Winwinwin #3 – 4 Herôme Snow White & The Huntsman nagellakjes


De winacties ter ere van het 2-jarig blogbestaan zijn nog niet voorbij! Of nou ja, er zit gewoon steeds veel tijd tussen omdat ik het nogal druk heb met leren ;). Maar vandaag weer een nieuwe winactie en deze keer kun je kans maken op een setje met 4 nagellakjes, van de W.I.C. by Herôme Snow White & The Huntsman collectie! Een leuke collectie geïnspireerd op de gelijknamige film met kleurtjes en namen die hier dus perfect bij passen!


Jullie kunnen dus kans maken op vier van de zes kleuren in de collectie. Twee gewone kleurtjes, een rode (Toxic Apple) en een roze (Awakening Kiss), die allebei erg fijn en mooi zijn! En twee crackle lakken, de blauwe (Mirror Mirror) en de licht gouden (Evil Queen). Grappige kleurtjes voor over de rode en roze lak, maar natuurlijk ook te gebruiken over elk ander kleurtje!


Wat je moet doen:
– Volg mij via Bloglovin en like deze winactie! {mits je bloglovin hebt}
– Vertel me wat jou favoriete film is in je reactie!

Wat je mag doen:
– Tweet het volgende en plak de link naar je tweet in je reactie voor een extra winkans:

Ik maak kans op 4 Herôme Snow White & The Huntsman nagellakjes op http://marjolean.nl, doe jij al mee?

Je kunt meedoen tot en met 10 juli 2012, de winnares ontvangt hierna een e-mail!

Verder Bericht

Vorige Bericht

59 Reacties

 1. beautybysandra 3 juli 2012

  Wat een leuke winactie,
  ik kijk erg veel films maar mijn favoriete film blijft toch dirty dancing.
  Op een of andere manier blijf ik die film kijken,
  ook vind ik de klik tussen die 2 onwijs leuk en doet me altijd denken aan mijn vriend.

 2. Isabel 3 juli 2012

  Deze film is mijn favoriet 😉 Ik volg je ook op bloglovin’;D

 3. Charile 3 juli 2012

  Wat een super mooie lakjes, ik doe heel graag mee! Ik volgde je al via Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked ♥
  Mijn favoriete film is denk ik toch wel The Devil Wears Prada. Wat een geweldige film is dat. Ik ben niet iemand van de ‘engere’ films dus deze film past goed bij mij. Het is zo leuk om te zien hoe dat meisje/die vrouw opgroeit in de mode- en perswereld.
  Liefs, Charile

 4. Britt 3 juli 2012

  Leuke winactie!
  Mijn favoriete film is Twilight, een ontzettend spannende en romantische film in 1!
  Ik volg je op bloglovin en ik heb het artikel geliked.
  Hoop dat ik win!

  xoxo

 5. Paola 3 juli 2012

  Super leuk! Ik doe mee.. Mijn favoriete film is de Titanic! 3 uur lang gezwijmel en vriendlief kijkt soms braaf mee! I’m in!

 6. Yaelle 3 juli 2012

  Leuk, ik doe mee!
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Mijn favoriete film is achtste groepers huilen niet. Klinkt heel stom maar is echt een hele mooie film!

 7. Floor 3 juli 2012

  Och, die roze en rode vind ik zo mooi! Ik ben ook wel heel erg benieuwd naar de crackle lakken.
  Ik volg je op Bloglovin’, en mijn favoriete film is… Tsja. Ik heb echt heel veel leuke films gezien, maar vooral die met knappe mannen vind ik tof, zoals The Notebook!

 8. Melanie 3 juli 2012

  Ik doe ook mee! Ik volgde je al op bloglovin en heb het geliked, en mijn favoriete films zijn zeker weten die uit de Twilight Saga 🙂

 9. Sylvia 3 juli 2012

  Superleuk, ik doe mee! Ik volgde je al op bloglovin, en heb dit geliked.
  Mijn favoriete film…dat is denk ik toch wel The Dark Knight. Ik kijk het keer op keer weer opnieuw.

 10. Uniflame 3 juli 2012

  Mijn favoriete film van het moment is The Hunger Games 🙂

  Ik vind het een super leuk winactie! Ik heb de post geliked, ik volgde je al via bloglovin en ik heb getweet (account @meteenstrikje)

 11. stacey 3 juli 2012

  Mijn favoriete film is zeker de Twilight Saga – kan niet wachten totdat het laatste deel uit is in november 🙂

 12. Masha 3 juli 2012

  Ik doe mee! Mijn favoriete film is waarschijnlijk the Notebook, ookal is hij echt super super zielig

 13. Jae 3 juli 2012

  Leuke winactie!
  Ik volg je al langer op bloglovin en heb dit artikel ook geliked!
  Mijn favoriete film? De Titanic, het is gewoon zo een mooie film! Ik wordt hem gewoon niet beu 😉
  Liefs, Jae

 14. Meer 3 juli 2012

  Ik doe meeee!

  Mijn favoriete film is stiekem Monsters Inc (a) Lichtjes genant op je 21ste, maar kan ‘m toch echt eindeloos blijven kijken 😉

 15. Cariena 3 juli 2012

  Wat een mooie lakjes! Ik doe graag mee, ik volgde je al op bloglovin’ en heb dit artikel geliked! Mijn favoriete film is Finding Nemo, ik kijk het altijd als ik me bijvoorbeeld verdrietig of niet goed in mijn vel voel. Maar ook wanneer ik gewoon zin heb in een leuke Disney film, het is mijn all time favourite! 😀

 16. Tara 3 juli 2012

  Twilight.

  xxx.

 17. femketje 3 juli 2012

  gaaf ik doe mee 😀
  volg en like het artikel via bloglovin!

  mijn favoriete film is lange tijd braveheart geweest maar nu heb ik eigenlijk geen echte favoriet meer XD ik kijk veel horror en soms een romcommetje :3 aparte combinatie, i know XD

  https://twitter.com/femketje/status/220075204347576320

 18. angelaa 3 juli 2012

  Leuk! Ik doe mee!
  Volg je al een hele tijd, en heb het artikel geliked.
  Mijn favoriete film is momenteel The Hungergames, daarvoor was het Harry Potter (allemaal) en daarvoor weer Twilight Saga. Volgens mij heb je zo wel een idee van wat voor films ik hou – fictie en romantiek, maar met een ruig tintje!

 19. Beachgirls1802 3 juli 2012

  Wat leuk ik doe mee!
  – Ik volg je op bloglovin
  – Heb het artikel geliked
  – Het is alweer een tijdje geleden dat ik een film heb gekeken gewoon thuis. Maar laatst heb ik in de bios Snow White & The Huntsman gezien. Hij is erg spannend, maar ook heel erg leuk. Dus dat is denk ik mijn favoriete film.
  xoxo

 20. Kim 3 juli 2012

  Super leuke winactie! Ik ben heel benieuwd naar de kleuren van deze collectie!
  Een favoriete film heb ik niet echt, maar ik ben dol op het genre romcom, en stiekem moest ik gelijk denken aan Dirty Dancing, dus ik denk wel dat dat mijn favo film is 🙂

  En ik heb je geliked op Bloglovin’!

 21. Inez 3 juli 2012

  ooh wat een mooie lakjes. het dit bericht geliked en volg je ook al met bloglovin.
  en mijn favoriete film is the pursuit of happyness. Echt een supermooie film met men favoriete acteur Will Smith. Elke keer als ik die film kijk, zie ik alles weer wat beter zitten 🙂 men favoriete quote ever komt ook uit deze film : You got a dream… You gotta protect it. People can’t do somethin’ themselves, they wanna tell you you can’t do it. If you want somethin’, go get it. dat is dus men favoriete film .
  xxx

 22. Samantha 3 juli 2012

  Wiiiiieh. Wat een super leuke nagellakjes! Mijn favoriete film… Dit vind ik een lastige, want ik moet eerlijk bekennen dat ik meer een lezer en TV serie kijker ben. Ik ga dan voor Harry Potter en dan met name na deel 4, want die films worden gewoon beter. Ik ben echt fan van Harry Potter en tsja. Ik heb ze allemaal wel meer dan 7 keer gezien. :’)

  Ik volg je allang via BlogLovin’ en ik heb het bericht ook geliked! Hier is mijn tweet:
  https://twitter.com/Samchibi/status/220101015674945537

 23. Nicky 3 juli 2012

  Ik doe graag mee ^^
  ik volg je op bloglovin en heb dit bericht geliked.
  Mijn favoriete film is assepoester hihi ik kan er maar geen genoeg van krijgen. ^^

 24. Nienke 3 juli 2012

  Leuk, ik doe mee! Mijn favoriete film.. Mm, dat is moeilijk. =) Op het moment is het denk ik The Avengers.

 25. Joyce 3 juli 2012

  Oeh leuk!! ik doe graag mee!! 😀 Ik heb het geliked, volgde je natuurlijk al. Mijn favoriete film… Ja dat is toch zonder Cloudy with a Chance of Meatballs… Een supermooie animatie film met een leuk verhaal!! Haha 😀 Die film heb ik al meer dan 10x gezien (A)

 26. Mayke 3 juli 2012

  Superleuk!!
  ♥ Ik volg je via Bloglovin’ + heb geliked.
  ♥ Mijn favoriete film is denk ik ‘When a stranger calls’, mega eng!! Ook de Harrry Potter serie blijft voor altijd favoriet 🙂
  Liefs!

 27. laura 3 juli 2012

  ik doe mee! mijn favoriete film is titanic! niet origineel maar wel mooi<3 ik volg je op bloglovin en heb geliked^^ xx

 28. Jaimie 3 juli 2012

  Ahh leuke nagellakjes!
  Ik volg je, geliked, en ik heb het geretweet, maar op mijn account zit een slotje, kan je het dan nog wel zien? 😮
  Mijn favoriete film op het moment: No Strings Attached.

 29. Esther V. 3 juli 2012

  Leuke winactie! 🙂
  Ik volg je via bloglovin’ en heb daarop dit artikel geliked.

  Mijn favoriete film is Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2. Ik vind eigenlijk alle Harry Potter films leuk, maar deze springt er echt uit omdat het het laatste deel is en omdat de special effects er erg tof uit zien. (:

 30. Yak Man 3 juli 2012

  oee, leuk ik volg je via bloglovin en heb dit bericht geliked ^^.
  mijn fave film, ik weet het niet.. Dat heb ik eigenlijk niet echt, een film die ik meerder malen heb gezien dit jaar is Tangled LOL

 31. Marjolein 3 juli 2012

  Nicenice, ik volg & like.
  Mijn favoriete film is denk ik Easy A, die blijft leuk. The Notebook is ook prachtig <3

 32. LottedeJ 3 juli 2012

  Waaah, toffe winactie! Ik doe graag mee 😀 Ik volg je op bloglovin’ (duh!) en heb het artikel geliked. Mijn favoriete film is Mean Girls, haha. Love that movie, ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen! Ik heb ook getweet:
  https://twitter.com/Lotte_deJonge/status/220175598373437440

 33. Chaja 3 juli 2012

  Oehh superleuk, ik doe mee 😀
  – Ik volg je via Bloglovin en like deze winactie!
  – Mijn favoriete film is ‘Confessions of a shopaholic’, ik kan ‘m niet vaak genoeg zien 😀
  – Ik heb de tweet getweet https://twitter.com/hetisOKals/status/220183069565534209

  Liefs,
  Chaja

 34. Bregje 3 juli 2012

  Leuk!
  Ik heb hellaas geen Bloglovin, dus doe ik het via twitter.
  https://twitter.com/#!/beertjesss

  Ik heb twee leuke films, De eerste vind ik echt heel mooi:
  ~ Hachi http://www.youtube.com/watch?v=_oQhk3_7enM
  ~ Timboektoe http://www.youtube.com/watch?v=pedusR-_mNo

 35. Anouk van der Zee 3 juli 2012

  Wat een geweldige lakjes! Ik kan ze wel opeten haha:D Ik doe mee

  Ik heb getweet en volg:
  https://twitter.com/JustsayAnouk/status/220218406476054528

  Mijn favo film? Lastig, ik denk dat ik voor Twilight ga. Gewoon ze zijn spannend, hebben romantiek, en lekker mannen hihi.

  Liefs,
  Anouk

 36. Lisa (: 3 juli 2012

  Super ik doe zeker mee 🙂
  Het zijn echt prachtige lakjes en wil ze heel graag ;p
  Ik volg je via bloglovin en heb het geliked,
  ik heb het ook getweet;
  https://twitter.com/lisaliciousx/status/220233417260941312
  En dan mijn favo film vind ik echt moeilijk.
  Ik heb er zoveel haha ;p Vooral echt van die meidenfilms zoals ona day, the notebook, the last song maar ook van Twilight, The Lord of the Rings enzo 🙂
  eigenlijk veel te veel om op te noemen 😉
  Veel succes aan iedereen 🙂
  x

 37. Anne-Marieke 3 juli 2012

  Leuke winactie! Ik vind de lakjes van W.I.C. zo prettig lakken 🙂
  Mijn favoriete film is denk ik toch wel The Grinch 😛
  En verder veel films met Johnny Depp.. (A)

 38. Lifesplash 4 juli 2012

  Ah, heel leuk! Ik doe mee. En ik was al een trouwe volger haha, en heb nu ook geliked. Mijn favoriete film? The Last Song, ik heb hem echt ziek vaak gekeken en elke keer blijf ik maar met zakdoeken snotteren en meeleven met de hoofdpersoon. De film is zo mooi en inspireert me echt. Ik krijg gelijk weer zin om te kijken, haha!

 39. Marjolein 4 juli 2012

  Wauw super zeg!
  Ik heb helaas geen Bloglovin’ en twitter, dus reageer alleen hier :).
  Mijn favoriete film is toch wel ‘Amelie’.
  Ik vind dat zo’n heerlijk vrolijke film!! Ook de muziek is heel lieflijk en gezellig.
  Met deze muziek op mijn iphone in de trein voel ik me altijd net zelf Amelie 🙂

 40. nathalie 4 juli 2012

  heyy,,

  mijn favoriete film is toch wel chalet girl..
  de romantiek tussen de 2 hoofdpersonen is super leuk en lief om te zien, en je zou zelf willen dat dat bij jou zou gebeuren.
  daarnaast is ed westwick ook best wel lekker om naar te kijken hihi 🙂

 41. Anita 4 juli 2012

  Ik volg je ook en mijn favoriete film is The green Mile.
  helaas heb ik geen Twitter

 42. Lotte 4 juli 2012

  Wat een supergave winactie! Mijn favoriete film is Easy A, ik heb hem denk ik al 20x gezien! Ook vind ik Harry Potter erg leuk! Ik volg je via bloglovin en ik heb geliked!

 43. Esmée 4 juli 2012

  Wat leuk! Ik doe zeker mee, ik heb geliked op bloglovin en ik deed je al volgen.

  Mijn favoriete film is denk ik toch wel The Hangover, wat een geweldige lach film!

  Liefs

 44. Michelle 4 juli 2012

  Wauw supergave winactie, ik doe zeker mee.
  Volg je op bloglovin en heb geliked,
  heb getweet ( @MichellevSoest)
  Mijn favoriete film is Letters to Juliet, super lieve zielige en leuke film!
  xx

 45. Nadine 4 juli 2012

  Ik doe mee.
  Ik volg je via bloglovin en heb geliked.
  Ik heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/220595204137291777

  Ik vind de film The Notebook geweldig. Mooie film! Rachel Adams is ook een geweldige actrice.

 46. Kelly 5 juli 2012

  Superleuk dat je deze lakken weggeeft!

  Ik volg je via bloglovin & heb het artikel geliked.
  Mijn favoriete film is Grease, ik vind het zo’n leuke film! Ik heb hem echt al heel vaak gekeken maar hij blijft gewoon leuk. Ik heb ook nog even de zin getweet: http://twitter.com/xEleganceblog/statuses/220870557619597313

  Liefs!

 47. Shannon 6 juli 2012

  Hi,

  Ik doe graag mee. Leuke actie!

  Mijn favoriete film is Inception.
  Super tof verhaal en zet je aan het denken.

  Ik heb alles gedaan behalve het berichtje op twitter
  aangezien ik geen twitter heb.

  Liefs,

  Shannon

 48. Ellen Lambrecht 6 juli 2012

  Wow, wat een super winactie! Ik doe heel erg graag mee. Mijn favoriete film is ‘Dear John’, omdat ik dit zo een ontroerend verhaal vindt. Echt de moeite om hem eens te bekijken 😉
  Liefs Ellen

 49. Ilse 6 juli 2012

  Aah, supervette lakjes!
  Ik heb ze zelf niet meer kunnen bemachtigen. :c
  MAARR, ik doe daarom dus graag mee (:
  Ik volg je op Bloglovin’ und ik heb het artikel geliked.
  Ook heb ik getweet:
  https://twitter.com/xIlsejee/status/221211525531185154

  En mijn FAAVOOO film is.. de HELE Harry Potter reeks!
  Me loooveess HP! <33
  Ik kan echt niet kiezen welke ik het leukst vind..

  Xxxx

 50. Anouk 6 juli 2012

  Oeh leuk! Ik heb al een aantal douglas filialen bij mij bezocht maar hier in de buurt had niet een deze LE helaas. Toch nog een kansje om wat lakjes te bemachtigen, yay! 🙂
  Mijn favoriete film(s) is de Lord of the Rings trilogie. Ja, ik heb ze zo vaak gezien, tot op het punt waar ik complete stukken script kan oplepelen. Gelukkig heb ik een vriendin die daar ook last van heeft en begrijpen we elkaar tenminste (de meeste mensen begrijpen die obsessie met LOTR namelijk niet echt, hahaha)

 51. vere 6 juli 2012

  wat een mooie lakjes,
  ik doe graag mee ik volg je op bloglovin en heb het geliked ook heb ik de tweet gestuurd (@veertje_1996)
  mijn lievelings film is denk wel the hungergames ik heb hem een keer gezien in de bios en kan niet wachten tot die op dvd komt ook kan ik niet wachten tot de andere delen in de bios komen.
  succes iedereen

 52. xxxx 6 juli 2012

  super leuke winactie, i love nailpolish!
  ik kijk eigenlijk niet zo heel veel films, de laatste die ik heb gezien was snowwhite and the huntsman, die ik erg leuk vond! maar ook the hungergames, harry potter en 500 days of summer vind ik super leuk.
  Wat echt mijn favoriet is (als hij telt), is de overloper, de telefilm van flikken maastricht. Ik ben echt verslaafd aan die serie en heb hem al twee keer helemaal gezien. Ben geneigd om hem voor de 3e keer te kijken hihi.

 53. Bregje 7 juli 2012

  Hmm raar, ik dacht toch echt dat ik hier al op had gereageerd…
  Ik doe het gewoon nog een keer!
  Zelf hou ik veel van animatie (waar mijn moeder dus duidelijk een hekel aan heeft), Hachico vind ik echt de allerleukste film. Ook Nanny mc fee vind ik wel leuk, alleen een beetje kinderachtig soms. Een animatiefilm kan ik me niet echt herinneren, wel dat ik ooit naar de bios ben geweest (naar een animatie film). En dat mijn moeder (net als ik) hem echt leuk vond.
  Ik hoop dat ik ze win!! Ze zijn namenlijk erg duur, en zelf heb ik nooit zo veel geld. Nagellakkk♥

 54. Wendy 8 juli 2012

  Wat tof: ik doe mee! Ik volg je via Bloglovin en heb dit artikel geliked.
  Ik vind het heeel lastig om een favoriete film te kiezen, want bij mij kijk ik films in periodes. Op dit moment ben ik echt helemaal into Star Wars!

 55. Natalia 9 juli 2012

  ik ga gelijk dit artikel liken =D! mijn lievelingsfilm is toch zeker Harry Potter, die me afleid van de wereld hihi!
  xoxo

 56. zoey 11 juli 2012

  echt leuk en ik doe zeker mee!
  ik heb de tweet getweet en ik volg je al een tijdje op bloglovin.
  mijn favoriete films zijn sprookjes en de film grease, want ik zet zelf ook wel eens filmpjes in mekaar en ik vind sprookjes mooi opgezet. sprookjes zijn sowieso mooie films, want wie wil nou geen prinsesje zijn?
  XXX

 57. Lien 17 juli 2012

  Ik doe mee!
  Volg je op Bloglovin’ en heb dit artikel gelked.
  Mijn favoriete film…, daar moet ik toch even over nadenken!
  Ik denk dat het dan toch wel ‘The Hunger Games’ wordt,
  het verhaal vind ik heel goed bedacht en Jennifer Lawrence kan super goed acteren!
  X

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén