Zomercarnaval in Rotterdam – the pics!


Gisteren was het Zomer Carnaval in Rotterdam, een evenement waar ik voorheen nog nooit geweest was maar wat wel een prima moment is om weer eens wat foto’s te schieten! Geenstijl noemde het ’t “Roffiaanse boobfest” en dat is op zich wel een goede omschrijving, haha! Al waren er ook heel veel kjoetiekjoet kids en ehm.. Mannelijke mannen en niet zo mannelijke mannen. En Paul Turner! Ik vind de foto’s in ieder geval wel best geslaagd, dus vandaag laat ik er jullie een paar zien! Mocht je je afvragen waarmee ze gemaakt zijn, met m’n Canon 550D en een lens van broertje, de 17-85mm F/4.0-5.6 (omdat die beter is dan de kitlens die ik heb). Hope you like them too!


Meer foto’s (en deze foto’s in het groot) kun je hier bekijken!

  1. Wat een leuke foto’s! De meneer op de derde foto, daar heb ik (en Serena trouwens ook) dansles van gehad bij een missverkiezing. It’s a small world after all 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *