Antwerpen shoplog & foto’s


Afgelopen woensdag was het zover, Nadine en ik vertrokken naar Antwerpen! Ons doel was uiteraard om lekker te shoppen en er een gezellig dagje van te maken, maar omdat we allebei nog nooit in Antwerpen waren geweest wilden we toch ook wel een beetje toerist zijn, haha! Of onze dag geslaagd was? Lees vooral verder!De heenreis ging smooth, we doken de internationale intercity in op Dordrecht en binnen een uurtje stonden we op Antwerpen Centraal! Een best apart station, met drie lagen van perrons bovenop elkaar. Grappig om te zien! Daar stonden we al très toeristisch om ons heen te kijken waar we heen moesten, maar we werden al snel aangesproken door een medereiziger die af en toe in Antwerpen moest werken en ons niet alleen uit het station wist te krijgen, maar ook nog wat handige tips mee gaf. Dank u!Heel handig, de winkelstraat begint aan de overkant van het station! In het beginstuk vind je vooral eettentjes, waar wij eerst even lekker gelunched hebben. We gingen naar Foodmaker, waar ze echt overheerlijke en verse broodjes en andere dingen hadden. Hierna hadden we even genoeg krachtvoer in ons om lekker te shoppen!De belangrijkste winkelstraat in Antwerpen is de Meir, een hele lange weg met veel winkels. En geen auto’s, wel zo veilig haha! Bovendien was hij lekker breed, waardoor het ook niet zo beklemmend is. We hadden volgens mij sowieso best geluk, het was niet erg druk! En af en toe even naar boven kijken is ook wel een aanrader, er zitten wat best mooie gebouwen tussen.Waar wij allemaal geweest zijn? Uiteraard bij Forever 21 en Urban Outfitters! Forever 21 vond ik erg leuk, ik vind het een soort mix van H&M, Zara, Primark en New look. Ook Urban Outfitters was leuk, maar iets minder mijn stijl. Wel weer meer Nadine’s stijl, dus die scoorde een boel leuke dingen! Verder waren er veel winkels die we in Nederland ook hebben, dus niet heel bijzonder. Maar toch shopte het wel lekker in Antwerpen, haha! Niet te druk, mooie winkels! En wat ik kocht?

Bij Forever 21 kocht ik 4 shirtjes! Hoewel ik me vaak wel kan wurmen in een groot maatje van de normale afdeling, hadden ze bij F21 toch wel een hele leuke plus size afdeling. Geen te korte of te krappe shirts in rare vormen, maar leuke shirts met mooie details! En ik vind het toch fijner als een shirt lekker losjes valt, dus ging ik los :D. Ik kocht allereerst het zwarte blouseje links, doorschijnend met kleine gouden druppeltjes erop en knoopjes op de achterkant. Heel tof vond ik de details bij het paarse/lila shirtje! Bij de hals zit een mix van kettinkjes en paletten. Pretty! Het zwarte blouseje was €18 en het lila shirt in de sale €6.
Ook deze twee shirts gingen mee! Het grijze shirt is wat korter maar alsnog verre van de crop top zone (wat ik echt not done vind bij mij, haha!) en heeft een opvallende print erop! Ook hier zitten nog wat studd-achtige details op. Like! Het blauwe shirtje is vrij simpel, maar zoiets had ik eigenlijk nog niet. Vaak vallen dat soort shirts totaal niet mooi namelijk, maar deze wel :). De shirtjes draag ik overigens ook gewoon in de herfst, met een vestje erover! Beiden waren ook in de sale, de grijze €6 en de blauwe €4.


Als je aan het eind van de Meir bent, kom je een hele grote KBC toren tegen en als je daar omheen loopt langs de linkerkant en een stukje verder linksaf gaat, kom je nog bij een pleintje met onder andere de MAC Pro Store en Kiehl’s. Bij die MAC Pro Store kocht ik een leeg palette voor oogschaduws, want ik heb een tijdje geleden een boel oogschaduws gepressed in pans die in zo’n palette passen en in een 15 palette gedaan, maar dat vond ik toch wel erg onhandig. Vier oogschaduws in een doosje is ideaal om mee te nemen of gewoon ’s ochtends een snelle look te maken! Dit lege palette kost €6,50. Ik kocht ook nog een cadeautje voor m’n ma, maar dat is uiteraard nog even geheim ;).


Antwerpen was in ieder geval zeer geslaagd! Het was heel gezellig en leuk om eens ergens anders te shoppen. Hopelijk komen F21 en Urban Outfitters snel naar Nederland (de plannen zijn er geloof ik al wel), want leuke winkels zijn het zeker! Ik wil jullie overigens uiteraard nog bedanken voor de fijne tips op het vorige Antwerpen artikel, en een special thanks to Roxanne voor de uitgebreide en hand-made cityguide die ze me mailde! Did help a lot ;).

Verder Bericht

Vorige Bericht

38 Reacties

 1. Conny 24 augustus 2012

  mooie kleding heb je gekocht

 2. Chantal 24 augustus 2012

  Antwerpen is echt een geweldige shopstad, leuke dingen heb je gekocht!

 3. Charile 24 augustus 2012

  Leuke dingen heb je gekocht!

