Shopping, again!


Ik heb geshopt.. Alweer! Ik was nog steeds ernstig op zoek naar zomerse sandaaltjes en shirtjes zijn ook altijd welkom. Gisteren ben ik met m’n moeder naar Rotterdam gegaan om de sale eens te gaan tackelen, haha! Vorige week had ik al twee shirtjes bij New Look gescoord maar toen was het zo ontzettend druk in de stad, pff! Maar goed, let’s go!IK HEB SANDAALTJES! Echt, eindelijk! Stad en land afgezocht, haha! Ik wilde sandaaltjes met iets voetenbed-achtigs, omdat ik nogal snel naast m’n schoenen ga lopen (letterlijk, lol) en ik van die hele platte zonder ondersteuning dus beter niet kan dragen. Birkenstocks waren helaas niet de goede maat (ene te groot, andere te klein). Maar bij V&D vond ik deze leuke sandalen! Ze zijn van het merk Bama en van echt leer, waardoor ze hopelijk wel wat langer mee zullen gaan. Door de vorm in de zool en de dikte ervan kan ik ze zonder moeite aan!


Ja m’n voeten zijn vrij lelijk! πŸ˜‰ Maar zo kun je beter zien hoe ze staan als ze aan zijn! Ik ben very happy ermee, zeker vanwege de prijs. Ik kocht ze bij V&D in de sale, ze hadden er ontzettend veel afgeprijsde schoenen en ook echt super leuke modellen en merken! Deze sandalen waren eerst €40, nu €20 en er ging nog 20% korting vanaf bij de kassa. Do like!Bij H&M kocht ik ook nog schoenen, deze gympjes wil ik gaan voorzien van studs! Al weet ik nog niet hoe precies, maar ik ga eens op zoek naar leuke tutorials en inspiratie. Ze waren in ieder geval €9,95. En de bodybutter met bloedsinaasappelgeur kon ik ook niet laten liggen! Deze was €1,95, handig voor in je tas.Bij Bart Smit (jup, that’s right, die speelgoedwinkel) kocht ik een make-up palette dat verdacht veel lijkt op… Sleek! Of het ook echt vergelijkbaar is horen jullie later nog wel een keer ;). Bij Sephora stonden m’n moeder en ik even te kwijlen bij het OPI schap en omdat ik Seche Vite besteld had voor haar, mocht ik een OPI lakje uitzoeken. Ik ging voor My Private Jet, een apart kleurtje met grijs, bruin en glitters!
Vorige week was het echt een slagveld bij New Look, de sale is er altijd wel super leuk maar het wordt wel echt een chaos! Gelukkig was het nu rustig Γ©n opgeruimd, dus m’n moeder en ik sloegen onze slag. Ik ging met veel items de paskamer in, maar uiteindelijk gingen er maar drie dingen mee. Een oranje shirtje met een soort kant aan de bovenkant, een lang omslagvestje en een wit hemdje! Sale betekent bij New Look vooral items die nu €7 kosten in plaats van €20-€30, wat natuurlijk veel beter is haha ;). En het hemdje was €5, ik vind die van New Look erg fijn omdat ze vrij lang zijn!
Als laatste scoorde ik bij M&S Mode nog leuke, simpele oorknopjes en bij Zeeman een bh, omdat ik die altijd wel prima vind! Bij The Body Shop ging m’n moeder zoals gewoonlijk helemaal los! Ik smokkelde een shampoo voor m’n haar in d’r mandje, ik had een mini van de Rainforest shampoo voor droog haar en die vond ik best fijn, alleen net wat te zwaar. Nu ging ik dus maar voor de Balance versie, voor vetter haar. Omdat er geen siliconen, sulfaten enz in zitten vind ik dit wel een fijne shampoo voor snelle wasbeurten!

En toen was ik weer flink wat armer, lol! Maar wel heul blij, vooral met m’n sandaaltjes en het OPI lakje! Van het lakje en het palette komen uiteraard nog swatches en dergelijken en hopelijk zien jullie de schoenen nog terug met epic studs erop, haha!

  1. Had al op twitter gezegd dat ik sandalen super vind! Staan leuk hoor! Verder ook mooie tops! Ben wel benieuwd of het palette enigszins vergelijkbaar is, denk het eigenlijk niet, maar je weet maar nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *