Winwinwin #3 – 4 Herôme Snow White & The Huntsman nagellakjes


De winacties ter ere van het 2-jarig blogbestaan zijn nog niet voorbij! Of nou ja, er zit gewoon steeds veel tijd tussen omdat ik het nogal druk heb met leren ;). Maar vandaag weer een nieuwe winactie en deze keer kun je kans maken op een setje met 4 nagellakjes, van de W.I.C. by Herôme Snow White & The Huntsman collectie! Een leuke collectie geïnspireerd op de gelijknamige film met kleurtjes en namen die hier dus perfect bij passen!


Jullie kunnen dus kans maken op vier van de zes kleuren in de collectie. Twee gewone kleurtjes, een rode (Toxic Apple) en een roze (Awakening Kiss), die allebei erg fijn en mooi zijn! En twee crackle lakken, de blauwe (Mirror Mirror) en de licht gouden (Evil Queen). Grappige kleurtjes voor over de rode en roze lak, maar natuurlijk ook te gebruiken over elk ander kleurtje!


Wat je moet doen:
– Volg mij via Bloglovin en like deze winactie! {mits je bloglovin hebt}
– Vertel me wat jou favoriete film is in je reactie!

Wat je mag doen:
– Tweet het volgende en plak de link naar je tweet in je reactie voor een extra winkans:

Ik maak kans op 4 Herôme Snow White & The Huntsman nagellakjes op http://marjolean.nl, doe jij al mee?

Je kunt meedoen tot en met 10 juli 2012, de winnares ontvangt hierna een e-mail!