Winwinwin #2 – Make-up setje!


Vandaag winactie numรฉro deux ter ere van mijn 2-jarige blog-historie! En het leek me leuk om zelf een pakketje samen te stellen met onder andere wat persoonlijke favorieten, dus dat heb ik dan ook gedaan. Benieuwd naar wat je dan kunt winnen? Lees dan snel verder!


Iets wat zeker niet mocht ontbreken in dit pakketje: m’n favoriete oogschaduws! En dat zijn het H&M duo in Cocoa Bay en een Catrice oogschaduw in Bring Me Frosted Cake, een perfecte combo voor een mooie everyday-look. Hierbij heb ik nog een Gosh oogschaduw gedaan in de kleur Silver gedaan, omdat ik dit ook erg fijne oogschaduws vind.


Iets wat ook niet kon ontbreken is natuurlijk nagellak, haha! En dan al helemaal niet twee van m’n favoriete merken, namelijk Essence en H&M. In het pakketje zit dan ook een vrij neutrale kleur van Essence (Nude Or What) en een duo van H&M met super toffe glitters (City & Zoo)!


Qua oogmake-up ben ik groot fan va de zwarte liquid liner van Catrice, die ook nog eens waterproof is en daarmee ontzettend goed blijft zitten, zelfs bij boter-oogleden! ๐Ÿ˜€ En qua mascara blijft de waterproof mascara van MAX favoriet, omdat hij enerzijds ontzettend goed blijft zitten en anderzijds ook weer niet zรณ waterproof is dat je hem er niet meer vanaf krijgt met een gewone remover. Die moest er dus ook zeker in, al vind ik hem qua effect niet heel indrukwekkend, ik gebruik hem altijd over een andere mascara. Vandaar dat je er ook nog een kleine The BodyShop mascara bij zult krijgen!


En als laatste zit er nog een H&M lippenbalsem, Essence Soufflรฉ blush en een setje nepwimpers van Essence in. Die laatste twee heb ik nog nooit uitgeprobeerd, dus daar wens ik de winnares veel succes mee ;). Maar de lippenbalsems van H&M vind ik wel fijn en deze ruikt super lekker naar blood orange (bloedsinasappel).

Een flink pakketje dus, waar jullie hopelijk allemaal graag kans op willen maken! ๐Ÿ˜€


Wat je moet doen:
– Volg mij via Bloglovin en like deze winactie! {mits je bloglovin hebt}
– Vertel me wat jou favoriete product is of producten zijn op dit moment!

Wat je mag doen:
– Tweet het volgende en plak de link naar je tweet in je reactie voor een extra winkans:

Ik maak kans op een make-up setje vol favorieten van @marjolean op http://marjolean.nl, doe jij al mee?

Je kunt meedoen tot en met 30 juni 2012, de winnares ontvangt hierna een e-mail!