3x nieuw – Inglot palette, MAC MSF en Skin79 bb cream!


Natuurlijk word ik veel te blij van nieuwe make-upjes. It’s so pretteeeh! En stiekem heb ik eerst drie dagen gewacht voordat ik m’n nieuwe MAC MSF en Inglot palette aan durfde te raken, haha! Op de dag dat ik naar Amsterdam was, kwam ook nog een pakketje uit verweggiestan met m’n Skin79 BB Cream en daar had ik al een sample van kunnen proberen (met special thanks to Desirée), dus van dat wist ik wel dat het goed zat. Vandaag presenteer ik jullie de swatches, een look en mijn mening van de drie producten!


Laten we beginnen bij Inglot! Dit palette met drie oogschaduws uit het Freedom System heb ik naar eigen wens samen kunnen stellen en ik besloot te gaan voor een neutraal palette. Dit gebruik ik het meest, dus dat leek me wel zo handig! In het palette zit een shimmery champagnekleur (#393), een regenboogkleur met drie neutrale tinten (#117) en een matte lichte kleur (#351).


En swatches! Links zie je de regenboogoogschaduw, van donker naar licht. Ik moet zeggen dat van die oogschaduw de donkere taupekleur eigenlijk best tegenvalt, zeker voor wat ik van Inglot verwacht. De andere twee kleuren zijn gelukkig wel goed gepigmenteerd! De champagnekleur valt ook zeker niet tegen en de matwitte kleur geeft ook voldoende kleur af, al zie je dat wat minder goed bij mijn huidskleur ;).


Look gemaakt met de oogschaduws! De matwitte kleur heb ik aangebracht bij m’n binnenste ooghoek en wenkbrauwbot, op m’n bewegend ooglid zit een mix van de champagnekleur en de lichtste kleur van de regenboogoogschaduw en de andere twee kleuren van die oogschaduw heb ik in m’ crease gebruikt. Samen met een zwarte eyeliner en een likje mascara is het een look die ik zeker vaak zal maken! Neutraal, maar wel fris en met nadruk op de crease waardoor eyeliner bij mij mooier uitkomt. Inglot oogschaduws zijn vrij zacht van structuur, waardoor ze heel prettig aanbrengen en goed te blenden zijn. Pas wel op voor fall-out bij shimmery kleurtjes!


Overigens werkt het Freedom Systeem met magneetjes, zo zitten er magneten in de bodem van het palette waardoor de oogschaduws op hun plek blijven zitten en de deksel sluit ook met magneetjes. Hierdoor kun je ook palettes opstapelen! Uiteraard ook zonder de deksel ertussen, maar die houd ik er maar wel tussen omdat ik hem anders vast kwijt ga raken, haha!


Dan de BB-cream, van Skin79. Deze Goldversie bestelde ik op eBay bij deze verkoper voor zo’n 10 euro, omdat de sample me erg goed beviel. Het is een Aziatische BB-cream, wat toch heel anders is dan de Westerse varianten die nu op de markt komen zoals die van Garnier. Meer dekking, lichtere tinten, keuze uit verschillende ondertonen. Ik heb een tijd geleden de Missha BB-cream geprobeerd, maar daar kreeg ik puistjes van! Van deze gelukkig tot nu toe nog niet :D.


De kleur van deze BB-cream is vrij apart, licht en met een grijzige ondertoon. Zoals ik al zei heeft Skin79 BB-creams met verschillende ondertonen, zo is er een Pink variant met een rozige ondertoon en Orange met een meer gele ondertoon. Ik besloot voor Gold te gaan die er meer tussenin zit, omdat dit mijn rode tint wat onderdrukt maar hij ook weer niet te geel is!


Links zonder make-up, rechts met de ooglook en een laagje BB-cream! Wat hij bij mij vooral doet is m’n teint wat egaliseren, ik heb vrij weinig onzuiverheden (alleen bij m’n kin, door stress of maandelijkse jeweetwel ;)), dus de dekking is goed genoeg! Ik heb ‘m hier aangebracht met m’n vingers, maar als je meer dekking wilt kun je hem goed opbouwen met een bufferkwast.Ik raad je wel aan de BB-cream af te poederen en eventuele onzuiverheden nog te voorzien van wat concealer. De BB-cream blijft vrij vettig en glimmend, niet storend of plakkerig maar ik vind een mattere look wat mooier. Verder bracht ik nog wat blush aan in de vorm van de MAC Mineralized Skin Finish in Star Wonder, die vooral glans afgeeft en niet heel veel kleur!


Links voor het afpoederen en aanbrengen van blush, rechts met. Bij mij zie je sowieso niet erg veel verschil, haha!En over die MAC MSF, it’s bajoetieful! Hij komt uit de Heavenly Creatures collectie en helaas is die collectie héel hard gegaan, je kunt misschien hem nog scoren bij de MAC Pro store, op Schiphol bij de counter of op eBay. Star Wonder geeft zoals ik al zei op je wang vooral een prachtige, gouden gloed. Op de swatch zie je links het effect van het roze deel in de MSF, in het midden het goud en rechts wat je krijgt als je alles met elkaar mengt. In realiteit meng je ze eigenlijk altijd met elkaar, los aanbrengen is nogal lastig haha!


Dus, dit was een look met m’n nieuwe spullies! Omdat de Skin79 BB-cream belooft dat je huid er op de langere termijn ook op vooruit zou moeten gaan (en iets met whitening en anti-rimpel, maar dat kan ik niet echt testen ;)) ga ik jullie wat dat betreft zeker nog een update geven. Van het Inglot palette vind ik de twee volledige oogschaduws echte aanraders, maar ik vind het wel jammer dat van de regenboogoogschaduw de taupe kleur wat tegen valt. Al kan ik hem dan wel veilig opbouwen, haha! En de MAC MSF is pure liefde, hij ziet er prachtig uit en geeft een hele mooie glans. Voorlopig zal m’n everyday look wel uit deze drie dingen bestaan gok ik zo! 😀

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Esmay 31 juli 2012

  Hallo, geen verschil met en zonder blush? Écht wel. Supermooie gloed!
  En die BB cream lijkt me fijn. Ziet er niet zo foundationnerig uit , weet je wel. Meer zo’n luchtige … foundation. Ofzo. Moeilijk uitleggen.
  Dat Inglot palette is ook tof, wel jammer van die ene taupe kleur, maar je hebt er wel een toffe look mee gemaakt!

 2. Charile 31 juli 2012

  Super mooie producten!

 3. Desirée 31 juli 2012

  Thanks for the linklove, love! Ik vind die BB cream, zeker aangebracht met een kabuki kwast, echt superfijn. Leuk om te zien dat hij jou ook goed bevalt! Inglot is mijn nieuwe liefde qua oogschaduws: superfijn! Jammer dat de taupekleur wat tegenvalt… Is die niet wel mooi om bijvoorbeeld voor je wenkbrauwen te gebruiken? Wat een prachtige MSF trouwens ♥

 4. sharon 31 juli 2012

  Aah die MSF is echt te mooi, ben wel een beetje jaloers <3

 5. Helen 31 juli 2012

  Die MSF is echt prachtig wauw (A)

 6. Renee 31 juli 2012

  Mooie haul:) Ik heb de pink versie van de Skin 79 BBcream, maar ik geloof dat ik de oranje maar eens uit ga proberen, omdat mijn huid eigenlijk meer een gele ondertoon dan een rose ondertoon heeft:)

 7. Vera 31 juli 2012

  Wat een mooie producten! Ik wil al een tijdje de oranje bb-cream van dat merk!

 8. Ilja 31 juli 2012

  Mooie everyday look! Ik ben ook erg nieuwsgierig naar die bbcream ^^

 9. Lotte 31 juli 2012

  Die MSF is zoooo mooi! En de look die je met de Inglot oogschaduw hebt gemaakt staat je mooi.

 10. Chantall 31 juli 2012

  Wauw die mac highlighter/blush is echt prachtig!

 11. Janniek 31 juli 2012

  mooie producten!

 12. Miranda 31 juli 2012

  prachtige producten (a) De bb cream lijkt mij erg fijn;D

 13. Floor 31 juli 2012

  Och, wat is die MSF mooi zeg! En die BB Cream wil ik eigenlijk ook al tijden proberen, maar het komt er maar niet van hem te kopen :’)

 14. Elise 31 juli 2012

  Oh, de MAC MSF… Zó mooi! En de regenboogoogschaduw uit het Inglot palette is ook heel vet! Ik ben benieuwd of de BB cream je na een tijd nog bevalt, ik heb wel goede dingen gehoord over Skin79 (maar ik twijfel nog steeds).

 15. Pauline 31 juli 2012

  Heel mooi, heel subtiel ook allemaal!

 16. Lotte 31 juli 2012

  Prachtige producten! De regenboogoogschaduw valt een beetje tegen, maar de andere kleuren zijn prachtig!

 17. Jana 31 juli 2012

  Mooie producten 😀 x

 18. Nicole 31 juli 2012

  die MSF is zo mooi! ook het inglot palette vind ik er heel leuk uitzien, mooie kleurtjes heb je gekozen!

 19. Sophie 1 augustus 2012

  Die MSF en BBcream zien er mooi uit! En dat Inglot palette ziet er ook mooi uit, alleen de pigmentatie van dat regenboogvakje valt een beetje tegen.. Maar verder mooie producten allemaal!

 20. Laralaurentia 7 augustus 2012

  Wat fijn om te horen dat je er blij mee bent 😀

 21. Laralaurentia 7 augustus 2012

  BTW, de look vind ik trouwens goed gelukt 😀

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén