Everyday bakje – what’s in mine?


Ik denk dat veel van jullie wel een “everyday bakje” hebben – een bakje waar je basic verzorgingsproducten ne make-up in zit waardoor je ’s ochtends lekker snel je routine kunt doen. Ik in ieder geval wel, omdat ik niet zo’n zin heb om in bakken make-up en verzorgingsproducten te grabbelen ;). En het leek me leuk om te laten zien wat er bij mij in zit, samen met kort m’n mening over de producten!


Allereerst, blushes! Er zitten er momenteel behoorlijk veel in haha, maar dat neemt waarschijnlijk nog wel af. Nu in ieder geval een MAC MSF in Star Wonder, waar niet heel vee kleur vanaf komt bij mij maar wel een mooie glans. Veilig voor als ik haast heb, haha! Verder twee MNY blushes, een koele en een warme. Ik blijf ze geweldig vinden en ook nog eens handig mee te nemen door het kleine formaat! Er zitten ook nog twee The Body Shop blushes in, waarvan de vierkante met het roosje m’n favo is.


Qua oogmake-up heb ik er altijd wel aardig wat in zitten. Op dit moment 3 mascara’s, al gebruik ik vooral die van MAX en Miss Sporty samen. Die van TBS vind ik ook wel erg fijn, maar is inmiddels al wel aardig op! Natuurlijk zit m’n favo waterproof eyeliner van Catrice er ook in, die zelfs bij mijn vettige oogleden niet gaat vlekken. Het zielige witte ding rechts is m’n Urban Decay Primer Potion. De dop is kapot gegaan en omdat ik gek werd van de chippende verpakking, heb ik hem maar met nagellakremover gestript.. En als laatste twee gelliners van MAC, al gebruik ik die van Essence ook regelmatig. Dipdown vind ik heel fijn, hij is donkerbruin en staat daarmee een stuk zachter dan zwart (en ik vind hem ook beter staan bij bepaalde looks met bijvoorbeeld groen).


Wat betreft de make-up voor m’n gezicht ben ik niet zo van het afwisselen, wat goed werkt gebruik ik haha! Op dit moment is dat m’n favo concealer van Essence, die op zich niet heel erg dekt maar wel voldoende en er niet zo droog en vies uit gaat zien, m’n Skin79 BB-cream die ik gebruik als foundation en een poeder van Catrice. Wat betreft poeders ben ik niet heel kieskeurig, als het maar wel goed werkt en niet te hard is (ik had er eentje van Essence waar bijna niets vanaf kwam, heel irritant!).


Losse oogschaduws vind ik niet zo handig om in m’n everyday bakje te hebben, palettes vind ik veel fijner werken! Ik heb mezelf gedwongen om Sleek Oh So Special eruit te leggen en m’n andere palettes eens wat aandacht te geven, haha. M’n Inglot palette gebruik ik op het moment ’t meest, de twee losse palettes zitten aan elkaar geklikt in m’n bakje. Ook Sleek Storm en Bart Smit Technic Electric gebruik ik regelmatig, als ik een wat meer opvallendere look wil maken!


Nog wat random dingen! Lipbalms, waar ik echt niet zonder kan haha. Over de lipbalm in het blikje kunnen jullie binnenkort meer lezen! En pincetten, ik heb er meerdere omdat ik ze altijd kwijt raak..


Wat betreft skincare gebruik ik nog producten van de vitamine e lijn van TBS, maar ik moet zeggen dat ik de crème echt te vet vind voor de zomer. Die gebruik ik dan ook alleen af en toe als ik weet dat ik relatief veel in de zon kom, voor ’t beetje SPF wat erin zit haha! Het serum is bijna op en is ook meer voor in de winter. De spray vind ik wel heel fijn, die gebruik ik nadat al m’n make-up erop zit zodat het allemaal wat minder poederig wordt. Verder gebruik ik nu liever de Essence crèmes, afwisselend de matterende en verzorgende. Simpele crèmes, maar werken voor mij dan ook wel prima!


Niet geheel onbelangrijk zijn reinigingsproducten, om alles er weer vanaf te halen! De Bourjois make-up remover gebruik ik al een hele tijd, het is een van de weinige reinigers die goed werkt én waar ik geen vervelende allergische reactie van krijg. Af en toe gebruik ik daarnaast de tonic van Louis Widmer, vooral als m’n huid echt onrustig is. En de olie make-upremover van Odina (Action) gebruik ik niet voor m’n ogen, maar om het kwastje van m’n waterproof eyeliner mee te schoon te maken (en als ik echt een keer zo’n remover nodig heb, ofkorz)!


Er gaat ook behoorlijk wat aan product in m’n haar.. Om het fluffige nog een beetje te kunnen temmen haha! Na elke douchebeurt gebruik ik sowieso de olie van The Body Shop, omdat m’n haar er lekker zacht van wordt en lekker ruikt! Verder wissel ik wel af, soms gebruik ik nog wat serum, maar vaker een spray.


Als laatste ligt er in ’t bakje nog een deo, een super cheap merk van Action maar ik moet zeggen dat ik ze echt fijn vind, ook de andere geuren! Ik hou totaal niet van zachte deo geuren, zoals Dove en Nivea, en deze zijn juist fris maar niet te heftig. Af en toe gebruik ik Odorex voor nog wat extra droogheid, ik ben niet zo dol op zweetvlekken haha!


Mijn everyday bakje zit dus behoorlijk vol! Het is dan ook een vrij grote bak met erin nog een kleiner bakje, beiden van de Action. Ik vind het handig om alles in 1 bak te hebben, vaak sleur ik hem op m’n bed omdat ik geen zin heb om aan een bureau te zitten haha! Vaak wordt het wel echt een zooitje, af en toe moet ik hem echt even uitzoeken. Nou ja, ik hoop dat jullie het leuk vonden om hem te zien! En laat maar weten of je zelf ook een everyday bakje hebt gemaakt en wat daar zoal in zit ;).

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Lifesplash 11 augustus 2012

  Jou bakje is inderdaad aardig vol! Wel leuk om te zien, Die Bourjois remover is erg fijn ja, ik gebruik ‘m ook. Wat betreft jou blushes heb jij echt veel mooie, pretttty

 2. Charile 11 augustus 2012

  Super leuk om te zien! Er zitten een boel mooie producten in 😀

 3. Jaimie 11 augustus 2012

  Leuk om te lezen wat jij allemaal gebruikt haha, hoeveel kost dat everyday bakje eigenlijk ? Ik heb er dringend een nodig :p

  • Marjolein 11 augustus 2012 — Berichtauteur

   Uhm niet duur, hij is van de Action! Maar ik was er toevallig gisteren nog en zag ze niet meer, wel andere bakjes. Ze zijn in ieder geval super cheap daar :D.

 4. Jennifer 11 augustus 2012

  Ruilen? Je hebt echt een uitgebreide Everyday Stash. Ik heb alles in tasjes gepropt en wat er als eerst uit komt gebruik ik. :’) Soms een beetje zielig, maar ik reis tijdens de collegeweken elk weekend op en neer en ik moet dan wel een selectie maken in producten die ik wil meenemen. En ik heb geen Sleek of Inglot – wat ik overigens nu wel graag eens wil, dus ik vraag me af wanneer ik die ga bestellen.

  • Marjolein 12 augustus 2012 — Berichtauteur

   Haha wel spannend, gewoon maar afwachten wat eruit komt! 😉 En hophop, bestel een Sleek palette! They are pwettieh! 😀

 5. sharon 11 augustus 2012

  Ah echt leuk om te zien! Die blushes zijn echt dikke liefde en ook je oogschaduwpaletten. Ik heb momenteel echt van alles precies 1 in mijn everyday dingetje haha.

 6. Lisa 11 augustus 2012

  Leuke everyday stash! Je hebt er toch nog veel verschillende producten inzitten zoals bv alle oogschaduws, die zijn allemaal anders ^^

 7. beautybysandra 11 augustus 2012

  Echt leuk om te zien 🙂

 8. Vera 11 augustus 2012

  Mooie producten!

 9. Lotte 11 augustus 2012

  Erg leuk om te zien! Ik heb geen every day bakje, aangezien ik dagelijks eigenlijk vooral oogmake-up gebruik (soms lipstick of concealer)en ik houd ervan om af te wisselen 🙂

 10. Esmay 11 augustus 2012

  Jouw bakje zit goed vol! Ik ben verliefd op je blushes <3
  Dat zijn echt producten waar ik instant love voor heb!

 11. femketje 11 augustus 2012

  woah! veel voor een everyday bakje maar wel erg mooie producten 😀

 12. Lotte 11 augustus 2012

  Wow, veel producten in je everyday bakje! Die blushes + MSF, zooo moooooi!

 13. Lies 11 augustus 2012

  Leuk om te zien wat er in je everyday bakje zit. Met de pincetten is erg herkenbaar voor mij. Ik heb er ook meerdere, want raak er telkens wel weer 1 kwijt. Gelukkig vind ik er ook elke keer weer 1 terug zodat ik nooit zonder pincet zit haha.

 14. Jana 11 augustus 2012

  Leuk om te zien 😀 x

 15. Miranda 11 augustus 2012

  Wat leuk om te zien. Je gebruikt ook mooie producten (a)

 16. Ilja 11 augustus 2012

  Dat is een big-ass every day BAK! Zitten zeker fijne producten tussen, ik moet ook nog maar eens zo’n haarolie van TBS aanschaffen voor mijn wilde pluizige manen…

 17. Pauline 11 augustus 2012

  Haha, lekker goed gevuld inderdaad 🙂 Ik denk trouwens dat warmere tinten blush (richting terra cotta en bruin zegmaar) jou ook heel mooi staan!

  In die van mij zit maybelline the falsies mascara, catrice kohlpotlood, rimmel eyelinerpen, bourjois oogschaduw nr 9, catrice revoltaire met de limegroene kleur, catrice photo finish foundation, catrice translucent powder, weleda iris gezichtscrème light, blush van sephora en een lipstick van clinique 🙂

  Die olie van TBS wil ik ook nog heel graag.

 18. Kaylani 11 augustus 2012

  Leuk om te zien! Wat doet de olie van TBS eigenlijk voor je haren? Laat hij ze alleen lekker ruiken of doet hij ook iets speciaals?

 19. Pink Lady make-up 11 augustus 2012

  Hé wat leuk Marjolein, dat de Rose & Co Cherry lipbalm al in je every day bakje zit:-)

 20. Kimberly 12 augustus 2012

  Leuk om te zien! Ik ben verliefd op je blushes 😀

 21. Nicole 12 augustus 2012

  heel leuk om te zien1 je hebt echt hele mooie blushes er in liggen 🙂
  die oog make-up remover van bourjois is echt super fijn!

 22. BeautyLoves 13 augustus 2012

  Een goed gevuld bakje! Ik heb niet echt een everyday bakje, ik trek gewoon mijn lade open en rommel eens door mijn collectie. Zolang het allemaal in een lade past, lukt het kiezen nog wel 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén