OPI – My Private Jet


Een tijdje geleden zag ik OPI’s My Private Jet bij Alyssa en hoewel ik hem al wel eerder gezien heb, was dit de druppel.. MOET. HEBBEN. NU! En omdat ik voor m’n moeder Seche Vite had besteld, mocht ik van haar dit OPI lakje hebben. Lief!Dit kleurtje is in het flesje al erg bijzonder, net een soort heelal! Er zit een mix van grijs en brons in, met kleine holografische stukjes die in normaal licht meer zilver lijken. Hij verandert dus heel erg met het licht, wat ik altijd wel tof vind! Bovendien is hij vrij donker van kleur, dit vind ik persoonlijk mooier staan bij mijn handen en nagels.


En omdat ik er niet teveel woorden aan vuil wil maken, de swatches! Dit is met normaal licht, het lakje lijkt dan grijzig met zilveren flakes erin.


Met zonlicht of in dit geval de flitser, is hij ineens heel anders! Nu zie je dat de flakes holografisch zijn en er een bronzen gloed in zit. Wonderlijk mooi! Eigenlijk zouden ze dit kleurtje met een stukje zon moeten verkopen haha! Hij dekt overigens in 1-2 laagjes, lakt door het brede kwastje fijn en droogt ook nog eens relatief snel. Bovendien blijft OPI bij mij vrij goed zitten, wat met zo’n mooi kleurtje natuurlijk extra fijn is!


Ik weet nu al dat ik My Private Jet vaak, heel vaak ga pakken! Hij is mooi en niet al te opvallend, tot je wat zonlicht spot en hij tot leven komt. Love! OPI lakjes zijn vrij prijzig (€13,95), maar ik merk dat ik mijn drie OPI lakjes vaak pak en ze het zeker waard zijn. OPI kun je onder andere bij Sephora en verscheidene vestigingen van DA kopen, check de site voor alle verkooppunten!

  1. Toen ik gelijk naar de foto’s keek vond ik hem niet zo bijzonder, maar toen je erbij vertelde over het bronze en, grijze en zilveren en ik keek vervolgens wat beter is het echt een mooi bijzonder lakje. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *