Do love – blushes!


Blushes, ik vond ze altijd maar niets. Ik had al ontzettend rode wangen van mezelf en ze lagen dan ook te verstoffen in m’n stash. Maar ik moet zeggen, I’m starting to feel it! Bij een make-upje komt nu ook blush kijken en hoewel ik wel altijd dezelfde pak, ziet het er toch net wat frisser uit. En nu kriebelt het om er een heleboel te kopen, haha! Welke ik wel zou willen? Kijk mee!


Een MAC blush of nog beter, een Mineralized Skin Finish! MSF’s zijn vaak of blush, of bronzer, of highlighter, afhankelijk van de kleur. Ik zou wel graag een mooie roze met shimmer willen! Vaak zijn de MSF’s het meest tof als ze uitgebracht worden in een limited edition. Ik vind het jammer dat ik bij de Natural collectie toen niet Redhead heb gekocht, want die vond ik echt tof! Of met de allernieuwste collectie niet een van de 4. Tijd om maar eens wat geld te investeren in een mooie LE blush of MSF van MAC!


De blush die ik het meest gebruik is een blush van MNY en ook het enige item wat ik van dit merk heb, nr 501. En ik vind het zo stom dat ik destijds niet meer blushes gekocht heb! Die ik heb is zo fijn, goed gepigmenteerd en ik heb er daarom maar weinig van nodig. Helaas is MNY verdwenen uit Nederland, booh. Heb je nog MNY blushes die je kwijt wilt, let me know haha ;).


Ook mooi vind ik van die vierkante blushes, met verschillende strepen. Vaak zijn ze een deel blush, een deel bronzer en een deel highlighter. Pretty! Bobbi Brown heeft zo’n blush in het assortiment, maar wel meer merken. Ik vind het er altijd super pretty uit zien! En de Hema blush, met het mooie patroontje. Daar heb ik ook mee in m’n handen gestaan, maar het patroontje is helaas overspray en verdwijnt dus als je erover heen gaat met je kwast. Bummer! Maar met patroontje is hij prachtig om te zien!


Nog wat random blushes die ik met liefde toe wil voegen aan m’n stash! Catrice gaat haar assortiment weer vernieuwen en de duo blushes maken plaats voor defining blushes. Ik heb de duo’s echter nooit uitgeprobeerd en vanwege de wissel zijn ze binnenkort met 50% korting te koop, waar ik zeker wel gebruik van ga maken als dat lukt! En de blush trio’s van Sleek, vind ik ook tof. Ik heb 1 Sleek blush namelijk Rose Gold, die ik eigenlijk niet zo veel gebruik omdat ik hem erg shimmery vind. Maar zo’n trio vind ik wel leuk, dan kan je lekker afwisselen. En qua high-end, doe me maar Nars of Chanel! Mooie verpakkingen en mooie kleuren, echte eyecandy. Overigens hebben andere high-end merken soms ook echt hele mooie blushes, maar dan weet ik niet of ik ze wel durf te gebruiken haha!

Maar ik ga maar beginnen bij de budget merken, kijken of daar wat leuks tussen zit ;). En ik ga eens proberen de bodem te raken bij een blush, volgens mij gaat me dat alsnog niet lukken, haha! De meeste foto’s komen overigens van Vera Camilla, die zelf zoveeeel mooie blushes heeft.

Wat vind jij van blushes? Wat is jou favoriete merk of kleur?

Verder Bericht

Vorige Bericht

29 Reacties

 1. Lifesplash 15 juli 2012

  Ik vind blushes echt mooi, ze geven een gezicht vaak net iets mooiers! Een soort vrolijkheid en meisjesachtig iets haha.

 2. Marjolein 15 juli 2012

  Ik heb één blush, maar die zie je niet heel goed door mijn rode kop!

 3. Floor 15 juli 2012

  Ik hou ook van blushes, het is een van mijn favoriete producten!

 4. Charile 15 juli 2012

  Ik hou ook van blushes!

 5. Jesdiny 15 juli 2012

  I loveeee blush!! Nadat ik jaren geleden een workshop heb gehad bij Dior en me daar werd uitgelegd hoe je een blush goed kunt aanbrengen ben ik verliefd. Ik nam een mooie blush mee en deze is jarenlang favoriet geweest. Steeds opgemaakt en opnieuw gekocht. Totdat ik vorig jaar wat blushes kocht van Sleek, MAC en Nars. Tegenwoordig wissel ik meer af, maar Deep Throat van Nars is nu wel mijn favoriet denk ik. Ik heb trouwens ook Rose Gold van Sleek maar die is bij mij niet zo shimmery … Volgens mij was het vooral het bovenste laagje met veel glitter. Op mijn gezicht zie je in iedergeval bijna niets van shimmer. Hij is wel heel mooi hoor!

 6. Paola 15 juli 2012

  Ik draag tegenwoordig ook erg vaak blush! Die van de Hema vind ik echt prachtig!

 7. Chantal 15 juli 2012

  Nee blush is niks voor mij. Als ik geen foundation op doe dan blijven m’n wangen omzettend rood. Vind het er wel altijd mooi uit zien! 🙂

 8. Miranda 15 juli 2012

  Ik vind blush erg mooi , het geeft je net wat extra’s 😀

 9. Samantha 15 juli 2012

  Wiiiieh. Ik ben gek op blush! Ik vind die van MAC héél erg fijn, maar ik heb er één van MNY en dat is ook echt een favoriet. Ik ben vooral gek op perzik kleuren met een klein beetje roze erdoorheen!

 10. Bregje 15 juli 2012

  Ik gebruik geen Blushes, net als ik geen make up opdoe. Alleen een keer met het schoolfeest mascara en oogschaduw..

 11. Esmay 15 juli 2012

  Wat een eyecandy foto’s Marjolein!
  En ik hou ook écht van blush <3

 12. Sanne 15 juli 2012

  ik draag tegenwoordig steeds meer blushes, op het moment gebruik ik de blushes van de hema en ook eentje van de action erg vaak. 🙂

  Liefs, xx Sanne

 13. Imke 15 juli 2012

  Ik gebruik vaak roze oogschaduws uit palettes als blush. Anders komen die kleuren nooit op. Ik probeer nu een beetje mijn make-up op te maken zodat ik eens goed los kan gaan bij Inglot of MAC.

 14. Lotte 15 juli 2012

  Ik houuuuuu van blushes, echt m’n favoriete product! Leuk dat jij nu ook into blush bent, het is ook echt eyecandy allemaal en steeds weer kan ik de verleiding niet weerstaan om zo’n mooie MAC blush te kopen, haha.

 15. Kimberly 15 juli 2012

  Ik hou van blushes <3

 16. Linda 15 juli 2012

  Ik heb veel te rode wangen om blush te gebruiken (helemaal omdat ik ook geen foundation gebruik). Heb al wel vaak op het punt gestaan om er één te kopen, puur omdat ik het echt geweldige eyecandy vind. Maar dat is dan wel weer zonde van het geld. Ik heb alleen Rose Gold van Sleek, want die is té mooi en bovendien goed te gebruiken als oogschaduw 🙂

 17. Nynke-Boudien 15 juli 2012

  De Rose Gold van Sleek blijft toch wel een favoriet. Ik vond de blushes van MNY ook erg fijn, maar die zijn helaas niet meer verkrijgbaar.

 18. Juudith 15 juli 2012

  Zitten erg mooie tussen! ik begin het ook af en toe te gebruiken! geeft net wat extra’s!

 19. Sara 15 juli 2012

  Ah ik hou van blushes! Ik vind het zo leuk om te zien dat verschillende kleuren je gezicht heel erg kunnen veranderen 🙂
  Ik hou (lekker cliché) erg van de MAC blushes, ze blijven gewoon erg goed zitten!

 20. Myrthe 15 juli 2012

  Ah, ik hou van blushes! Ik heb zelf sinds kort ook een van MAC, daar ben ik zo happy mee! 🙂

 21. Ilja 15 juli 2012

  love love love blushes!

 22. Inge 15 juli 2012

  Blush! <3 Als je echt nog naar MNY zoekt, moet je eens naar de Big Bazaar gaan, daar hebben ze vaak nog een grote bak MNY producten 🙂 Ik wil zelf nog 2 Catrice blushes, maar overal waar ik kom zijn ze al op 🙁

 23. Priscilla 15 juli 2012

  Blushes zijn mijn favoriete make-up. Vaak zijn blushes echt pareltjes! Mijn favorieten op het moment? Mijn Sleek Blush By 3 palette en m’n MAC Wonderwoman Mighy Aphrodity blush.

 24. Jana 15 juli 2012

  Ik hou van blush 😀 x

 25. Alexandra 15 juli 2012

  Wat ’n eyecandy, al die foto’s! 😀 blush is echt mijn lievelings make-up product!

 26. sharon 19 juli 2012

  I loove blushes haha <3

 27. Sanja 24 juli 2012

  Ik wil het wel proberen gebruiken maar ik denk dat ik een verkeerde kleur heb 😀 Wat wil je nu, je kan kiezen tussen roze, peach, bruin, … Géén idee wat bij mij past.

 28. Saar 26 juli 2012

  ooh wauw, allemaal zijn ze zo prachtig! en orgasm staat echt helemaal bovenaan mijn wishlist, hihi.
  lovee!

 29. esther 30 juli 2012

  Ik vond blushes ook maar niks, inmiddels ga ik de deur niet meer uit zonder. De blushes met die streepjes hebben ze van Essence een hele mooie (alleen bij grote filialen van de kruidvat met een tweede schap daarvan). En bij de Hema hebben ze wet&dry blushes en ook die zijn helemaal lovely. Wanneer zijn die van catrice 50% ? Kan je me op de hoogte houden?

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén