New in – Hyki bestelling


Marieke van Fanilla hield een tijdje geleden winacties ter ere van haar verjaardag en ik won shoptegoed voor de shop Hyki! Ik had nog nooit van die shop gehoord, maar ik spotte Orly nagellak en dat vond ik een goede reden om mee te doen, haha! Inmiddels heb ik het tegoed uitgegeven en m’n bestelling binnen en omdat er onder andere nagellak bij zat, leek het me leuk om de spulletjes en swatches te laten zien.


Ik koos voor brievenbusverzending bij m’n bestelling en ik ontving het in een stevig doosje, waarbij de verschillende items nog in oranje zakjes verpakt waren! Het zag er netjes en leuk uit, wat ik zeker belangrijk vind bij een online bestelling!


Ik bestelde twee Orly lakjes, een setje armbandjes en een paar oorbellen! In de webshop vind je helaas maar twee nagellakjes en dat zijn deze van Orly. Wel verkopen ze veel leuke sieraden, kleding, tassen en andere items! Ze hebben zowel goed betaalbare items als dure merkdingen, een fijne mix!


Het setje met drie armbandjes vond ik in de sale-sectie en vond ik er super leuk uit zien! Ook in het echt zijn ze leuk, het zijn een soort geschakelde kleine metalen stukjes, en ze zijn elastisch. Helaas wel vrij smal, waardoor ik ze bij mijn brede polsen niet zo mooi vind zitten. Wel zijn de kleuren goed te combineren en voelen ze zeker niet goedkoop of breekbaar aan!


Ik besloot ook voor oorbellen te gaan en hoewel ik meestal van de knopjes ben, vond ik deze er wel erg leuk en zomers uitzien! De mix van schelp en neppe diamantjes vind ik echt leuk en ze doen me denken aan dromenvangers. Zeker een aanrader! Ze zijn ook niet te groot waardoor ze fijn dragen. I like!


En als laatste dus de twee nagellakjes van Orly, Lemonade en Blue Collar. Het zijn de mini formaat flesjes en dat vind ik niet erg, ik ben toch niet goed in nagellak opmaken en bovendien zijn ze hierdoor ook weer wat betaalbaarder!


Stiekem ben ik niet zo’n fan van geel, haha! Maar รกls ik dan voor geel ga, dan het liefst zo’n pastelkleurtje zoals Lemonade! Ik moet wel zeggen dat hij niet heel fijn lakt, het is echt zo’n chalky lakje waarbij ik uiteindelijk 3 laagjes nodig had om hem ook echt mooi te krijgen. Wel dekt hij goed, dus dat is fijn. En hij is lekker zomers!


Blue Collar kreeg ik ook niet helemaal lekker aangebracht, maar hij is wel lekker fel! Ik heb hier drie laagjes op, al red je het op zich ook wel met twee. Hij doet me denken aan smurfjes, haha!


Ik vind het leuk om op deze manier Hyki te leren kennen! Ik vind het een nette shop, de site is fijn, de spullen zijn goed verpakt en verder ook snel verzonden. Aanrader!

Verder Bericht

Vorige Bericht

33 Reacties

 1. Lifesplash 12 juli 2012

  Die lakjes hebben echt een pretty kleurtje! En die oorbellen vind ik ook leuk zomers. Nog gefeliciteerd dat je hebt gewonnen. ๐Ÿ™‚

 2. Charile 12 juli 2012

  Wat een mooie lakjes!

 3. Desirรฉe 12 juli 2012

  Ik vind die oorbellen echt heel erg leuk!

 4. Juudith 12 juli 2012

  De oorbellen zijn echt tof!

 5. Lotte 12 juli 2012

  Leuke bestelling! Ik vind vooral de oorbellen erg leuk. En natuurlijk de nagellak ๐Ÿ˜‰

 6. Jennifer 12 juli 2012

  Die armbanden zijn vet tof! Goede keus! ๐Ÿ™‚

 7. CaptureBeauty 12 juli 2012

  Suuuperleuke shop zeg! En die aankoopjes vind ik helemaal leuk vooral die oorbellen! Ik weet nog dat we in curacao wel gewoon Orly konden kopen en dat de kleurtjes die m’n moeder altijd had wel fijn lakte ook door het “squishy” steeltje! Maar misschien zijn deze mini’s dan anders.. Wel hele leuke kleurtjes!

 8. Alexandra 12 juli 2012

  Die armbandjes zijn echt leuk! Geeft een stoer effect volgens mij, als je ze aanhebt! ๐Ÿ˜€ En jammer dat de lakjes zo lastig lakken, ’t zijn namelijk echt mooie kleurtjes!

 9. Danique 12 juli 2012

  Wat een leuke dingen! Die armbandjes vind ik mooi!

 10. Alyssa 12 juli 2012

  Wat een leuke dingen zeg! Ik vind Hyki sowieso erg leuk ๐Ÿ™‚

 11. Esmay 12 juli 2012

  Leuke bestelling zeg! Die Orly lakjes zijn moooi <3

 12. Marit 12 juli 2012

  Oh waaaaauw, die armbandjes! Echt heel erg mooi en draagbaar bij zoooveel outfits.

 13. Saskia 12 juli 2012

  Wat een leuke dingen die de nagellak kleurtjes zien er goed uit!

 14. Samantha 12 juli 2012

  Okรฉ. Ik ben net verliefd geworden op die blauwe kleur.

 15. Masha 12 juli 2012

  Mooie oorbellen!

 16. Josephinei 12 juli 2012

  Oeh, de armbandjes vind ik mooi!

 17. LinvanT 12 juli 2012

  Ik vind de armbandjes erg leuk! Ook Lemonade vind ik tof. Ik kende de webshop nog helemaal niet. Ik ga er efkes rondneuzen.

 18. Kimberly 12 juli 2012

  Die oorbellen zijn leuk! ๐Ÿ˜€

 19. Jana 12 juli 2012

  Mooie oorbellen ๐Ÿ˜€ x

 20. safannah 12 juli 2012

  Mooie aparte armbandjes

 21. Marieke 12 juli 2012

  Ah wat leuk om te zien! Leuke bestelling heb je gedaan ๐Ÿ˜€

 22. Kelly 12 juli 2012

  Superleuke dingen heb je besteld, vooral die armbandjes & de nagellakjes. ๐Ÿ˜€

 23. Liliane 13 juli 2012

  Die armbandjes vind ik echt heel gaaf en de kleurtjes van de lakjes ook. Cute!

 24. Marike 13 juli 2012

  Oh wauw, ik vind Lemonade echt heel mooi!

 25. Mariska 13 juli 2012

  Wow, de foto’s zijn zo mooi! Vooral die van de nagellakjes, de kleuren komen erg goed uit!

 26. Beachgirls1802 13 juli 2012

  Mooie producten allemaal. Die oorbellen zijn erg leuk.
  xoxo

 27. Barbara 13 juli 2012

  Hi Marjolein,

  Ben een tijdje niet op je blog geweest en zie nu de nieuwe layout (of iig header_ mooi hoor!

 28. Bregje 13 juli 2012

  Echt super leuke lakjes! Ik bestel eigenlijk nooit online, waarom weet ik niet. Waarschijnlijk omdat ik nog net niet een bankrekening heb..

 29. Miranda 14 juli 2012

  Wat ontzettend mooi;D

 30. Nicole 15 juli 2012

  super leuke armbandjes!

 31. sharon 19 juli 2012

  Toffe aankoopjes, mooie lakjes!

 32. Saar 26 juli 2012

  ooh wauw, die gele lak is mooi!
  lovee!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén