Foto’s – Alblasserdam


Afgelopen donderdag ben ik met m’n vader naar het altijd spetterende Alblasserdam geweest – een niet heel bijzonder plaatsje, maar wel met een natuurgebied, water en molens. We maakten er een rondje van 5 km, deden aan geocachen (een soort schatzoeken met een GPS en coรถrdinaten) en maakten foto’s! Ik nam uiteraard m’n nieuwe Panasonic GF5 mee en de foto’s wil ik jullie niet onthouden ;).
Een heerlijk, Hollands landschap toch? ๐Ÿ˜‰ Wat betreft de camera moet ik vooral op dit soort zonnige dagen ‘m eigenlijk iets minder fel zetten, de foto’s zijn uiteraard wel bewerkt maar kwamen soms te fel uit de camera. Ik heb ze liever wat neutraler, zodat ik er achteraf wat meer aan kan bewerken. Maar toch valt het niet tegen! Ik moet zeggen dat ik hem ook verrassend goed vind met wat meer macro shots, zoals die van de vlinder op de bloemen of de andere bloemetjes. De foto’s kun je overigens wat groter bekijken op m’n fotoblog. Hope you like them!