Blue Monday – part III


Vandaag weer een Blue Monday post, om de maandag tenminste een beetje vrolijk mee te beginnen! Al geloof ik dat een aantal mensen al flink aan het genieten zijn van hun vakantie – me jealous! Ik moet nog wel even helaas haha. Let’s go!

Allereerst twee nummers die ik veel geluisterd heb de laatste tijd, van de niet erg bekende Joe Brooks. Singer/songwriter achtig, maar ik vind dat altijd wel lekker wegluisteren! Ik heb ook redelijk veel naar het nieuwe album van Maroon 5 geluisterd, maar die vind ik vrij matig. Al vind ik Sad wel een ontzettend mooi nummer.


En hoewel het weer nog niet bepaald zonnig is, vind ik dat het in ieder geval tijd is om dikke truien en grauwe kleuren in te ruilen voor vrolijke en luchtige items! Dat we er dan nog een vest of jas overheen moeten dragen, tja ;). Hoewel ik vorige zomer eigenlijk niet veel kleur droeg, heb ik nu al wel aardig wat verschillende kleuren in m’n kledingkast liggen… And I like it! En ik willlll echt sneakers met studs erop, of van die sandaaltjes. Zo tof! Wordt toch vrees ik wel een DIY project ;).


En stel je nou voor, dat je in plaats van in je eigen saaie en ietwat muffe slaapkamer net wakker bent geworden midden in Parijs.. En dat er een ontbijtje voor je klaar staat op het balkon. Do want! Helaas is de kans groot dat je net als ik aan droog weekendbrood mag beginnen en je ontbijt verre van hoogstaand is.. Maar we kunnen altijd doen alsof, toch?! 😀

Het laatste wat ik jullie mee wil geven voor deze week: wees positief! Moet je nog hard aan de bak voor opdrachten en tentamens? Het is nog maar even en als je nu je best doet, kun je straks extra genieten van die welverdiende vakantie! En als jou aankomende vakantie niet zo leuk gaat zijn als dat je had gehoopt, maak er in ieder geval het beste van en geniet van de kleine dingen. Vandaag ga ik helaas naar de crematie van m’n oma die vorige week dinsdag overleden is en hoewel het door allerlei familieomstandigheden niet hetzelfde is als andere crematies, is het toch wel vervelend. Maar het zet me wel weer met twee benen op de grond en ik wil ook zeker mede hierdoor meegeven dat je van elke dag het beste moet maken :). Have a lovely week!

Verder Bericht

Vorige Bericht

11 Reacties

 1. Esmay 2 juli 2012

  Wakker worden in Paris … ik droom even weg!

 2. Charile 2 juli 2012

  Wat een leuk artikel weer!

 3. Lifesplash 2 juli 2012

  Succes met je laatste weekje(s) school! Ik vind die sandaaltjes met studs heel leuk en aah of ik wakker wil worden in Parijs.. oui!

 4. Ilja 2 juli 2012

  Jij hebt je vakantie straks ook rete verdiend! Gecondoleerd nog met oma… x

 5. Samantha 2 juli 2012

  Echt een geweldig artikel! Nog gecondoleerd met je oma. <3

 6. Josephinei 2 juli 2012

  Haha, ik heb inderdaad al vakantie. Kleuren in je kledingkast, yay! Oh, gecondoleerd met je oma <3

 7. Masha 2 juli 2012

  Weer een leuke Blue Monday! En sterkte met je oma!

 8. sharon 2 juli 2012

  Hihi ik voel me erg aangesproken bij het laatste :’D Leuke post weer.

 9. Jana 2 juli 2012

  Leuke post 😀 gecondoleerd met je oma . x

 10. Femke 5 juli 2012

  Leuke post! En nog gecondoleerd met je oma meid.. <3

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén