Did It Myself – 3x


Of eigenlijk DIY, maar omdat ik het al gedaan heb en het niet helemaal aan jullie uit ga leggen, is het een Did-It-Myself-blogpost haha! De laatste tijd heb ik drie DIY dingetjes gedaan en het leek me leuk om ze even te showen aan jullie, en hopelijk brengt het wat inspiratie!


Allereerst, shoes! Een tijdje geleden heb ik deze schoenen voorzien van studs, maar het waren el cheapo schoenen en dus na een tijdje kapot. Ik besloot nieuwe te kopen bij H&M om die te voorzien van studs!

Uiteindelijk zijn er aardig wat studs op gekomen moet ik zeggen, haha! Deze keer besloot ik de zijkant van studs te voorzien, met accentjes op de achterkant en andere zijkant. Ik had ze nog wel netter willen hebben, maar het lukte niet echt om ze en precies recht, en met precies evenveel afstand erop te krijgen. Ach, van een afstandje valt dat toch niet op!


Als tweede heb ik het hoesje van m’n telefoon gepimpt, wat een plastic ding is met gaatjes. Die had ik op ebay gekocht (zoek op mesh cover en je telefoon, en de kans is groot dat hij er voor jou telefoon ook is!) en de gaatjes vroegen eigenlijk wel om een DIY projectje, haha! In eerste instantie had ik er gouden studs op in een soort ster vorm, maar die gouden studs verkleurden ontzettend snel. Ik besloot ze er dan ook maar weer vanaf te halen en de zilverkleurige erop te doen, die niet zo snel verkleuren. Ook probeerde ik een soort tribal/aztec patroontje erin te krijgen met draad, wat niet echt gelukt is (een beetje vanaf een afstandje, haha!). Maar ik vind het er alsnog leuk uit zien!


Ik heb ook nog ringen gemaakt, ofwel van die bloemetjes enz op ringen geplakt haha! Ik vind die stijl qua sieraden altijd wel mooi en ik besloot dan ook wat dingetjes te bestellen, met een moeder naast me die me lichtelijk aanzette tot, haha! Een paar ringen gaan dan ook zeker naar haar, die heeft ze al geclaimed ;).

Ik denk dat ik me deze vakantie ook nog wel bezig zal houden met meer DIY projectjes! Maar dit waren in ieder geval drie dingen die ik nog graag wilde doen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

38 Reacties

 1. Esmay 25 juli 2012

  Ik vind alle drie de dingen tof, maar ik vind je schoenen het allercoolst. En je iPhone hoesje. En je ringen. Oke, laat maarrrr.

 2. Lifesplash 25 juli 2012

  Aaah, jij bent echt creatief! hihi. Oh en weet je wat je misschien bent vergeten? De aardappels, lol. hihi het koken ging wel goed toch last time? 🙂 Ik vind je ringen trouwens suuuuper en je schoenen hoesje ook!

 3. Conny 25 juli 2012

  wat super leuk gedaan

 4. Charile 25 juli 2012

  Heel leuk gedaan!

 5. Selina 25 juli 2012

  Die gympen zijn echt ontzettend leuk!

 6. Mariska 25 juli 2012

  Superleuk! Ik ben altijd benieuwd hoe je zulke ringen maakt!

 7. peggy timmermans 25 juli 2012

  Wow! Wat ben jij handig en creatief zeg! De schoenen zijn super goed gelukt vind ik!

 8. Sabine 25 juli 2012

  Ik vind je schoenen eeeeeecht heel tof geworden. Door jouw projectjes heb ik zelf ook zin om DIY bezig te zijn, terwijl ik daar normaal helemaal niet van ben haha!

 9. Linda 25 juli 2012

  Ha, geweldig! Ik wilde vanmorgen net je ‘oude’ post opzoeken over de gympen met studs. Ik vind deze nog cooler. Ga direct de studs bestellen en zelf ook aan de slag!

 10. Blosh Time 25 juli 2012

  Je schoenen zijn echt leuk geworden!

 11. Kimberly 25 juli 2012

  Die ringen vind ik onwijs gaaf!! Door jou wil ik ook m’n schoenen pimpen met studs haha

 12. Desirée 25 juli 2012

  Leuk gedaan allemaal. Lekker crea bea ^^

 13. Sanja 25 juli 2012

  Leuke schoenen! Ik was zelf ook bezig om schoenen te pimpen, yay 😀

 14. femketje 25 juli 2012

  wauw! die ringen zijn prachtig!

 15. Vera 25 juli 2012

  De ringen zijn heel mooi en die schoenen zou ik zo in de winkel kopen haha 😉 heel gaaf!

 16. keava 25 juli 2012

  heel leeuk! vooral die ringen zijn echt prachtig

 17. Wendy (MissPinkyNails) 25 juli 2012

  Ik vind die schoenen echt helemaal te gek!! Mag ik vragen waar jij je stuts koopt?

  Liefs!

 18. Jennifer 25 juli 2012

  Die ringen vind ik super leuk! En die schoenen met studs ook! 🙂

 19. Laura♥ 25 juli 2012

  tof gedaan !
  Ik zou eigenlijk ook nog eens een paar DIY’s willen doen, nu ik de tijd er voor heb, haha 🙂
  maar dan moet ik weer helemaal alle speciale dingen gaan zoeken, waardoor, ze op mijn lijst blijven staan, en die tegelijk steeds langer en langer wordt..
  xoxo

 20. nathalie 25 juli 2012

  Vind het super leuk wat je hebt gedaan! Vooral de schoenen 🙂

 21. Jana 25 juli 2012

  Ooh leuk gedaan 😀 x

 22. Nicole 25 juli 2012

  vooral dat telefoonhoesje vind ik erg leuk!

 23. Saar 26 juli 2012

  wauw, dat hoesje is echt mooi gelukt! en de ringen zijn erg mooi, love them!
  loves!

 24. Laralaurentia 26 juli 2012

  Ie schoenen zijn echt de bom!

 25. dewi 26 juli 2012

  ah leuk! die ringen! ♥

 26. Yak Man 26 juli 2012

  Die ringen zijn leuk zeg! Ik had ook zo’n hoesje voor mijn ipod jammer genoeg is die kapot 🙁

 27. Myrthe 26 juli 2012

  Ah, wat een leuke DIY’s zeg! Zo kun je iets heel simpels heel erg leuk oppimpen!

 28. Nienke 28 juli 2012

  Die schoenen zijn vet! Je brengt me op ideeën, haha!

 29. sharon 29 juli 2012

  Oeh supernice! Vooral die studs, die maken alles een stuk vetter ofzo haha.

 30. Juudith 29 juli 2012

  De ringen zijn echt super tof!! Enn de studs vind ik overal waar jij ze gebruikt echt tof!

 31. Alyssa 30 juli 2012

  De schoenen met studs vind ik echt heel erg gaaf!

 32. Vera Camilla 30 juli 2012

  Woooooowwww!!! 😀 Ik ben een verschrikkelijke DIY’er, maar vind vooral de schoentjes en de ringen zo gaaf!

 33. Josephine 13 augustus 2012

  Ooooh, de ringen zijn gorgeous!

 34. Isabel 20 augustus 2012

  Heb je voor dat hoesje 8 of 12 mm nodig?

 35. Mirjam 8 oktober 2012

  Wauw, dat ziet er geweldig uit! Heb je de onderdelen voor het maken van die ringen ook van Ebay? zo ja, bij welke verkoper?

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén