EOTD – neutral at best


Heel blij ben ik nog steeds met m’n nieuwe, neutrale Inglot palette! Een perfect palette om mee te nemen of gewoon te gebruiken als ik geen zin heb in een ingewikkelde look ;). Vandaag ga ik jullie zo’n look laten zien, gemaakt met niet alleen m’n nieuwe Inglot palette maar ook met het palette wat ik al had van Inglot. Dat palette gebruikte ik eerst niet zoveel omdat het niet compleet was voor m’n gevoel, maar nu wordt ook hij goed gebruikt!


Links m’n nieuwe palette, rechts de oude. Bij Inglot kun je helemaal zelf palettes samenstellen in het Freedom System, maar de eerste keer was ik best overdonderd door alle mooie kleuren dat ik een niet heel ideaal palette heb samengesteld, haha! Maar nu is het een perfecte combi!


De kleuren zijn niet alleen los mooi, maar wat ik vaak doe is kleurtjes mengen. Dit kan heel simpel, dip gewoon je kwast eerst in de ene kleur en daarna in de andere! Zo vind ik de peachy oranje kleur op zichzelf erg fel en eigenlijk niet zo mooi meer, maar gemengd met de lichte champagnekleur wordt het een perfecte tint voor op het bewegende ooglid! Hetzelfde doe ik met de bruin- en taupetinten, door ze te mengen krijg ik een kleur die tussen koel en warm in zit en daarmee erg mooi is in de crease.


Ik maakte deze neutrale maar zeker niet saaie look met de 6 oogschaduws! Op het bewegende ooglid heb ik de mix van champagne en peachy, in de crease de mix van taupe en bruin. Verder heb ik goud verwerkt in de look, namelijk in de overgang tussen de ooglidkleur en de crease waardoor je met bepaald lichtinval een iets warmere tint ziet en de gouden kleur heb ik ook onder het oog gebruikt, gemengd met taupe. Verder gebruikte ik de matwitte kleur als highlighter bij m’n binnenste ooghoek en wenkbrauwbot. Ik vind de look erg geslaagd door de verschillende tinten die niet persΓ© opvallend, maar toch wel te zien zijn!


Naast de Inglot oogschaduws gebruikte ik m’n inmiddels compleet gemartelde maar nog steeds vrij volle Urban Decay oogschaduwbasis, m’n favo eyeliner van Catrice (die volgens mij tegenwoordig een dunner puntje heeft, want deze kocht ik laatst en ik kan er wel mee overweg in tegenstelling tot de oude!) en een voor mij nieuwe mascara van Miss Sporty. Die mascara kreeg ik van Ilja, of nou ja, ik probeerde hem voor haar uit. Het kwastje is super klonterig en ik vreesde dan ook voor mega spinnenpoten, maar als je hem voorzichtig aanbrengt valt het wel mee. Hij geeft wel vrij veel volume en is erg zwart, wat ik wel mooi vind!Van Ilja kreeg ik ook nog twee prachtige blushes van The Body Shop, waaronder deze Roseflower Blush. En hij is zΓ³ mooi! In de verpakking vond ik hem niet heel indrukwekkend, maar op m’n wangen geeft hij een lief roze kleurtje en een mooie shimmer. Helaas was hij volgens mij wel onderdeel van een limited lijn, want hij is niet meer te koop.. Maar mocht je ‘m tegenkomen in bijvoorbeeld een blogsale, zeker kopen!

M’n Inglot palettes hebben echt een plekje in m’n hart veroverd. Ze zijn zo fijn om mee te werken en hoewel Inglot niet goedkoop is (inmiddels betaal je voor een trio palette €23 euro), zijn het echt goede oogschaduws en grote pans. En ik ben ook verliefd op de blush, haha! Hopelijk heb ik jullie met deze look kunnen inspireren, een neutrale look hoeft zeker niet saai te zijn :).

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. Lifesplash 9 augustus 2012

  Erg mooie look! Maar ik hou zelf sowieso wel van dit soort neutrale looks! Vind die blush ook pretttttty. <3

 2. Yara 9 augustus 2012

  Mooie look! Ik draag zelf ook vaak naturele looks, love it.

 3. Chantal 9 augustus 2012

  Erg mooi, draag zelf ook graag dit soort tinten πŸ™‚

 4. Esmay 9 augustus 2012

  Ik <3 zulke looks. Vind je blush ook prachtig!

 5. Kelly 9 augustus 2012

  Natuurlijke looks draag ik ook erg graag! Ik vind vooral de afwisseling van natuurlijke looks en kleurrijk erg leuk. De blush ziet er zo mooi uit!

 6. Ilja 9 augustus 2012

  Staat je mooi een nude look, fijn dat je de blush zo mooi vindt ^_^

 7. femketje 9 augustus 2012

  Mooie look en palette!

 8. LounaBeauty 9 augustus 2012

  heel mooi πŸ™‚ Staat je goed !! πŸ™‚

 9. Lotte 9 augustus 2012

  Mooie look! Ik wil ook erg graag een inglot pallet, maar ik ga denk ik voor een groene versie πŸ™‚

 10. sharon 9 augustus 2012

  Wauw pretty! Die blush is ook heel mooi <3

 11. Lotte 9 augustus 2012

  Wat een mooie look! De kleuren passen echt heel mooi bij elkaar.

 12. Jennifer 9 augustus 2012

  Inglot heeft echt prachtige producten! Ik heb nog niks kunnen kopen, maar als ik eens in de buurt ben, of een uitje heb gepland naar een stad waar Inglot is, neem ik zeker mijn spaarpot even mee.

 13. Danique 9 augustus 2012

  Wat een mooie look!

 14. Lisa 9 augustus 2012

  Die Inglot palettes zijn zo mooi! De look is ook goed gelukt, zoiets zou ik wel naar school kunnen dragen

 15. Miranda 9 augustus 2012

  Wat een mooie Inglot palettes en wat een mooie look;D

 16. Vera 9 augustus 2012

  Erg mooie look!

 17. Pauline 9 augustus 2012

  Heel mooi lief en zacht πŸ™‚

 18. Linda 9 augustus 2012

  Van zulke looks hou ik! Erg mooi. Ooit ga ik ook een Inglot palette samenstellen, met alleen maar neutrale (hopelijk matte) tinten.

 19. Nicole 9 augustus 2012

  hele mooie look!

 20. Laralaurentia 9 augustus 2012

  Echt prachtig, fijn om te lezen dat ik je zo blij heb kunnen maken met je palette! Doet me goed!

 21. stella 9 augustus 2012

  Mooie foto’s Γ©n een mooie ooglook. De LE blush (met roos ) heb ik nooit gezien, nu hoop ik van harte dat jij een blogsale houdt!!! haha

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén