Favoriete nagellakjes van het moment!


Dat ik meer dan genoeg nagellak heb ontken ik dagelijks, ghehe! Maar dat ik veel nagellakjes links laat liggen, is sowieso wel een beetje waar.. Maar goed, vandaag laat ik jullie mijn favoriete lakjes van het moment zien! Ze zijn ondanks dat het zomer is niet heel vrolijk en fleurig, maar dat vind ik niet zo mooi staan bij mijn nagels en handen!


Dit lakje van W7, genaamd Metallic Jupiter, vind ik echt prachtig! Hij is duochrome-achtig, wisselend van blauw naar paars en goud-achtig. Ook erg mooi met zonnig weer!


Smurfjesblauw is Blue Collar van Orly en daarmee toch wel vrij vrolijk!


Al een flinke tijd favoriet, Thanks A Windmillion van OPI! Van de Holland collectie, maar volgens mij is die toegevoegd aan het vaste assortiment van OPI want ik zie hem altijd als bovenste rij in het schap. Een mooi mintig groen kleurtje die ook bij mijn lichte en rode huid mooi staat!


Nog een favoriet van OPI is natuurlijk My Private Jet, m’n nieuwste OPI kleurtje. Bij normaal licht is hij niet zo opvallend, maar met zonlicht zie je de holografische glittertjes die erin zitten!


Ook nog steeds leuk, de mini lakjes van Etos! Ik vind vooral deze mintgroene erg cute! De mini lakjes krijg je bij Etos bij besteding vanaf €15, maar deze actie loopt de 22ste af.


Het perfecte nude kleurtje is Iced Frappe van Ciaté, die ik standaard draag als nagellak niet zo gepast is maar ik wel iets op wil. Omdat hij vrij roze is staat hij niet “viezig”, al laat hij bij mij helaas wel heel snel los.


Opvallend is Tinsel Town van China Glaze wel! Een lak bomvol zilveren glitters, totaal niet handig om eraf te krijgen haha! Maar wel heel tof en deze pak ik dan ook graag.


Inmiddels is de Cruise Couture collectie van Catrice niet meer te koop, maar Nautica pak ik nog best vaak. Een hele donkere lak met blauwe glitters erin, erg classy!


Een ontzettend toffe kleur is Vert Chlorophylle van Bourjois, iets wat tussen groen en blauw in zit! Zeker een aanrader, hij is heel tof.


En van Bourjois vind ik deze Bleu Water ook geweldig, een mooie lichtblauwe kleur die lang blijft zitten bij mij.

Eigenlijk zijn het nog best veel lakjes, haha! Maar wel allemaal in dezelfde soort kleuren. Welke kleuren draag jij graag op dit moment?

Verder Bericht

Vorige Bericht

29 Reacties

 1. Samantha 19 juli 2012

  Wow! Ze zijn allemaal echt heel erg mooi 😀 Ik draag eigenlijk vooral Essie – Cute as a Button… Ik denk dat ik een Essie verslaving gecreëerd heb, maar ik heb er nog niet zoveel, dus veel afwisseling is het niet. :’)

 2. Desirée 19 juli 2012

  Thanks a Windmillion en Iced Frappe zijn ook hier 2 favorietjes ^^

 3. charile 19 juli 2012

  mooie lakjes allemaal!

 4. Lifesplash 19 juli 2012

  Wauw, er zitten echt heel veel mooie tussen! 😮

 5. femketje 19 juli 2012

  het mintgroene etos lakje is erg pretty 😀

 6. Lotte 19 juli 2012

  Oh wauw, mooie lakjes inderdaad! Ik snap wel dat dit je favorieten zijn 😉

 7. Miranda 19 juli 2012

  OPI My Private Jet ziet er echt super mooi uit:D

 8. Janniek 19 juli 2012

  Ik snap dat het je favorieten zijn, ze zijn namelijk stuk voor stuk prachtig!

 9. Jennifer 19 juli 2012

  Waarom staan die kleurtjes op jouw nagels altijd mooier dan op de mijne? En ik wil ook erven een complimentje geven over je swatchfoto’s die er altijd zo mooi uitzien.

 10. Laralaurentia 19 juli 2012

  Het w7 lakje is ook mooi als je hem mat gebruikt 😀 Even een tip 😉

 11. shimmer-pie 19 juli 2012

  OPI private jet vind ik erg mooi!

  Het lijkt wel een beetje zon suede achtig mat kleurtje. Heel mooi!

  Ook die laatste twee vind ik erg leuk.

  Zelf hou ik persoonlijk niet zo van donkere kleuren. maar dat komt ook omdat het bij mij dan altijd zo lelijk gelakt er uit ziet haha

  Jij kan echt heel mooi lakken! 🙂

 12. nathalie 19 juli 2012

  leuke lakjes, wil die van ciate ook nog steeds hebben, vind hem zo mooi! de Nautica van Catrice heb ik ook, ben er ook heel tevreden over 🙂

 13. Esmay 19 juli 2012

  Allemaal mooie lakjes zeg! 😀

 14. Leonella 19 juli 2012

  Je lakt altijd zo supernetjes, kun je eens laten zien hoe je dat doet? Links én rechts? Want bij mij wordt het altijd (en dan ook echt ALTIJD) één grote kliederboel waardoor ik het helemaal niet meer leuk vind om nagellak op te doen.

 15. sharon 19 juli 2012

  Mooie lakjes! I like die van Ciate!

 16. Claudia 19 juli 2012

  Die donkerblauwe van Catrice is wel mooi zeg, die had ik niet eerder gezien in een review van die LE, geloof ik! Ik draag op het moment graag lichtroze. Ik heb in NY Essie’s Spaghetti Strap gekocht, en hoewel de tint roze erg wennen was vind ik hem nu wel erg mooi! Ik vind de laatste tijd wel van die lichtroze jelly achtige lakken mooi. Ik wil nog eens een glitter- sandwich maken, maar ik zie alleen op tegen het afhalen van de glitters :p
  Oh en ik krijg binnenkort de Revlon dupe van Deborah Lipmann’s Glitter in the Air (Whimisical) als het goed is (en een lichtgrijzigblauwe van Essie als basis voor de zekerheid meebesteld), ook een sheer met glitters, daar ben ik wel erg benieuwd naar, liep er al een tijd op te azen! :p

 17. Kimberly 19 juli 2012

  Metallic Jupiter en Iced Frappe vind ik erg mooi! Echt complimenten voor je prachtige foto’s!

 18. Masha 19 juli 2012

  Het groenige lakje van OPI vind ik echt prachtig!

 19. Kelly 19 juli 2012

  Mooie kleurtjes, dat lakje van China glaze lijkt vrij veel op haunted van China glaze, een van mijn favorieten. (;

 20. Jesdiny 19 juli 2012

  Wat een mooie lakjes. Ik vind die twee van OPI en het lakje van China Glaze heel mooi. Ik draag op dit moment een fel oranje/roze kleur van Essie.

 21. Nicole 19 juli 2012

  hele mooie lakjes!
  zelf draag ik tart deco van essie de laatste 2(?)maanden heel vaak 🙂

 22. Jana 19 juli 2012

  Ooh zo mooie kleurtjes 😀 x

 23. Soesja 19 juli 2012

  Die mintkleurige van Etos heb ik ook gescoord vandaag, ben benieuwd! En ik wil Vert Chlorophylle zooo graag, ziet er geweldig uit! Thanks a windmillion is ook mooi, ben wel into de groen op dit moment haha!

 24. Jolien 22 juli 2012

  Oh veel mooie kleurtjes!

 25. Saar 26 juli 2012

  Ooh my, alle kleuren vind ik gewoon echt prachtig, en wat een mooie nagels heb je toch!
  lovee!

 26. Nicole 26 juli 2012

  Oeh, dat zijn allemaal prachtige kleuren! Ik hou over het algemeen ook meer van donkere (winterse) kleuren, maar nu probeer ik meestal toch zomerkleurtjes op te doen, zoals ‘Pimp My Shrimp’ en ‘Up In The Air’ van Catrice.

 27. esther 30 juli 2012

  Ik probeer al een week om de dag de nagellal van de hema fatsoenlijk op te krijgen maar dat blijkt niet zo’ handig klusje voor mij 🙁
  Mooie lakjes heb je:)

 28. Marike 3 augustus 2012

  Wauw, ik vind ze allemaal mooi! En wat lak je netjes! 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén