Amsterdam, shoppings & more!


Zo, ik heb me even in twee dagen compleet arm geshopt haha! Afgelopen dinsdag ben ik naar het verre Amsterdam afgereisd om te gaan shoppen met Lara, maar ook om haar eens te meeten omdat we elkaar nog nooit gezien hadden! Wel “kennen” we elkaar al zo’n beetje vanaf dat ik begonnen ben met bloggen, dus een jaar of 2. Ik had een hele toffe winactie gewonnen op haar blog en de meest dichtstbijzijnde plek om de prijs op te gaan halen was Amsterdam. Waarom? Lees vooral verder ;).


Omdat Lara net haar eigen blog is gestart na een tijd van gastblogs en samen met iemand anders bloggen, besloot ze een Inglot palette weg te geven. Say whuuut! Dus ik had meegedaan en gewonnen! Inglot heeft onder andere het Freedom System, waarbij je zelf oogschaduws (en ook blushes, poeders, lipglosses enz) kunt kiezen en in een palette doen, waardoor je dus je droompalette kunt samenstellen! Ik won er eentje waar drie oogschaduws in kunnen en we gingen dus naar Amsterdam zodat ik bij de Inglot winkel daar m’n kleuren kon kiezen.Ik ben voor een neutraal palette gegaan, omdat ik dat nou eenmaal het meeste zal gebruiken. Ik ging voor een matte, gebroken witte kleur (#351), een shimmery kleur voor op het ooglid (#393) en een rainbow kleur, met een lichte, medium en donkere kleur (#117). Met dit palette kan ik dus een complete look maken, wat ik graag wilde. Uiteraard komt er nog een uitgebreid artikel met swatches, een look enz!


Bij Inglot probeerde ik nog een concealer te scoren, maar ze hadden in eerste instantie geen hele lichte en die ze wel hadden, vond ik te droog. Dat scheelde me dus weer wat geld en stiekem wilde ik nog een MSF van MAC, van de Heavenly Creature collectie. Maar ik was er eigenlijk al vanuit gegaan dat ze hem niet meer hadden..Maar bij de MAC Pro store hadden ze nog wel wat items van de collectie! Niet alles meer, maar wel de MSF die ik zelf het mooist vond, namelijk Star Wonder. Ik had eigenlijk al voortijdig besloten dat ik hem wel mocht kopen als ze hem nog hadden, dus met pijn in m’n hart en in m’n pinpas telde ik €27,50 neer en huppelde ik de MAC Pro store uit. Wheep! Ook hiervan zal ik nog swatches enz maken (waarschijnlijk in het Inglot artikel), al is het inmiddels zo’n beetje onmogelijk om hem nog te krijgen haha!


Bij The Body Shop hadden ze naast de gewone sale ook wat tijdelijke afprijzingen op bepaalde producten, wat volgens de verkoper was omdat er simpelweg nog vrij veel voorraad was (en dus gelukkig niet omdat dingen uit het assortiment gaan). Ik gebruik de Vitamine E mist als een soort MAC Fix+, na m’n foundation en poeder enz om de make-up wat meer te setten en vooral om het minder poederig te maken. Deze is wat goedkoper dan MAC Fix+ en ik gebruik ook andere producten uit deze lijn, dus met 30% korting + 10% door m’n TBS pasje, ging deze mee! Normaal is hij €11, nu betaalde ik iets meer dan €6.


Als laatste kocht ik dit palette bij Bart Smit, waar je hier al een review van hebt kunnen zien. Ik weet nog niet wat ik ermee ga doen, of ik geef hem weg in een winactie of ik geef hem aan een vriendin als leuk klein cadeautje!


Afgelopen zaterdag was ik bij het lokale winkelcentrum om een treinkaartje te scoren bij Blokker.. Die helaas uitverkocht waren. Booh! Maar bij Kruidvat scoorde ik nog wel drie dingetjes. M’n favo eyeliner van Catrice, een image plate van Essence en een lakje van Essence. Die eyeliner is echt een holy grail voor mij, het is de enige die gewoon blijft zitten op m’n oogleden zonder dat hij af gaat geven, waardoor ik hem ook kan dragen zonder een complete ooglook!


En als laatste was ik gisteren in Rotterdam, om een hapje te eten met broertje en om naar de speciale sale-avond van Funkie House te gaan. Die houden ze vrij regelmatig, en dan krijg je behoorlijk wat korting! Deze keer was het ’t einde van de gewone sale en dus kreeg je 70% korting op de sale items, wat natuurlijk erg fijn is ;).Ik was eigenlijk best in need of new kicks, want de enige sneakers die ik nu nog heb zijn m’n Vans en die beginnen ook al wel te slijten. Ik wilde eigenlijk iets meer zomerse schoenen, maar het werden deze blauwe bonken van het merk The Hundreds! Dat merk is volgens mij vrij nieuw (in ieder geval in Nederland) en ik vind het een leuk merk, de modellen zijn vrij simpel maar wel tof en kleurrijk! Het zijn volgens mij wel jongensschoenen, maar ik heb toch huge ass voeten dus ik pas dat wel, haha! Ze waren eerst €90 en nu €27, I like!

En nu is m’n geld al aardig op, haha! Oh trouwens, ik heb m’n laatste herkansing gehaald dus ik heb m’n bachelor Bedrijfskunde binnen! Een hele opluchting en de schoenen waren m’n eerste cadeautje voor mezelf, haha! En nu kan ik terecht van m’n vakantie genieten. En ik wil natuurlijk Lara bedanken voor de gezellige dag en het palette (en jullie moeten even allemaal haar blog gaan bezoeken :D)!

  1. Leuke kleuren heb je voor het palette van Inglot gekozen, lekker simpel en neutraal. Die schoenen zijn trouwens echt super! Die waterproof eyeliner van Catrice is ook echt een Holy Grail voor mij, ik was hem laatst kwijt en ik heb gelijk een nieuwe gekocht. Trouwens Gefeliciteerd met je bachelor!!

  2. The Hundreds is geen nieuw merk in Nederland, het is al heel lang verkrijgbaar 🙂 Maar ze zijn echt super vet! Me so jealous, haha ^^ Het paletje is zó mooi! Die middelste is zó handig, daar kan je zoveel kanten mee op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *