Do love – gratis mini lakje bij Etos!


Hoe schattig is dit mini lakje?! Momenteel mag je bij Etos bij besteding vanaf €15 een mini nagellakje uitkiezen en ik heb m’n moeder goed getraind, want ze koos dit mintgroene kleurtje!


And it’s pretteh! Ik kon het niet laten om deze even met jullie te delen, want het is echt een super leuk kleurtje. Fris, maar staat gelukkig ook prima bij mijn lichte huid met rode ondertoon. Dekt in 2 laagjes en ondanks het smallere kwastje en kleine flesje lakt hij prima, hij is niet echt krijtachtig maar wat meer jelly waardoor je hem netjes aan kunt brengen. Like!


Vorige week swatchte ik de gele voor Ilja, toen m’n nagels nog lang waren haha! Maar ook die vind ik best geinig, al is geel niet mijn ding. Maar ook deze dekte prima in 2 laagjes en als geel wel je ding is, ook zeker een aanrader :).


Mocht je nog beauty-inkopen (of vakantie-inkopen!) moeten doen, ga naar Etos haha! Je hebt de keus uit 8 verschillende kleurtjes waaronder dus de mintgroene en gele, de actie loopt nog t/m 22 juli!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *