Books – want to read list


Stiekem ben ik nooit echt een lezer geweest. Nou ja, ik lees wel veel, maar geen boeken ;). Maar nu dat ik een nieuwe telefoon heb besloot ik eens e-Books uit te proberen, wat me niet zo fijn leek lezen eigenlijk. Toch valt het best mee, ik heb de app Aldiko genomen om ze mee te lezen en daar zit ook een nachtstand op, met zwarte achtergrond en witte letters. Leest prima! Inmiddels heb ik dan ook al het eerste boek bijna uit en ben ik op zoek gegaan naar andere boeken die ik nog wil gaan lezen, die ik vandaag met jullie ga delen! Ik heb ze gelinkt naar bol.com, zodat je daar de beschrijving kunt lezen :).


Lijstje 1 – boeken die ik al een tijd wil lezen. Op dit moment ben ik bezig met Fifty Shades Of Grey, een vrij eh… bijzonder boek ;). Maar wel weer erg verslavend, dus die heb ik alweer bijna uit! Ook de vervolgen, Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed, zal ik waarschijnlijk nog wel willen lezen. The Girl With The Dragon Tattoo heb ik als film in de bioscoop gezien, maar de boeken schijnen ook erg goed te zijn dus ook die wil ik graag nog lezen, al weet ik niet of ik bij dat deel begin, of bij het vervolg (The Girl Who Played With Fire). En daarbij hoort natuurlijk het laatste deel, The Girl Who Kicked The Hornet’s Nest!

The Hunger Games heb ik ook in de bios gezien en de boeken heb ik zelfs thuis liggen, geleend van een vriendin. Maar toch lees ik er niet echt in, sowieso ken ik het verhaal van het eerste boek al en vind ik het dan minder leuk. Waarschijnlijk begin ik hier dan ook in deel twee, Catching Fire, en daarna Mockingjay. Ik vind het verhaal wel erg leuk, dus daar kom ik zeker wel gemakkelijk doorheen! Ik zou ook wel de biografie van Steve Jobs willen lezen, niet omdat ik nou een ultra Apple-fan ben maar omdat het denk ik wel inspirerend is.


Nog wat andere boeken die ik tijdens m’n zoektocht tegen gekomen ben en die ik ook wel wil lezen! Een tijd geleden heb ik het eerste boek van de L.A. Candy trilogie gelezen en hoewel het niet het meest diepgaande verhaal is, leest het wel lekker weg. Sweet Little Lies en Sugar & Spice wil ik dus ook nog wel lezen! En inmiddels heeft Lauren Conrad ook nog een ander boek uitgebracht, namelijk The Fame Game. Lijkt me ook leuk! The Carrie Diaries komt volgens mij binnenkort uit als tv serie, maar het boek kun je natuurlijk al lezen ;). Ik moet zeggen dat ik niet zoveel heb met Sex and the City (wel de films gezien maar verder niets) dus ik weet niet of dit boek me aan zal spreken, maar proberen kan altijd.

Iets meer serieuze boeken zijn het boek van Abraham Moszkowicz, Game Of Thrones (en alle andere delen), Before I Go To Sleep en When I Was Five I Killed Myself. In die eerste ben ik al begonnen, maar tot nu toe vind ik het niet zo geweldig. Toch vind ik dat genre wel leuk, net als verhalen van bijvoorbeeld artsen en psychologen! Ik ben ook wel erg benieuwd naar Before I Go To Sleep, de beschrijving klinkt wat vaag maar ik ga die zeker een kansje geven. Verder wil ik The Perks Of Being A Wallflower ook nog wel lezen!

Maar mocht je nog goede boeksuggesties hebben (het liefst Engelstalig of als het een Nederlands boek is natuurlijk gewoon de Nederlandse ;)), laat ze zeker achter in de comments! Voorlopig ben ik waarschijnlijk nog wel zoet met de lijst hierboven haha, maar een boek moet wel erg leuk en aantrekkelijk zijn wil ik hem ook echt gaan lezen. Dus ik gok dat ik niet alle boeken zal gaan lezen..