Amsterdam, shoppings & more!


Zo, ik heb me even in twee dagen compleet arm geshopt haha! Afgelopen dinsdag ben ik naar het verre Amsterdam afgereisd om te gaan shoppen met Lara, maar ook om haar eens te meeten omdat we elkaar nog nooit gezien hadden! Wel “kennen” we elkaar al zo’n beetje vanaf dat ik begonnen ben met bloggen, dus een jaar of 2. Ik had een hele toffe winactie gewonnen op haar blog en de meest dichtstbijzijnde plek om de prijs op te gaan halen was Amsterdam. Waarom? Lees vooral verder ;).


Omdat Lara net haar eigen blog is gestart na een tijd van gastblogs en samen met iemand anders bloggen, besloot ze een Inglot palette weg te geven. Say whuuut! Dus ik had meegedaan en gewonnen! Inglot heeft onder andere het Freedom System, waarbij je zelf oogschaduws (en ook blushes, poeders, lipglosses enz) kunt kiezen en in een palette doen, waardoor je dus je droompalette kunt samenstellen! Ik won er eentje waar drie oogschaduws in kunnen en we gingen dus naar Amsterdam zodat ik bij de Inglot winkel daar m’n kleuren kon kiezen.Ik ben voor een neutraal palette gegaan, omdat ik dat nou eenmaal het meeste zal gebruiken. Ik ging voor een matte, gebroken witte kleur (#351), een shimmery kleur voor op het ooglid (#393) en een rainbow kleur, met een lichte, medium en donkere kleur (#117). Met dit palette kan ik dus een complete look maken, wat ik graag wilde. Uiteraard komt er nog een uitgebreid artikel met swatches, een look enz!


Bij Inglot probeerde ik nog een concealer te scoren, maar ze hadden in eerste instantie geen hele lichte en die ze wel hadden, vond ik te droog. Dat scheelde me dus weer wat geld en stiekem wilde ik nog een MSF van MAC, van de Heavenly Creature collectie. Maar ik was er eigenlijk al vanuit gegaan dat ze hem niet meer hadden..Maar bij de MAC Pro store hadden ze nog wel wat items van de collectie! Niet alles meer, maar wel de MSF die ik zelf het mooist vond, namelijk Star Wonder. Ik had eigenlijk al voortijdig besloten dat ik hem wel mocht kopen als ze hem nog hadden, dus met pijn in m’n hart en in m’n pinpas telde ik €27,50 neer en huppelde ik de MAC Pro store uit. Wheep! Ook hiervan zal ik nog swatches enz maken (waarschijnlijk in het Inglot artikel), al is het inmiddels zo’n beetje onmogelijk om hem nog te krijgen haha!


Bij The Body Shop hadden ze naast de gewone sale ook wat tijdelijke afprijzingen op bepaalde producten, wat volgens de verkoper was omdat er simpelweg nog vrij veel voorraad was (en dus gelukkig niet omdat dingen uit het assortiment gaan). Ik gebruik de Vitamine E mist als een soort MAC Fix+, na m’n foundation en poeder enz om de make-up wat meer te setten en vooral om het minder poederig te maken. Deze is wat goedkoper dan MAC Fix+ en ik gebruik ook andere producten uit deze lijn, dus met 30% korting + 10% door m’n TBS pasje, ging deze mee! Normaal is hij €11, nu betaalde ik iets meer dan €6.


Als laatste kocht ik dit palette bij Bart Smit, waar je hier al een review van hebt kunnen zien. Ik weet nog niet wat ik ermee ga doen, of ik geef hem weg in een winactie of ik geef hem aan een vriendin als leuk klein cadeautje!


Afgelopen zaterdag was ik bij het lokale winkelcentrum om een treinkaartje te scoren bij Blokker.. Die helaas uitverkocht waren. Booh! Maar bij Kruidvat scoorde ik nog wel drie dingetjes. M’n favo eyeliner van Catrice, een image plate van Essence en een lakje van Essence. Die eyeliner is echt een holy grail voor mij, het is de enige die gewoon blijft zitten op m’n oogleden zonder dat hij af gaat geven, waardoor ik hem ook kan dragen zonder een complete ooglook!


En als laatste was ik gisteren in Rotterdam, om een hapje te eten met broertje en om naar de speciale sale-avond van Funkie House te gaan. Die houden ze vrij regelmatig, en dan krijg je behoorlijk wat korting! Deze keer was het ’t einde van de gewone sale en dus kreeg je 70% korting op de sale items, wat natuurlijk erg fijn is ;).Ik was eigenlijk best in need of new kicks, want de enige sneakers die ik nu nog heb zijn m’n Vans en die beginnen ook al wel te slijten. Ik wilde eigenlijk iets meer zomerse schoenen, maar het werden deze blauwe bonken van het merk The Hundreds! Dat merk is volgens mij vrij nieuw (in ieder geval in Nederland) en ik vind het een leuk merk, de modellen zijn vrij simpel maar wel tof en kleurrijk! Het zijn volgens mij wel jongensschoenen, maar ik heb toch huge ass voeten dus ik pas dat wel, haha! Ze waren eerst €90 en nu €27, I like!

En nu is m’n geld al aardig op, haha! Oh trouwens, ik heb m’n laatste herkansing gehaald dus ik heb m’n bachelor Bedrijfskunde binnen! Een hele opluchting en de schoenen waren m’n eerste cadeautje voor mezelf, haha! En nu kan ik terecht van m’n vakantie genieten. En ik wil natuurlijk Lara bedanken voor de gezellige dag en het palette (en jullie moeten even allemaal haar blog gaan bezoeken :D)!

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Eline 26 juli 2012

  Leuke aankopen. Ik weet niet of ik nu harder moet kwijlen bij de prachtige MSF of bij die super toffe sneakers die je gekocht hebt!

 2. Charile 26 juli 2012

  Leuke aankopen!

 3. Marijke 26 juli 2012

  Mooi palette heb je samengesteld, en fijn dat ze je favoriete MSF nog hadden joh!
  Ohja: Onwijs gefeliciteerd met je bachelor! 😀

 4. Jaimie 26 juli 2012

  Leuk artikel! Starwonder is inderdaad erg mooi. 🙂

 5. Michelle 26 juli 2012

  Leuke kleuren heb je voor het palette van Inglot gekozen, lekker simpel en neutraal. Die schoenen zijn trouwens echt super! Die waterproof eyeliner van Catrice is ook echt een Holy Grail voor mij, ik was hem laatst kwijt en ik heb gelijk een nieuwe gekocht. Trouwens Gefeliciteerd met je bachelor!!

 6. Nicole 26 juli 2012

  hele leuke aankoopjes! ben heel benieuwd naar de blsuh en het inglot palette 🙂

 7. Myrthe 26 juli 2012

  Wat een leuke aankoopjes! Die blush van MAC, aaah <3

 8. Vera 26 juli 2012

  Leuk artikel! Gave schoenen zeg 🙂

 9. beautybysandra 26 juli 2012

  wat een leuke spulletjes!

 10. Ilja 26 juli 2012

  Ik vind je schoenen erg leuk! Tof dat je het paletje hebt gewonnen, ziet er goed uit. ik ga natuurlijk ook even kijken bij Lara ^^

 11. Esmay 26 juli 2012

  Dat Inglot palette heb je tof “gemaakt” zeg maar! En die MSF van MAC is gewoon oh my gosh.
  Leuke dingen heb je voor de rest nog geshopt!

 12. Femke 26 juli 2012

  Hele leuke aankopen! Dat palette is echt prachtig!

 13. Jana 26 juli 2012

  Ooh wat leuke aankoopjes 😀 x

 14. Lifesplash 26 juli 2012

  Congrats girl met je gewonnen Inglot palette, hij ziet er goed uit! ^^ Voor de rest echt leuke aankoopjes, en gefeliciteerd met je bachelor natuurlijk. 🙂

 15. Saar 26 juli 2012

  Ooh wauw, die sneakers zijn ONWIJS! En je palette is errggg mooi!
  Lovee!

 16. Laura 26 juli 2012

  The Hundreds is geen nieuw merk in Nederland, het is al heel lang verkrijgbaar 🙂 Maar ze zijn echt super vet! Me so jealous, haha ^^ Het paletje is zó mooi! Die middelste is zó handig, daar kan je zoveel kanten mee op!

 17. Anne vdh 26 juli 2012

  Lekker geshopt heb je! Je hebt mooie kleurtjes gekozen bij de Inglot, ben benieuwd naar de swatches:)

 18. Joany 26 juli 2012

  Wat een leuke aankopen. Echt mooi dat inglot palette.

 19. Jesdiny 26 juli 2012

  Wat heb je heerlijk geshopt zeg. Super leuk!! Heel mooi paletten. Echt een leuk cadeau voor een winactie!

 20. Blosh Time 27 juli 2012

  Gefeliciteerd met je bachelor!

 21. Miranda 27 juli 2012

  Wat een mooie aankopen ;D

 22. Sara 27 juli 2012

  Wat ’n leuke dingen heb je gekocht!

 23. Lotte 28 juli 2012

  Leuke shoplog! Ik ben benieuwd naar het artikel met de review van het Inglot palette en natuurlijk van je MAC MSF!

 24. keava 28 juli 2012

  hele leuke spullejtes

 25. sharon 29 juli 2012

  Ben proud op jouw MSF haha :’) Maar mooie spullies heb je gekocht!

 26. Aimee 29 juli 2012

  Leuke spulletjes! Vooral de MSF in Star Wonder, ik heb hem zelf ook en hij is zo mooi!

 27. Juudith 29 juli 2012

  Okayy je sneakers zijn echt naisee!!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén