Did It Myself – 3x


Of eigenlijk DIY, maar omdat ik het al gedaan heb en het niet helemaal aan jullie uit ga leggen, is het een Did-It-Myself-blogpost haha! De laatste tijd heb ik drie DIY dingetjes gedaan en het leek me leuk om ze even te showen aan jullie, en hopelijk brengt het wat inspiratie!


Allereerst, shoes! Een tijdje geleden heb ik deze schoenen voorzien van studs, maar het waren el cheapo schoenen en dus na een tijdje kapot. Ik besloot nieuwe te kopen bij H&M om die te voorzien van studs!

Uiteindelijk zijn er aardig wat studs op gekomen moet ik zeggen, haha! Deze keer besloot ik de zijkant van studs te voorzien, met accentjes op de achterkant en andere zijkant. Ik had ze nog wel netter willen hebben, maar het lukte niet echt om ze en precies recht, en met precies evenveel afstand erop te krijgen. Ach, van een afstandje valt dat toch niet op!


Als tweede heb ik het hoesje van m’n telefoon gepimpt, wat een plastic ding is met gaatjes. Die had ik op ebay gekocht (zoek op mesh cover en je telefoon, en de kans is groot dat hij er voor jou telefoon ook is!) en de gaatjes vroegen eigenlijk wel om een DIY projectje, haha! In eerste instantie had ik er gouden studs op in een soort ster vorm, maar die gouden studs verkleurden ontzettend snel. Ik besloot ze er dan ook maar weer vanaf te halen en de zilverkleurige erop te doen, die niet zo snel verkleuren. Ook probeerde ik een soort tribal/aztec patroontje erin te krijgen met draad, wat niet echt gelukt is (een beetje vanaf een afstandje, haha!). Maar ik vind het er alsnog leuk uit zien!


Ik heb ook nog ringen gemaakt, ofwel van die bloemetjes enz op ringen geplakt haha! Ik vind die stijl qua sieraden altijd wel mooi en ik besloot dan ook wat dingetjes te bestellen, met een moeder naast me die me lichtelijk aanzette tot, haha! Een paar ringen gaan dan ook zeker naar haar, die heeft ze al geclaimed ;).

Ik denk dat ik me deze vakantie ook nog wel bezig zal houden met meer DIY projectjes! Maar dit waren in ieder geval drie dingen die ik nog graag wilde doen.

  1. Aaah, jij bent echt creatief! hihi. Oh en weet je wat je misschien bent vergeten? De aardappels, lol. hihi het koken ging wel goed toch last time? 🙂 Ik vind je ringen trouwens suuuuper en je schoenen hoesje ook!

  2. Ik vind je schoenen eeeeeecht heel tof geworden. Door jouw projectjes heb ik zelf ook zin om DIY bezig te zijn, terwijl ik daar normaal helemaal niet van ben haha!

  3. Ha, geweldig! Ik wilde vanmorgen net je ‘oude’ post opzoeken over de gympen met studs. Ik vind deze nog cooler. Ga direct de studs bestellen en zelf ook aan de slag!

  4. tof gedaan !
    Ik zou eigenlijk ook nog eens een paar DIY’s willen doen, nu ik de tijd er voor heb, haha 🙂
    maar dan moet ik weer helemaal alle speciale dingen gaan zoeken, waardoor, ze op mijn lijst blijven staan, en die tegelijk steeds langer en langer wordt..
    xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *