Favoriete nagellakjes van het moment!


Dat ik meer dan genoeg nagellak heb ontken ik dagelijks, ghehe! Maar dat ik veel nagellakjes links laat liggen, is sowieso wel een beetje waar.. Maar goed, vandaag laat ik jullie mijn favoriete lakjes van het moment zien! Ze zijn ondanks dat het zomer is niet heel vrolijk en fleurig, maar dat vind ik niet zo mooi staan bij mijn nagels en handen!


Dit lakje van W7, genaamd Metallic Jupiter, vind ik echt prachtig! Hij is duochrome-achtig, wisselend van blauw naar paars en goud-achtig. Ook erg mooi met zonnig weer!


Smurfjesblauw is Blue Collar van Orly en daarmee toch wel vrij vrolijk!


Al een flinke tijd favoriet, Thanks A Windmillion van OPI! Van de Holland collectie, maar volgens mij is die toegevoegd aan het vaste assortiment van OPI want ik zie hem altijd als bovenste rij in het schap. Een mooi mintig groen kleurtje die ook bij mijn lichte en rode huid mooi staat!


Nog een favoriet van OPI is natuurlijk My Private Jet, m’n nieuwste OPI kleurtje. Bij normaal licht is hij niet zo opvallend, maar met zonlicht zie je de holografische glittertjes die erin zitten!


Ook nog steeds leuk, de mini lakjes van Etos! Ik vind vooral deze mintgroene erg cute! De mini lakjes krijg je bij Etos bij besteding vanaf €15, maar deze actie loopt de 22ste af.


Het perfecte nude kleurtje is Iced Frappe van Ciaté, die ik standaard draag als nagellak niet zo gepast is maar ik wel iets op wil. Omdat hij vrij roze is staat hij niet “viezig”, al laat hij bij mij helaas wel heel snel los.


Opvallend is Tinsel Town van China Glaze wel! Een lak bomvol zilveren glitters, totaal niet handig om eraf te krijgen haha! Maar wel heel tof en deze pak ik dan ook graag.


Inmiddels is de Cruise Couture collectie van Catrice niet meer te koop, maar Nautica pak ik nog best vaak. Een hele donkere lak met blauwe glitters erin, erg classy!


Een ontzettend toffe kleur is Vert Chlorophylle van Bourjois, iets wat tussen groen en blauw in zit! Zeker een aanrader, hij is heel tof.


En van Bourjois vind ik deze Bleu Water ook geweldig, een mooie lichtblauwe kleur die lang blijft zitten bij mij.

Eigenlijk zijn het nog best veel lakjes, haha! Maar wel allemaal in dezelfde soort kleuren. Welke kleuren draag jij graag op dit moment?