Summer stuff – lovely series


Heb je vakantie en weet je inmiddels al niet meer wat je moet gaan doen? Of ga je simpelweg niet veel leuks doen deze vakantie? Ik presenteer u: mijn tv serie tips voor deze zomer!


Een bijzonder wonderlijke maar ook bijzonder verslavende serie: Toddlers & Tiaras. Een realityshow waarin ze deelnemers van beauty pageants – missverkiezingen – voor kinderen volgen. Bizar om te zien hoeveel geld erin gestoken wordt en hoe niet leuk sommige kinderen het lijken te vinden, en dan hebben we het nog niet gehad over de nepnagels, spraytans en bakken make-up!


Royal Pains, een serie waarmee ik net begonnen ben. Ben je dol op dokterseries, maar ook niet vies van ziek grote huizen en té rijke mensen? Watch this! Het is uiteraard geen werkelijkheid, maar ik vind het super grappig en verslavend. Aanrader!


Ben je dol op Glee? Net als vorige zomer zoeken de makers van Glee naar nieuwe mensen om in het nieuwe seizoen te stoppen, door middel van The Glee Project! Al beloven ze deze keer dat maar 1 iemand wint.. Maar ik betwijfel het ;). Ik vind het in ieder geval erg leuk, de kandidaten moeten door middel van het maken van nummers, opnemen van videoclips en leren van dansjes strijden om een plek in Glee en omdat ze met z’n allen in 1 huis zitten, gebeurt er onderling ook nog genoeg ;).


De kans is groot dat je weleens van Sherlock Holmes gehoord hebt, en wellicht heb je ook de twee films gezien. BBC heeft een serie ervan gemaakt, een moderne versie van Sherlock. Ik heb alleen nog maar een stukje van de eerste aflevering gezien, m’n broer zit inmiddels al een paar weken aan het Sherlock-infuus en noemt het een briljante serie. Je moet er even voor gaan zitten (erg Brits, lange afleveringen, ingewikkeld), maar ik ga er zeker naar kijken deze zomer!

Dit zijn mijn 4 aanraders, maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke en verslavende series! Laat je suggesties vooral achter in de comments!

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Lifesplash 21 juli 2012

  Ik ken ze allemaal niet, behalve die van Glee. Dit zijn is andere die altijd worden aangeraden zoals PLL en Vampire Diaries. Die Toddlers & Tiaras wil ik echt zien. Op het filmpje zijn het alleen al allemaal mini barbiepopjes, bah afschuwelijk.

 2. An 21 juli 2012

  Als je van Toddlers & Tiaras houdt moet je dance moms ook eens proberen, geniaal

 3. Jesdiny 21 juli 2012

  Leuk!! Royal Pains lijkt me wel wat. IK ben gek op grey’s anatomy en neem deze vakantie private practice mee op mijn laptop. Ben benieuwd!

 4. Manon 21 juli 2012

  Aaaah ik heb Sherlock en Royal Pains meteen in de download gezet. Ben erg benieuwd!

 5. Sandra 21 juli 2012

  Ik ben net begonnen aan Parks and Recreation, super leuke serie!

 6. Soesja 21 juli 2012

  Ik kijk deze eigenlijk allemaal niet, maar ik ben verslaafd aan iedere ziekenhuisserie dus ik ga Royal Pains maar eens bekijken! 🙂

 7. Lotte 21 juli 2012

  The Glee Project moet ik echt zien, haha. Ik wist nooit wat het was!

 8. Kimberly 21 juli 2012

  The glee project lijkt me leuk, ik ga het kijken!

 9. CaptureBeauty 21 juli 2012

  jij kijkt echt naar de series waar ik een hekel aan heb haha! Ik ben meer van de 90210, revenge, trueblood, awkward, rookie blue enzo 😛

 10. Jaimie 21 juli 2012

  Wow, ik ken eigenlijk alleen Glee! Ik ben zelf fan van Modern family, pretty little liars en vampire diaries. Bedankt voor je tips :).

 11. Yak Man 21 juli 2012

  Ik wil nog ooit beginnen met Sherlock maar ik zit nu steeds maar Koreaanse series te kijken, hahaha :’). Ook zeer verslavend. Toddlers and Tiaras is ook leuk maar 1 zo’n meisje is zo irritant en verwend en je ziet haar heel vaak terug, weet alleen haar naam niet meer haha

 12. Leonella 22 juli 2012

  Toddlers & Tiara’s, briljant vind ik dat! Wel zielig, die ouders pushen vaak door, en de kinderen die het wel echt zelf leuk vinden, zijn vaak van die arrogante bitches die alleen maar mooi kunnen zijn.

  Trouwens, de volwassen versie heet Bridezilla, volgens mij wordt dat hier uitgezonden als Extreme Bruiden. Ook altijd heel vermakelijk.

 13. Saar 26 juli 2012

  aaah, todlers en tiaras, geweeeeldig! echt hilarisch!
  lovee!

 14. Bregje 30 juli 2012

  Ik kijk alleen Toddles & Tiaras heel soms. Ik vind het wel leuk, okal gedragen die kinderen zich heel ontevreden en bitchy.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén