femketje 19 augustus 2012

  mooi 😀 echt eyecandy!

 4. Marieke 19 augustus 2012

  Ik krijg ontzettend zin om nagellak te shoppen nu! Een van mijn favoriete blogs, vampyvarnish.com heeft ook heel vaak geweldige swatches van voor mij onbekende merken… We moeten meer keuze krijgen hier in NL!

 5. Chelles Blog 19 augustus 2012

  Zeker leuk om te zien. Jammer dat die Designer lakjes van OPI zo moeilijk zijn om te krijgen, want ze zijn echt super mooi

 6. Charile 19 augustus 2012

  Geweldig om te zien!

 7. Jana 19 augustus 2012

  Leuk om te zien 😀 x

 8. Esmay 19 augustus 2012

  Heel leuk om te zien dit! Soms vind ik reclames in tijdschriften helemaal niet zo erg 😛 En vooral zulke nail-art / nagellak reclame niet 😛

 9. sharon 19 augustus 2012

  Wauw die nailarts van CND zijn inderdaad pretteh <3

 10. Peggy Timmermans Visagie 19 augustus 2012

  Wow! Die Incoco foto rechts vind ik geweldig, wat een effect!

 11. Miss Langhaar 19 augustus 2012

  Eyecandy! Kwijl kwijl ^^

 12. Ilja 19 augustus 2012

  Ik hou wel van zulke plaatjes <3

 13. Kimberly 20 augustus 2012

  Wat een prachtige reclames! <3

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén