Summer stuff – lovely series


Heb je vakantie en weet je inmiddels al niet meer wat je moet gaan doen? Of ga je simpelweg niet veel leuks doen deze vakantie? Ik presenteer u: mijn tv serie tips voor deze zomer!


Een bijzonder wonderlijke maar ook bijzonder verslavende serie: Toddlers & Tiaras. Een realityshow waarin ze deelnemers van beauty pageants – missverkiezingen – voor kinderen volgen. Bizar om te zien hoeveel geld erin gestoken wordt en hoe niet leuk sommige kinderen het lijken te vinden, en dan hebben we het nog niet gehad over de nepnagels, spraytans en bakken make-up!


Royal Pains, een serie waarmee ik net begonnen ben. Ben je dol op dokterseries, maar ook niet vies van ziek grote huizen en té rijke mensen? Watch this! Het is uiteraard geen werkelijkheid, maar ik vind het super grappig en verslavend. Aanrader!


Ben je dol op Glee? Net als vorige zomer zoeken de makers van Glee naar nieuwe mensen om in het nieuwe seizoen te stoppen, door middel van The Glee Project! Al beloven ze deze keer dat maar 1 iemand wint.. Maar ik betwijfel het ;). Ik vind het in ieder geval erg leuk, de kandidaten moeten door middel van het maken van nummers, opnemen van videoclips en leren van dansjes strijden om een plek in Glee en omdat ze met z’n allen in 1 huis zitten, gebeurt er onderling ook nog genoeg ;).


De kans is groot dat je weleens van Sherlock Holmes gehoord hebt, en wellicht heb je ook de twee films gezien. BBC heeft een serie ervan gemaakt, een moderne versie van Sherlock. Ik heb alleen nog maar een stukje van de eerste aflevering gezien, m’n broer zit inmiddels al een paar weken aan het Sherlock-infuus en noemt het een briljante serie. Je moet er even voor gaan zitten (erg Brits, lange afleveringen, ingewikkeld), maar ik ga er zeker naar kijken deze zomer!

Dit zijn mijn 4 aanraders, maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke en verslavende series! Laat je suggesties vooral achter in de comments!