 4. Lifesplash 24 augustus 2012

  Het schijnt dat er in Antwerpen inderdaad hele leuke winkels zijn! Maar sowieso F21 en Urban Outfitters zijn al echte toppers hihi. Leuke aankopen trouwens! 🙂

  • Marjolein 26 augustus 2012 — Berichtauteur

   Ik vond het in ieder geval heel leuk! Maar wel veel winkels die ook in NL zitten hoor, dat is dan niet zo bijzonder ;).

 5. Marielle 24 augustus 2012

  Leuke aankopen, ik wil ook eens een keer naar Antwerpen toe. Lijkt me gaaf!

 6. Josephine 24 augustus 2012

  Oeeeh, het broodje vind ik er lekker uitzien. Leuke shirts heb je gekocht!

 7. beautybysandra 24 augustus 2012

  Wat een mooie foto’s, die zwarte blouse is trouwens erg leuk!

 8. Yak Man 24 augustus 2012

  Erg leuke dingen heb je gekocht zeg! 🙂

 9. sharon 24 augustus 2012

  I like! Vooral die zwarte top met gouden dingetjes erop <3

 10. Mick 24 augustus 2012

  Loving antwerp ;)! En ik denk dat iedereen altijd losgaat in de Forever 21 😉 xx

 11. MySuperSweetLife 24 augustus 2012

  Wat een mooie foto`s en super leuke aankopen! Ik wil er ook altijd nog eens naartoe te winkelen!
  Liefs

 12. Lisa 24 augustus 2012

  Leuke dingetjes gekocht! Mijn hotel zat bij je 4e foto om de hoek, lekker dichtbij! x

 13. Lisa 24 augustus 2012

  Leuke foto’s, ik moet dringend nog eens in Antwerpen gaan shoppen 🙂

 14. tineke 24 augustus 2012

  Ik vind jou stijl echt geweldig, zou alle shirtjes die je gekocht hebt ook zelf willen hebben haha :DAntwerpen zal ik onthouden! Denk dat ik daar wel veel geld uit zou kunnen geven 🙂

 15. Esmay 24 augustus 2012

  Wat is Antwerpen mooooi!
  Je hebt ook leuke dingen geshopt ^^

 16. Miranda 24 augustus 2012

  Wat een mooie dingen heb je gekocht & mooie foto’s.

 17. Lies 24 augustus 2012

  Hele mooie shirtjes die je geshopt hebt!

 18. Ellis 24 augustus 2012

  Ik ben geboren en getogen in Zeeland. Antwerpen was altijd maar een halfuurtje rijden, dus we gingen er regelmatig winkelen of stappen. Nu ik in Den haag woon mis ik dat wel.
  Het is een leuke stad ^^

 19. Pauline 24 augustus 2012

  Leuke aankopen heb je gedaan! En inderdaad echt ideaal dat je vanuit het station direct midden in de stad bent 😀

 20. Jolien 24 augustus 2012

  Mijn stad! Leuke foto’s. En ik ben fan van het zwarte topje!

 21. Vera 24 augustus 2012

  Leuk om te zien en lezen 🙂 Mooie dingen heb je geshopt!

 22. Suus 24 augustus 2012

  Leuke dingen heb je gekocht! Antwerpen is zo’n fijne stad om een dagje te winkelen!

 23. Tedje 24 augustus 2012

  Ik ben toevallig vorige week nog in Antwerpen geweest, wat een leuke stad is dat!

 24. Debbie 24 augustus 2012

  Dat is dus een erg geslaagde dag geworden… lijkt me ook weleens leuk om erheen te gaan, maar vanuit Groningen is het wel even een stukje langer reizen.

 25. Nicole 24 augustus 2012

  hele leuke aankoopjes!
  wil zelf ook heel graag eens naar Antwerpen, lijkt me echt een hele leuke en mooie stad 🙂

 26. Jana 24 augustus 2012

  Leuke dingen heb je er gekocht 😀 x

 27. Emma 24 augustus 2012

  dat zwarte blousje is echt super !

 28. Laura Louise 24 augustus 2012

  Mooie kleding heb je geshopt!!! 🙂

 29. Ilja 25 augustus 2012

  Vind je shirtjes erg leuk, vooral de zwart/gouden!

 30. Roxanne 25 augustus 2012

  Je bent niet doodgegaan of verdwaald! Yay!

 31. Tara 26 augustus 2012

  Ah Antwerpen is heeeeeerlijk!!! Ik vind je zwarte en grijze top cute 😉

 32. Anna 26 augustus 2012

  Leuk! Ik heb gister/eergister alleen bij de F21 dingen gekocht qua kleding 🙂

 33. Imke 26 augustus 2012

  Echt gezellig is de foodmaker. Daar kun je lekker boven zitten en dan naar winkelende mensen onder je kijken.

 34. Peggy Timmermans Visagie 28 augustus 2012

  Leuke stad inderdaad, ik kom er ook graag! Volgende keer nog Shu Umuera, Cosmeticary en de Nationalestraat doen!

 35. Kimberly 3 september 2012

  Leuke aankoopjes! Antwerpen is echt mooi!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén