Do love – blushes!


Blushes, ik vond ze altijd maar niets. Ik had al ontzettend rode wangen van mezelf en ze lagen dan ook te verstoffen in m’n stash. Maar ik moet zeggen, I’m starting to feel it! Bij een make-upje komt nu ook blush kijken en hoewel ik wel altijd dezelfde pak, ziet het er toch net wat frisser uit. En nu kriebelt het om er een heleboel te kopen, haha! Welke ik wel zou willen? Kijk mee!


Een MAC blush of nog beter, een Mineralized Skin Finish! MSF’s zijn vaak of blush, of bronzer, of highlighter, afhankelijk van de kleur. Ik zou wel graag een mooie roze met shimmer willen! Vaak zijn de MSF’s het meest tof als ze uitgebracht worden in een limited edition. Ik vind het jammer dat ik bij de Natural collectie toen niet Redhead heb gekocht, want die vond ik echt tof! Of met de allernieuwste collectie niet een van de 4. Tijd om maar eens wat geld te investeren in een mooie LE blush of MSF van MAC!


De blush die ik het meest gebruik is een blush van MNY en ook het enige item wat ik van dit merk heb, nr 501. En ik vind het zo stom dat ik destijds niet meer blushes gekocht heb! Die ik heb is zo fijn, goed gepigmenteerd en ik heb er daarom maar weinig van nodig. Helaas is MNY verdwenen uit Nederland, booh. Heb je nog MNY blushes die je kwijt wilt, let me know haha ;).


Ook mooi vind ik van die vierkante blushes, met verschillende strepen. Vaak zijn ze een deel blush, een deel bronzer en een deel highlighter. Pretty! Bobbi Brown heeft zo’n blush in het assortiment, maar wel meer merken. Ik vind het er altijd super pretty uit zien! En de Hema blush, met het mooie patroontje. Daar heb ik ook mee in m’n handen gestaan, maar het patroontje is helaas overspray en verdwijnt dus als je erover heen gaat met je kwast. Bummer! Maar met patroontje is hij prachtig om te zien!


Nog wat random blushes die ik met liefde toe wil voegen aan m’n stash! Catrice gaat haar assortiment weer vernieuwen en de duo blushes maken plaats voor defining blushes. Ik heb de duo’s echter nooit uitgeprobeerd en vanwege de wissel zijn ze binnenkort met 50% korting te koop, waar ik zeker wel gebruik van ga maken als dat lukt! En de blush trio’s van Sleek, vind ik ook tof. Ik heb 1 Sleek blush namelijk Rose Gold, die ik eigenlijk niet zo veel gebruik omdat ik hem erg shimmery vind. Maar zo’n trio vind ik wel leuk, dan kan je lekker afwisselen. En qua high-end, doe me maar Nars of Chanel! Mooie verpakkingen en mooie kleuren, echte eyecandy. Overigens hebben andere high-end merken soms ook echt hele mooie blushes, maar dan weet ik niet of ik ze wel durf te gebruiken haha!

Maar ik ga maar beginnen bij de budget merken, kijken of daar wat leuks tussen zit ;). En ik ga eens proberen de bodem te raken bij een blush, volgens mij gaat me dat alsnog niet lukken, haha! De meeste foto’s komen overigens van Vera Camilla, die zelf zoveeeel mooie blushes heeft.

Wat vind jij van blushes? Wat is jou favoriete merk of kleur?