Nail-art – Gold Roses


Nail-art maak ik niet vaak, maar af en toe vind ik het wel leuk om aan de slag te gaan met stamping plates! Hiermee maak je lekker makkelijk en snel een printje op je nagels. Ideaal dus als je niet zoveel talent hebt om figuurtjes te gaan maken met een kwastje, zoals ik haha! Ik vond deze nail-art wel geslaagd dus deel ik hem vandaag heel trots met jullie :D.


Ik maakte gebruik van een plate van Dashica, een leuke Nederlandse shop met unieke en vooral grote plates! Ook is het wel handig dat de patroontjes groot zijn, want met plates van Essence en Konad heb ik vaak zat dat ze niet breed of lang genoeg zijn. Terwijl m’n nagels nog niet eens zo lang of breed zijn, grrr! Ik maakte gebruik van het patroontje met de roosjes, de middelste.


En ik gebruikte drie lakjes. Een zwarte van Herรดme als basislak, Swinger van Illamasqua om mee te stempelen en als topcoat gebruike ik een sealing topcoat van Essence (die overigens ook in het normale assortiment zit). Swinger mocht ik swatchen voor Ilja en ik weet niet of die blogpost al online staat als deze nail-art online komt, maar kijk in ieder even op haar blog ;). Het is echt een tof kleurtje en ook handig voor stempelen, omdat hij goed dekt.


Super pretty toch? Ik vind van wel! Ook de combo van zwart en goud vind ik tof, en het past prima bij het herfst-achtige weer haha! De topcoat zorgt ervoor dat de basislak en het gestempelde patroontje mooi in elkaar “zinken”, ik raad je zeker aan om er eentje te gebruiken. Ik twijfelde nog of ik een matte topcoat erover zou doen omdat dat ook wel erg mooi staat met een glitterlakje en een patroontje, maar glimmend is hij toch mooier denk ik. M’n nagels zijn trouwens ultrakort voor mijn doen, haha! Maar juist dan vind ik nail-art veel leuker staan!

Wat vind jij van deze nail-art? En van patroontjes op je nagels in het algemeen?

  1. ‘wel geslaagd’?!?? dafuuuuq die is hhxbysjbxsu mooi! haha okรฉ, het is niet de ingewikkeldste (is ook niet nodig), maar ik vind zulke dingen altijd helemaal geweldig! die kleurencombi en dat printje! <3

  2. Hele mooie nail-art! Stempelen heb ik zelf eigenlijk nog nooit gedaan, maar vind het er altijd wel mooi uitzien. Misschien toch maar eens wat kopen om het zelf uit te proberen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *