W7 – 10 Out Of 10 palette


Laatst was ik bij Big Bazar, een soort Action-achtige winkel met wat meer merk-items. Ik hoorde dat ze daar nog MNY hadden en dat hadden ze inderdaad, maar helaas alleen nagellakjes en oogschaduws. Wel nam ik dit palette mee van W7! Ik heb van dat merk sinds kort twee hele toffe nagellakjes en ik was ook best benieuwd geworden naar de andere producten van dit merk. Of m’n palette een goede aankoop is geweest of een miskoop? Lees vooral verder!Het palette heet 10 Out Of 10 en bevat – hoe toevallig- 10 kleurtjes. Hij ziet er niet super goedkoop uit, het doosje is nog best stevig. Maar pure luxe is het natuurlijk ook weer niet ;). De oogschaduws zijn 1 gram per stuk, wat niet heel veel is (een MAC oogschaduw is 1.3 gram).Het palette sprak me best aan qua kleuren! De onderste rij zijn vooral neutrals en de bovenste rij meer koelere kleuren. Ze zijn allemaal shimmery en zo in het palette zien ze er eigenlijk wel prachtig uit! In het doosje zaten ook nog twee applicators, die ik er direct uitgemikt heb omdat ik ze toch niet gebruik (en ik ze altijd weet te pletten tussen de oogschaduws en de deksel, grr!).


Ik begon met swatchen van de oogschaduws en op zich viel het me niet tegen! Ze waren wel vrij droog en korrelig en voelden vooral in de pan erg ruw aan. Maar de pigmentatie was niet heel slecht, dus ik had nog hoop!


Maar toen ik een look ging maken gebeurde dit.. De oogschaduws werden ontzettend korrelig, zorgden voor flinke fall-out en op m’n ooglid zag ik vooral glitters terug en weinig kleur. Booooh! Dat was een flinke tegenvaller. Uiteindelijk heb ik wel drie looks ermee gemaakt, maar ze waren echt niet fijn om mee te werken.


Look #1 – blauw en zwart. Zwart was niet erg zwart, de blauwe kleur was nog best ok (de tweede rechtsboven in het palette). De witte highlighter gaf helaas ook vooral vrij grove glitters, niet erg geslaagd.


Look #2 – neutraal. Deze look vind ik het beste geslaagd, al is de bruine kleur in m’n crease te rood qua ondertoon voor m’n al best rode oogleden. Maar de neutrale kleur (middelste kleur in de onderste rij) is wel best mooi! Ik gebruikte de lichtroze kleur bij m’n binnenste ooghoek, die is best mooi als highlighter al is hij wel heel erg metallic (alsof er een plak metallic op je oog zit).


Look #3 – groooooote faal. De eyeliner vond ik nog best tof maar dat heeft niets met het palette te maken ;). In deze look zitten 4 kleuren verwerkt: wit, lila, roze en lichtblauw. Zoals je ziet zijn de kleuren als sneeuw voor de zon verdwenen, wat overblijft is een boel glitters. Meh. Gewoon meh.Is dit palette een miskoop geweest? Ja.. Een beetje wel. Hij werkt niet fijn, alleen het neutrale kleurtje vind ik wel ok. Je krijgt veel losse glittertjes en weinig kleur, met als resultaat dat ik vooral druk was met het beperken van de schade en een hoop make-up remover nodig had. Het palette is prachtig om te zien, maar meer ook niet ;). Hij was overigens €2,99 en dat geld kun je beter uitgeven bij Bart Smit, om dit palette te kopen!

Verder Bericht

Vorige Bericht

20 Reacties

 1. Esmay 23 juli 2012

  Aiaiai, die fall out is wel heel erg jammer! Dan liever voor het Sleek knock off palette 😀

 2. Paola 23 juli 2012

  Zonde zeg! Ik vond de swatches juist prachtig! Ik ben blij dat ik het Electric palette heb!

 3. Kimberly 23 juli 2012

  Jammer 🙁 Dan kun je beter het palette van de Bart Smit kopen inderdaad!

 4. femketje 23 juli 2012

  jammer dat het zo brokkelig is >.<

 5. Miranda 23 juli 2012

  Jammer dat de oogschaduw zo brokkelig is.

 6. Vera 23 juli 2012

  Wat jammer zeg! Ik vond de naam zo leuk, omdat het een liedje is van Paolo Nutini, maar het product valt toch tegen, heel jammer!

 7. Jennifer 23 juli 2012

  Wat jammer van de fall out! Het palette zelf ziet er namelijk wel echt super mooi uit!

 8. Helen 23 juli 2012

  Jammer he want het oogt zo goed 🙁 Heb het palette toevallig zelf ook gekocht vorige week 🙁

 9. Yak Man 23 juli 2012

  wat jammer zeg! hij zag er namelijk nog best wel goed uit!

 10. Nicole 23 juli 2012

  jammer dat hij zo tegenvalt!
  vind het op de swatch foto’s wel leuke kleuren, maar als ik hem ooit tegen kom laa tik hem lekker liggen..

 11. sharon 23 juli 2012

  Jammer zeg! Geniale eyeliner haha!

 12. Jana 23 juli 2012

  Ooh jammer 🙁 x

 13. Lotte 23 juli 2012

  Ah, wat een miskoop inderdaad! Maar gelukkig was het een goedkoop palette.

 14. kashmira 24 juli 2012

  mooi palette! ik zag hem laatst ook liggen in zo’n bazaar, heb nu een beetje spijt dat ik hem niet mee had genomen 😛

  en nog iets; ik vind jouw ogen zo mooi! het zijn echt van die “hazel eyes”, wil ik ook!!

 15. Laralaurentia 24 juli 2012

  Jammer dat hij niet fijn is, had wel weer een mooie vinding geweest 😀

 16. Mariska 25 juli 2012

  Hmm, tegenvallertje dus!

 17. Saar 26 juli 2012

  He wat zonde dat het uiteindelijk toch een miskoop was. De kleuren zijn prachtig! Maar misschien als je ze opnieuw presst, dat ze dan iets minder kruimelig zijn? En anders misschien gebruiken als een pigment, kan ook nog wel eens anders uitpakken 🙂
  Loves!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén