New in – SJP NYC


Parfum koop ik eigenlijk niet vaak, in ieder geval niet prijzige flesjes. De aanslag op m’n portemonnee vind ik toch wat te pijnlijk voor een flesje water met geur en bovendien maak ik parfums nauwelijks op. Toch heb ik laatst een nieuw parfum gekocht! Een tijdje geleden had een vriendin namelijk een super lekker luchtje op en vroeg ik welke het was. En het bleek een parfum te zijn van Sarah Jessica Parker, die actrice!


Ik kocht hem in eerste instantie niet omdat het geen heel goedkoop parfum is, maar toen ik bij een vrij rustige DA drogist was zag ik een klein flesje ervan staan. Met 50% korting, hoppa! Nu was deze eau de toillette van 15 ml nog maar €7,50, wat ik er zeker wel voor over had! Het flesje is weliswaar niet zo groot, maar gezien het feit dat ik parfums toch niet zo snel op maak, maakt dat niet uit.


De verpakking van NYC vind ik eerlijk gezegd echt afschuwelijk, heel tacky, heel plastic en de print is een sticker. Urgh! Maar aan de andere kant past het wel bij de geur, die zoet en speels is. De topnoten van dit parfum zijn Italiaanse bergamot en aardbeien, de hartnoten gardenia, kamperfoelie en rode damascenaros. De basis bestaat uit sandelhout, vanilla, rum en muskus. Hierdoor ruikt hij in eerste instantie dus heel fruitig en zoet en wordt na een tijdje wat warmer en minder scherp van geur. Ik ben dol op zoet, maar niet op kinderlijk en dit parfum past daar dan ook goed bij! Bovendien blijft hij lang hangen, wat ik niet vaak heb bij zoete parfums. Nog een pluspunt dus.


Ben je dol op zoete en zomerse parfums? Ruik zeker eens NYC van Sarah Jessica Parker! Ik vind hem in ieder geval heerlijk! Sarah Jessica Parker heeft nog wat andere parfums waar ik ook wel benieuwd naar geworden ben. Maar eerst ga ik deze eens op proberen te maken, haha!

Verder Bericht

Vorige Bericht

18 Reacties

 1. Lifesplash 17 juli 2012

  De verpakking vind ik ook echt afschuwelijk. Maar zolang het geurtje goed is, is het goed toch? 🙂

 2. Yara 17 juli 2012

  Ah die verpakking is very ugly, maar gelukkig gaat het om het geurtje.

 3. Charile 17 juli 2012

  Ziet er leuk uit!

 4. Esmay 17 juli 2012

  Klinkt als een lekkere parfum!

 5. shimmer-pie 17 juli 2012

  Hehe ik vind de verpakking eigenlijk wel leuk! Haha lekker kitch!

 6. Kimberly 17 juli 2012

  De verpakking vind ik eigenlijk wel grappig! Ik ben benieuwd naar de geur 🙂

 7. Desirée 17 juli 2012

  Ik vind Lovely van SJP heerlijk, ben heel benieuwd naar deze nu ^^

 8. Miranda 17 juli 2012

  Ik ben wel erg benieuwd naar de geur:D

 9. Sarah 17 juli 2012

  Sarah Jesicca Parker is echt mijn idool joh! ben benieuwd naar de geur, de verpakking kon inderdaad wel wat beter haha 😀

 10. Joyce 17 juli 2012

  De geurnoten klinken eeeeerg goed! : D One to keep in mind!

 11. Jana 17 juli 2012

  Klinkt lekker 😀 x

 12. Claudia 17 juli 2012

  voor 7.50 maakt de verpakking me al niet zo uit! Ik vind hem niet eens zo heel erg, niet heel mooi tussen de rest van je flesjes misschien, maar hij ziet er wel makkelijk uit! (bij mij zijn de mooie flesjes vooral stof vangers, en ik ben allergisch voor huisstofmijt!)

 13. Barbara 18 juli 2012

  De vorige SJP vond ik er leuk uit zien en lekker. Geen idee hoe deze ruikt maar – excuse me – wat een lelijk flesje!

 14. beautybysandra 18 juli 2012

  als hij lekker is, Daar gaat het om =)

 15. Juliette 18 juli 2012

  Het idee van de verpakking is echt leuk alleen zonde dat ze een sticker en plastic enzo hebben gebruikt maarja voor dat geld en hel klinkt erg lekker!x

 16. Yak Man 18 juli 2012

  dat is echt een mooie verpakking voor een parfum :). Dacht eerst dat het gewoon een lipbalm was, haha. Wel nice dat je hem zo goedkoop kon krijgen

 17. Zoë 20 juli 2012

  Ik hou ook heel erg van zoete parfums! Maar heb er net als jij niet altijd zo veel geld voor over.
  Heb je al eens bij Lush gekeken? Ze hebben lekkere en niet zo standaard geuren. Ik heb er 2 in stick vorm, en die blijven erg lang hangen!

 18. Saar 26 juli 2012

  hier moet ik maar eens naar ruiken in de parfumerie! en vind de verpakking eigenlijkwel leuk, hihi.
  lovee!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén