Like – Noorse blogs!


Ik heb volgens mij wel vaker mijn liefde voor Scandinavische blogs geuit hier, maar een keer extra kan geen kwaad! Tussen de standaard Nederlandse blogs vind je in mijn Bloglovin namelijk ook wat buitenlandse blogs en dan vooral Noorse! Hoewel ik er niet veel van kan begrijpen, al moet ik zeggen dat het best wat Engelse en Duitse elementen erin heeft, vind ik het namelijk wel inspirerende blogs. Mooie foto’s, vaak ook ontiegelijk mooie mensen en ze zijn vaak heel persoonlijk, dus eigenlijk neem je zo gemakkelijk een kijkje in het leven van iemand anders ;). M’n favo’s wisselen wel vrij vaak, dus het leek me leuk om mijn favoriete Noorse blogs op dit moment te delen!


Een eerste favoriet is Tuva Malmo, de blog van iemand die heel goed haar naam verborgen houdt – of ze heet Tuva Malmo ;)! Maar ze is in ieder geval heel tof, ze maakt ontzettend mooie foto’s en op haar blog vind je een mix van fashion, persoonlijke dingen, eten en eigenlijk vooral echt een dagboek met foto’s van wat ze gedaan heeft op een dag. Post wel veel dingen, soms wel 4-5 posts per dag!


Caroline Maria volg ik het langst van de drie en zij is echt zo pretty! Ze post ook onder andere fashion dingen, al vind ik haar stijl wel iets leuker denk ik. Meer kleur vaak ;). Ze plaatst wel veel foto’s van zichzelf waar ik soms wel een beetje moe van word, haha! Maar ook zij maakt mooie foto’s, wel een andere stijl dan Tuva Malmo maar ook wel erg inspirerend! Helaas soms ook veel foto’s met d’r telefoon, dat vind ik dan weer wat minder haha. Maar alsnog wel een leuke blog!


Als laatste eentje die denk ik wel wat minder bekend is, ze blogt ook nog niet zo lang. Ingridd heeft ook weer een andere stijl van fotograferen, maar ik zie wel dat ze steeds beter en beter wordt! Ben wel benieuwd hoe ze zal gaan groeien, ze heeft dezelfde richting als Caroline Maria en Tuva Malmo, ook met een mix van fashion en daily life. In ieder geval ook een aanrader!

Ik vind het echt leuke blogs, heel anders dan hoe veel Nederlandse blogs zijn (meer updates vaak, maar korter en vooral met foto’s). Ik vind het wel schrikbarend dat als je in de reacties kijkt op de blogs, je op super veel vergelijkbare blogs van hele jonge meisjes uit komt. Meisjes van 12 jaar met spiegelreflex camera’s en alles! Maar goed, deze drie blogs zijn zeker het bezoeken waard!

Verder Bericht

Vorige Bericht

15 Reacties

 1. Lifesplash 8 juli 2012

  Noors? Ik dacht altijd Zweeds lol. Maar okรฉ. Het is heerlijk om op die blogs te kijken vind ik.. lekker ontspannen en inspirerend. Deze kende ik nog niet bedankt voor de tips! ^^

 2. Jesdiny 8 juli 2012

  Leuk! Ik volg ook een paar scandinavische blogs, waar ik inderdaad ook geen hout van snap. Gewoon om lekker plaatjes te kijken! Ik ga deze blogs oook even bekijken, want die kende ik nog niet. Thanks for sharing!

 3. beautybysandra 8 juli 2012

  wat een leuk artikel =)

 4. MySuperSweetLife 8 juli 2012

  Deze blogs lijken me erg leuk! Hoor wel vaker dat Noorse meisjes vaak hele leuke blogs hebben. Ga ze zo zeker even testen!
  Liefs

 5. kimberly 8 juli 2012

  Leuk artikel! Ik kende deze blogs nog niet maar ga is een kijkje nemen ๐Ÿ™‚

 6. Anna 8 juli 2012

  Leuk, ik zag dat een meisje naar Malaga was geweest ๐Ÿ˜€

 7. Miranda 8 juli 2012

  Wat een leuke artikel:D

 8. Esmay 8 juli 2012

  Ik ken alleen Caroline Maria, die is leuk! Nu even die andere blogs bekijken!

 9. Elise 8 juli 2012

  Leuk! Ik volg wel een aantal Zweedse blogs, vooral over make-up, maar deze ga ik zeker weten ook even bekijken!

 10. Soesja 8 juli 2012

  Ik vind Scandinavische blogs altijd heel erg leuk, die meisjes zijn negen van de tien keer ook zรณ pretty. Deze kende ik nog niet allemaal, ik ga zeker eens een kijkje nemen.

 11. Jana 8 juli 2012

  Leuk artikel ๐Ÿ™‚ x

 12. Masha 8 juli 2012

  Ik hou van die blogs!

 13. Saskia 12 juli 2012

  Ik heb ook een paar Noorse blogs die ik vaak bekijk. Deze hierboven kende ik nog niet, ik ga even spieken.

 14. Daphne 12 juli 2012

  Ik hou over het algemeen van Scandinavische blogs en deze kende ik nog niet, dus ga ze zo direct even bekijken. Het ziet er in ieder geval leuk uit.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén