Winwinwin #2 – Make-up setje!


Vandaag winactie numรฉro deux ter ere van mijn 2-jarige blog-historie! En het leek me leuk om zelf een pakketje samen te stellen met onder andere wat persoonlijke favorieten, dus dat heb ik dan ook gedaan. Benieuwd naar wat je dan kunt winnen? Lees dan snel verder!


Iets wat zeker niet mocht ontbreken in dit pakketje: m’n favoriete oogschaduws! En dat zijn het H&M duo in Cocoa Bay en een Catrice oogschaduw in Bring Me Frosted Cake, een perfecte combo voor een mooie everyday-look. Hierbij heb ik nog een Gosh oogschaduw gedaan in de kleur Silver gedaan, omdat ik dit ook erg fijne oogschaduws vind.


Iets wat ook niet kon ontbreken is natuurlijk nagellak, haha! En dan al helemaal niet twee van m’n favoriete merken, namelijk Essence en H&M. In het pakketje zit dan ook een vrij neutrale kleur van Essence (Nude Or What) en een duo van H&M met super toffe glitters (City & Zoo)!


Qua oogmake-up ben ik groot fan va de zwarte liquid liner van Catrice, die ook nog eens waterproof is en daarmee ontzettend goed blijft zitten, zelfs bij boter-oogleden! ๐Ÿ˜€ En qua mascara blijft de waterproof mascara van MAX favoriet, omdat hij enerzijds ontzettend goed blijft zitten en anderzijds ook weer niet zรณ waterproof is dat je hem er niet meer vanaf krijgt met een gewone remover. Die moest er dus ook zeker in, al vind ik hem qua effect niet heel indrukwekkend, ik gebruik hem altijd over een andere mascara. Vandaar dat je er ook nog een kleine The BodyShop mascara bij zult krijgen!


En als laatste zit er nog een H&M lippenbalsem, Essence Soufflรฉ blush en een setje nepwimpers van Essence in. Die laatste twee heb ik nog nooit uitgeprobeerd, dus daar wens ik de winnares veel succes mee ;). Maar de lippenbalsems van H&M vind ik wel fijn en deze ruikt super lekker naar blood orange (bloedsinasappel).

Een flink pakketje dus, waar jullie hopelijk allemaal graag kans op willen maken! ๐Ÿ˜€


Wat je moet doen:
– Volg mij via Bloglovin en like deze winactie! {mits je bloglovin hebt}
– Vertel me wat jou favoriete product is of producten zijn op dit moment!

Wat je mag doen:
– Tweet het volgende en plak de link naar je tweet in je reactie voor een extra winkans:

Ik maak kans op een make-up setje vol favorieten van @marjolean op http://marjolean.nl, doe jij al mee?

Je kunt meedoen tot en met 30 juni 2012, de winnares ontvangt hierna een e-mail!

 1. mijn favoriete product op dit moment is de L’orรฉal Paris False-Lash Telescopic Mascara. Zelf ben ik al een paar jaar opzoek naar de perfecte mascara. Tot nu toe had ik die nog niet gevonden omdat ik best perfectionistisch ben. Maar ik durf nu met zekerheid te zeggen dat deze mascara echt onwijs fijn is en het zeker de perfecte mascara zou kunnen zijn. Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriete producten en zou ze graag een keer willen testen voor mijn site =)

  Liefs Sandra

 2. Ik doe graag mee.

  Mijn favorieten producten van nu zijn:
  Clinique Even Better foundation
  Max Factor Masterpiece mascara
  en Essence Stay All Day concealer

  Liefs,

  Shannon

 3. Mijn favoriete product is een loreal lipstift van de nieuwe lijn, de loreal foundation en de licht paarse oogschaduw uit een LE van Catrice.

 4. Leuke winactie! Gefeliciteerd met je 2 jarige blog mijn favoriete product is foundation van bourjoi s healty mix en me sleek bush rose gold xx x

 5. Wat een superleuk pakket! Ik doe mee! Ik volgde je al via bloglovin en heb het bericht geliked! Ook heb ik de tweet geplaatst op account @SuperSweetLife
  Mijn favoriete product van dit moment zijn de nieuwe beautifying oil van the bodyshop!
  Liefs

 6. Ik doe mee. Ik like dit artikel via Bloglovin.
  Laatst heb ik via eBay de Skin79 BB Cream gekocht en ik ben er nu ontzettend verslaafd aan. Dat is echt mijn favoriet van dit moment!

 7. Wauw, wat een geweldige winactie weer! Super leuk pakketje! Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚ Ik volgde je al via Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked โ™ฅ
  Mijn favoriet product van dit moment is het Sleek Oh So Special palette. Daar is echt maar รฉรฉn woord voor: WAUW! Hij is zo fijn en mooi ๐Ÿ™‚
  Liefs, Charile

 8. Wat een superleuke winactie! Ik doe heel graag mee! Ik volg je op Bloglovin’ en ik heb dit artikeltje geliked.
  Pfoe, mijn favoriete product? Dat is moeilijk kiezen, maar ik denk toch wel mijn Sleek Storm pallete, die is zo fijn!

 9. Wauw,super leuke winactie !
  Mijn favoriete product op dit moment is de nieuwe BB-cream van Garnier. Hij verzorgt je huid goed en hij is ook vrij dekkend.

 10. Ah leuk ๐Ÿ˜€ Ik doe mee!

  Mijn favoriete product momenteel is toch echt de Catrice Raspberry Fields Forever nagellak <3 zo fel!

 11. Wauw, wat een leuke set! ik volg je op bloglovin en heb het geliked. Mijn favoriete producten zijn de catrice infinite matt foundation, de revoltaire lipstick in colour bomb, de oogschaduwpaletjes van cruise couture en essence’s ready for boarding en de liquid ink liner van essence. Een holy grail mascara lijk ik maar niet te vinden ๐Ÿ™

 12. Wat een hartstikke leuk setje, ik doe mee! Ik volg je op bloglovin & heb dit artikel geliked. Mijn favoriete producten op dit moment is zeker mijn foundation, dat komt omdat hij gewoon precies de goede kleur is en hij heel fijn is. Ik ben er ook hartstikke blij mee!

 13. oooh wat een leuke winactie ! ๐Ÿ˜€
  mijn favoriete producten zijn de catrice made to stay highlighter pen ( eye-like ) en ook de nieuwe mascara van rimmel london , scandaleyes ๐Ÿ™‚
  xxx

 14. Ik doe mee! Ik volg je op Bloglovin’en heb je artikel geliked. Mijn favoriete product van dit moment is de Catrice Nectar Eyeliner uit de Coolibri collectie! Een prachtige gouden, supergepigmenteerde vloeibare eyeliner!

 15. Leuke spulletjes! Ik volg je en heb geliked!
  En mijn favoriete producten op dit ogenblik: Essie lakje in Forever Jummy en het Essence Sun Club allover shimmer pallet voor brunettes. De eerste is een geweldige lakje in een mooie kleur en de tweede is een handig ding omdat het mij een zomerse glow geeft en ik maar รฉรฉn doosje make-up hoef mee te zeulen voor een volledige look.

 16. Ik wil heel graag mee doen ๐Ÿ™‚
  ik heb dit bericht geliked via bloglovin.
  hmm mijn favoriete product.. dan is dat denk ik mijn catrice revoltaire blush.
  ik vind hem ook heel mooi om alleen al naar te kijken, dan wil ik iets meer van de peach oranje kant dan meer de roze kant of een mixje van beide. ๐Ÿ˜€
  en mijn gezichtscreme en foundation die ik sinds kort mix voor een veel natuurlijker resultaat ๐Ÿ˜€ dus dat zijn ook zeker 2 favorieten haha.
  ik heb dit ook getweet maar ik weet niet hoe ik de link er in krijg van mijn tweet dus dit is mijn twitternaam myla0895
  liefs,

 17. Wat een leuke winactie! Ik wil graag meedoen ๐Ÿ™‚ Ik volg je al op Bloglovin en heb dit artikel geliked. Mijn favoriete producten van dit moment zijn: de Essence get big lashes mascara (zilvere variant), een superfijne budget mascara! Verder blijft de Catrice infinite matt foundation een grote favoriet!

 18. Wat een leuke actie! Ik doe mee. =) Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb dit bericht geliked. Mijn favoriete product op het moment is de concealer van Miss Sporty.

 19. Leuke winactie! Ik doe zeker mee. Ik volg en like dit op bloglovin ๐Ÿ™‚
  Mijn favoriete producten.. Hmmm.. In ieder geval de Maximum Definition Volume mascara van Essence. Kost 2 euro en doet het erg goed! Verder grijp ik de laatste tijd bijna standaard naar mijn Sleek blush in Coral. Mat, naturel kleurtje. I like!

 20. Leuk! Ik doe mee!
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Mijn favoriete product is de gelliner van Essence, in de bruine kleur. Ik weet even niet meer hoe hij heet :S

 21. Wat een leuke winactie! Ik volg je al en heb dit geliked.
  Mijn favoriete producten zijn de Maybelline super stay 24h concealers (ze blijven muurvast zitten) en de Hema wenkbrauwpotlood. Geweldige producten die ik elke dag wel gebruik.

   1. Oeps, helemaal vergeten!
    Mijn favoriete product op het moment is denk ik de gel-eyeliner van Maybelline.
    Deze is zo gemakkelijk in gebruik, en blijft lekker lang zitten! Liefs

 22. Wow! de oogschaduws zijn voor zover ik kan zien supermooie kleuren! De nagellakmerken zijn natuurlijk niet te missen, de mascara’s zijn heel fijn en de nepwimpers wilde ik altijd al:D Ik volg je op bloglovin en ik heb het aritkel geliked. Mijn favoriete product(al een hele tijd geweest) is de Bourjois Volume mascara ultra curl. Aanrader voor iedereen!

 23. Ik doe mee!
  Ik volg je al een aardige tijd via bloglovin en heb nu ook de post geliked.
  Mijn favoriete producten op dit moment zijn Catrice Infinit Matt foundation, essence Liquid Ink eyeliner, Essence XXXL Nudes lipgloss in 01 Pure beauty en een bruine mascara. Macara maakt mij niet uit welk merk het is.

 24. Leuk dat je jou favoriete erin heb gedaan! Mijn all time favoriete product is de Mac FIX+ spray, weet echt niet meer hoe ik ooit zonder moet! Je foundation/poeder zien er dan zo natuurlijk uit en blijft echt de hele dag zitten!
  Ook de essence 2 in 1 eyeliner met aan de ene kant een dun stiftje en andere andere kan een dikkere voor bijv. wings enzo, super fijn is die!
  Ohja ik volgde je al via bloglovinnn en ik heb het artikel even geliked!

 25. Ik volg je via Bloglovin en heb dit artikel geliked
  Mijn favoriete product op het moment is het benefit realness of concealness palette. Omdat er een oogschaduwbasis in zit, concealer, wallenwegwerkspul, vloeibare highlighter en een soort lip erase. Het zijn allemaal echt super fijne dingen die ik graag gebruik! Leuke winactie!

 26. Wow, super leuk pakketje! Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚
  Ik volg je op Bloglovin (en heb dit artikel geliked), en ik heb de tweet geretweet ๐Ÿ™‚
  Mijn favoriete product op dit moment zijn de palettes van Inglot ! (:

 27. Leuk! Ik doe mee. Mijn favoriete product op dit moment is mijn Sephora mascara. Het heeft een lekker groot borsteltje en je krijgt er veel volume mee.
  – Ik volg je op bloglovin
  – Heb het artikel geliked
  xoxo Amy

 28. Wat een superleuk pakketje! Leuk idee om er producten in te stoppen die je zelf fijn vind, lijkt me leuk om die eens te proberen! Mijn absolute favoriet die ik onlangs heb ontdekt is de BB Cream van Garnier, voor de gecombineerde/vette huid. Natuurlijke dekking, voelt goed aan en verzorgt. Verder is mijn Sleek blush in Rose Gold ook een alltime favourite.

  Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel natuurlijk geliked! ๐Ÿ™‚

 29. Leuke winactie! Ik doe graag mee!
  Ik volgde je al via bloglovin en heb het bericht ook geliked,
  Mijn all time favourite is het Storm pallete van Sleek,
  deze gebruik ik elke dag!
  Verder is voor deze zomer het lakje too too hot van Essie echt mijn favouriet ๐Ÿ˜€
  Liefs!

 30. Leuk ik doe graag mee! Mijn favorieten van dit moment zijn de nude-glam nagellakken van essence. Mooie kleuren, dekken goed en zelfs na een ochtend werken bijna geen chips, that’s what we’re talking about!

 31. Wat een leuke winactie weer!
  Ik doe mee!
  Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb dit artikel geliked.
  Mijn favoriete product op dit moment? De Max Factor false lash effect mascara. Gisteren gekocht, maar ben er nu al helemaal verliefd op. Ook is het Sleek oh so special een grote favoriet van mij!

 32. omg! wat een gave winactie ๐Ÿ˜€ ik doe zeker weten mee!
  ik volg en like het artikel via bloglovin. ik volg via twitter en hier de tweet: https://twitter.com/femketje/status/216497639141818368

  mijn favoriete producten zijn ook zeker de action MAX mascara (de normale, niet de waterproof) en een MNY blush in de kleur 301, een super mooie peachy tint.. qua gezichtsproducten ben ik gek op de toner van Essence en de beauty fluid lotion van Olaz ๐Ÿ™‚

 33. Wooooo! De vorige winactie was al geweldig, maar deze vind ik stiekem nog leuker. Ik heb geen enkel van deze producten, dus dat is wel heel gaaf. ๐Ÿ˜€

  Mijn favorieten producten die ik echt (weer) heel veel gebruik zijn de MNY blush in 301, Rimmel Wake me Up foundation, Embryolisse crรจme die mijn huid zรณ verbeterd heeft en Lemony Flutter die mijn nagelriemen lekker zacht houdt!

  Ik volg je natuurlijk al heel lang via BlogLovin, maar ik heb het ook nog geliked. ๐Ÿ™‚ Hier is de tweet:
  https://twitter.com/Samchibi/status/216502198383804416

 34. Ik doe mee! Mijn favoriete product van het moment is GOSH wenkbrauwpoeder, omdat ik ietsje te enthousiast ben geweest met epileren en ik ze daarmee er als nog perfect uit kan laten zien ๐Ÿ™‚ Ik heb geliked, en ook getweet!

 35. Wat een leuk pakketje! Die wil ik wel ๐Ÿ˜›

  De laatste tijd ben ik gek op de ‘all about cupcake’ lipstick van Essence. Ik moet binnenkort alweer een nieuwe halen want ik draag hem elke dag. Het is een fijn natuurlijk kleurtje. En ik gebruik de Duo Blush in ‘Peach Sorbet’ van Catrice eigenlijk ook bijna elke dag. En natuurlijk mijn standaard rode nagellak, maar daar heb ik niet een specifiek favoriet merk van.

 36. Oee leuk winactie!!! Ik wil graag meedoen!! V olg je op bloglovin en heb t geliked en ga t ff tweetenn mijn twitternaam is watevahdude.. Wat mijn favo product momenteel is het sleek mediterrenean palette! heerlijke frisse kleurtjes voor nu!

 37. Mijn favoriet is op dit moment een nagel-correcter van de Etos. Dat is zรณ handig. Als je op je vinger hebt gelakt kun je dat er zo, 1-2-3, weer afhalen! Perfecte nagelriemen gegarandeerd ๐Ÿ˜‰

 38. Wat een onwijs leuk pakketje, ik doe heel graag mee!
  Ik volg je op bloglovin en ik heb ook geliked.
  Ik heb ook getweet op twitter (twitternaam: jlalfairytale)

  Mijn favoriete product op dit moment is eigenlijk de big lashes mascara van essence, hij doet goed zijn werk vind ik! En de colour & go lakjes van essence zijn sowieso altijd mijn favoriet ๐Ÿ™‚

  Liefs

 39. Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee! Ik volg je al lang op Bloglovin’ en heb je bericht geliked! Mijn favoriete producten op dit moment zijn: De Garnier BB Cream (jep, ik vind ‘m wel fijn!), de Essence Stay All Day Concealer (vind ik ook superfijn en mooi dekkend, is me alleen iets te licht helaas), De Hema eyeliner (gewoon fijn!) en de l’Orรฉal Rouge Caresse lipsticks, ik heb er 2, een rode en Dating Coral en vooral die laatste gebruik ik hรฉรฉl vaak. Heel veel succes aan iedereen die meedoet!

 40. leuke winactie!
  mijn favoriete product van dit moment is een Essence nagellak; think pink. Ik draag deze al 1,5 maand achter elkaar en nu is hij bijna op haha!

 41. Aah wat een leuke winactie!! Ik volg je en heb je geliked!
  Mijn favoriete product is momenteel de catrice photo finish foundation die ik elke dag gebruik! Ik gebruikte nooit foundation omdat ik er altijd velletjes van kreeg, maar bij deze gaat het super, daarom kan ik hem elke morgen even snel opbrengen zonder al die velletjes eraf te pulken :p

 42. Wauw wat een leuke producten! Ik doe graag mee!
  Mijn favouriete producten op dit moment zijn een gekleurde dagcreme van essence, maar wil de nieuwe BB-cream van Garnier nog proberen.
  Verder het stormpalette van Sleek en de blus Rose gold van Sleek.

  Ik volg je via bloglovin en heb het artikel geliked en het bericht getweet!

  Groetjes!

 43. Wow wat een grote winactie! Superleuk, ik volgde je al, en heb het ook geliked.
  Mijn favoriete product is op dit moment de gel-eyeliner. Ik heb het helemaal ondekt!
  Ik ga altijd door fases, soms liquid, andere keer een stift met vilten punt, maar nu dus dit. Ik vind die van essence het beste, beter dan catrice ook!
  Verder ben ik ook erg benieuwd naar de souffle blush!

  x Sarah

 44. Ik doe graag mee ^^
  ik volg je op bloglovin en heb dit bericht geliked.
  Mijn favoriete product op dit moment is souffle blush van essence in de kleur 020 frozen strawberry ^^

 45. Ikbheb geen twitter of bloglovin maar volg je wel (bijna) dagelijks dus miaachien telt dat? ๐Ÿ™‚
  Ik wil graag mee doen! Mijn favo product ia nu de essence oogschaduw basis, lekker budget en doet zijn werk prima. Ik ben erg benieuwd naar de lakjes en de essence blush:) liefsss

 46. Leuke winactie, ik doe mee ๐Ÿ™‚
  Ik volgdje je al via bloglovin en heb het artikel geliked.
  Mijn favoriete product op dit moment is de welbekende blush van sleek raad maar…. rose gold!

  Liefs,
  Merve

 47. Super leuk! ๐Ÿ˜€
  Mijn favoriet is al een tijdje de allround mascara van Catrice. Ik heb zowel van de waterproof als van de gewone versie zeker al 3 stuks er doorheen gejaagd. Tussendoor probeer ik wel eens een ander maar eigenlijk wordt ik bijna altijd teleurgesteld en kom ik met hangende pootjes weer terug bij mijn allround Catrice mascara, hihi

 48. wat leuk zeg! ik doe mee en volg je op bloglovin en heb geliked =) mijn favoriete product is op het moment mijn essence fix + matte powder, wat een geweldig spul is dat zeg!

 49. Leuke winactie, ik doe ook mee ^^
  Ik heb je bericht geliked op Bloglovin’ ๐Ÿ™‚
  Mijn favoriete product is en blijf nagellak ๐Ÿ™‚ Verder niet een specifieke kleur ofzo.
  En ik ben een fan van de Stay On mascara van Essence, maar volgens mij hebben ze die uit de collectie gehaald ๐Ÿ™
  Groetjes Anne-Marieke

 50. Ik heb je bericht geliked op bloglovin en volg je nu ook ๐Ÿ˜€
  Mijn favoriete product blijven lippenbalsems heerlijk smeren in allerlei kleuren en smaakjes ik gebruik op dit moment vaak mijn lipsmacker in de smaak cola! Ik hou namelijk totaal niet van droge lippen

 51. Leuke winactie! Mijn duidelijke favoriete product op dit moment zijn de Maybelline Color Tattoos! Ik vond ze best duur voor een drogisterij oogschaduw (9,99 p.s), maar ik ben er ongelofelijk blij, ik heb er drie, en de kleuren zijn ongelofelijk gepigmenteerd en zรณ mooi! Vooral On and on bronze & permanent taupe, WOW!

  Succes met het kiezen van een winnares!

 52. Ok ik praat iedereen na maar: leuke winactie! Ik doe eigenlijk nooit mee met winacties op websites omdat ik altijd het idee heb dat ik te weinig comment om aanspraak te (mogen) maken, maar hierbij wil ik wel een poging wagen, haha.

  Nog gefeliciteerd met je blogverjaardag trouwens!

  Antwoord op je vraag: de fix & matte poeder van essence, omdat ik nog nooit een translucent powder had gebruikt – en ook nog nooit een losse poeder (voorheen gebruikte ik de compact powder, maar daar werd mijn gezicht รผberbruin van). Ik vind het leuk om weer wat nieuws te proberen, dus ik ben nu bezig met uitzoeken hoe ik voldoende poeder op kan doen zonder dat ik een wit gezicht krijg, haha.

  En ik ga deze winactie nu liken ๐Ÿ™‚

 53. Oh wat leuk, gefeliciteerd! ๐Ÿ™‚ Ik doe graag mee, vooral met zo’n leuke reden voor een winactie! ๐Ÿ™‚ Heb alles gedaan trouwens, ook getweet maar krijg de link er niet in of gekopieerd ofzo, maar heet ‘sieem’. ๐Ÿ™‚

  Op dit moment is mijn favoriete product de foundation van Sephora, ik heb hem weer helemaal uitgevonden hihi. ๐Ÿ™‚

 54. Aahm wat een leuke actie! Gefeliciteerd met je 2-jarige blog historie. Respect dat je het al zo lang doet. ๐Ÿ™‚ Ik doe mee. Ik volgde je al en heb geliked. En mijn favoriete product? Mmmm… ik weet het echt niet eigenlijk. Ik heb pas de one by one mascara in huis gehaald omdat die in de aanbieding was. En die beviel me รฉcht fijn. ๐Ÿ˜€ Ik denk dat dat dan mijn favoriet is, haha.

 55. wauw leuk! Ik doe graag mee (bloglovin)! Mijn favoriete producten op het moment? Lastig; ik gebruik nu al maanden dezelfde producten, en ben niet echt iets tegen gekomen waar ik enthousiaster over ben. Wat ik wel elke dag gebruik nu is de Catrice Revoltaire LE Blush, die is gewoon een niet te opvallende kleur (en ik heb er toch twee, dus die mag wel sneller op dan mijn andere blushes.. :p) Verder heb ik een hele gave glitter ‘cream eyeshadow’ (hij is niet echt cream, meer glitters in een transparante ‘gel’) met lieve pastelglinsterende glitters (maar die gebruik ik niet zo heel vaak aangezien hij best opvalt), die was van Dolly Wink (japans merk).

 56. Wauw leuke winactie!
  Mijn favoriete producten zijn al een tijdje de foundation van de hema in dat vierkante potje met een ronde op erop en de hema poeder! Nagelak – catrice en essence.
  Veel van de producten die in het win setje zitten heb ik nog niet echt gebruikt dus ben razend benieuwd naar jou favorieten!

 57. wat een leuke winactie hihi ๐Ÿ™‚

  mijn favoriete product is nagellak, ik kan er echt niet zonder leven.
  ik heb het liefst er zoveel mogelijk zodat ik altijd genoeg keus heb ๐Ÿ˜€

  xx nathalie

 58. Leuk! Ik doe mee! Ik volg je via BL (en heb geliked). Mijn favo product nu is lipstick The nuder the better van Catrice. Fijn everyday kleurtje!

 59. Ah super lief pakketje, I like it!!
  Ik volg je al op BL’ en ook heb ik deze post geliked.
  Mijn FAVO product is Curly Wurly van LUSH met cocos stukjes erin, hierdoor wordt je haar gevoed en glanst het heerlijk, daarnaast meer volume.. say what? I like ๐Ÿ˜›

 60. oeh super leuke winactie! het zijn echt allemaal leuke dingen, sowieso de nagellak (nailpolish addict speaking!), en ook wil ik altijd al eens nepwimpers uit proberen maar koop ik het niet zo snel, ik kan het ook goed gebruiken voor mijn gala binnenkort trouwens! ik hou ook van lippenbalsems in allemaal verschillende geurtjes en potjes en deze lijkt me ook erg lekker.
  to the point: mijn favoriete product van de laatste tijd: oogschaduw! ik heb dat eigenlijk net ontdenkt en vind het super leuk om er ’s avonds een beetje mee te spelen en verschillende dingen te proberen en om ’s ochtends de tijd te nemen om een beetje een subtiele look te maken. Daarom vind ik de oogschaduw in dit pakketje ook zo leuk! met die van h&m en catrice kan ik dan een neutrale look maken en met die van gosh weer wat nieuwe dingetjes uitproberen. En ook leuk omdat ik zelf nog maar 3 oogschaduws heb.

  xx

 61. Leuke producten! Ik doe mee. Ik volg je op bloglovin’ en heb het artikel geliked
  Mijn favoriete product op het moment is de catrice revoltaire ombre blush. Echt zo jammer dat het een limited ediction was, want ik vind het echt een super mooie blush! (:

  Liefs

 62. ik heb alle punten gedaan ook de tweet heb ik gestuurd (@veertje_1996)
  mijn favoriete product op dit moment is de pupa foundation fondotinta antitraccia. ik heb hem gekocht voor maar 8/9 euro wegens een 75% korting actie bij de DA toen die in culemborg weg ging.
  succes iedereen

 63. Ik heb geen bloglovin, maar hoop dat ik toch mee mag doen? Aangezien er staat “mits je dat hebt.” Dus ik probeer het maar!

  Mijn favo producten zijn momenteel de garnier BB cream, afgepoederd met de MAX foundation van de action. Als ik dit met een kwast doe, glimt het niet zo, maar is het wel dekkend. M’n favo mascara is van Maybelline, the colossal, ik heb รกltijd een backup liggen. Hij blijft zelfs zitten als ik ga zwemmen, echt geweldig! M’n favo lippenbalsem heb ik vandaag opgemaakt, sniksnif. En het was nog wel limited edition: Yves Rocher Fruits de Noรซl.. Jaja, dit was de backup nadat ik de eerste zo lekker vond, maar nu moet ik helaas weer wachten tot kerst! Mijn favoriete blush is Catrice, die van de Revoltaire collection. Ik heb (helaas?) een zwak voor limited editionproducten, dus meestal is het daarna ook gewoon huilen geblazen omdat het op is :p

 64. Wat een super winactie! Mijn favo producten zijn nu vooral heeele felle nagellakjes en ik ben steeds aan het spelen met oogschaduw enzo ๐Ÿ™‚ en die uit het pakketje zijn echt super mooi! ook lijkt het me leuk om die nepwimpers uit te proberen <3

 65. I’d love to enter! Super pakket, echt een compleet everyday-makeup-tasje gevuld.
  Mijn favorieten zij verschillende Sleek palettes, vooral Oh So Special gebruik ik vaak. En de eyeliner van catrice die je bij deze winactie hebt zitten is echt mijn no. 1! Gebruik ik bijna elke dag, vind hem heel handig in gebruik en mooi intens zwart.
  Liefs!

 66. hoi ik heb je gevolgt op bloglovin want ik wil dit graag winnen en ik je site is super. zelf heb ik niet uitpuilende kasten aan make-up ofzo maar ik heb wel favorieten er tussen zitten. van de i love collectie van douglas heb ik de strawberry & milkshake lipbalm. die ruikt zo lekker ik gebruik hem iedere dag. dan heb ik nog een favoriet en dat is ook van max eyes de mascara double lash effect. zelf heb ik nog al aardig kleine onderwimpers en dan ben ik ook nog eens een kluns met mascara, en dat gebruik ik deze en alles gaat perfect.
  x.

 67. Wat een gave actie!

  Ik heb op dit moment verschillende favo producten! Mijn Sleek Idivine Acid is in 1 dag mijn favo geworden. Die neon kleuren zijn helemaal mijn ding! Ook mijn INM Out the door topcoat is om verliefd op te worden! Het laat je nagels lekker glanzen en droogt super vlug!

  Ik heb je bericht getweet en ik heb je op bloglovin gevolgt en geliked!

  Succes met een winnaar uitzoeken!
  Liefs!

 68. SUper leuke winactie! Natuurlijk van harte gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan van je blog! ๐Ÿ™‚ Ik volgde je al op bloglovin en daar heb ik je geliked. Wat mijn favoriete product is is de maybelinne color tattoo en dan de goude versie! Prachtig!!!

 69. Hej, leuk blog! Het ziet er een toffe winactie uit!
  Ik doe mee, ik volg je op bloglovin en heb het artikel een like gegeven.
  Mijn favoriete product van je pakketje is de liquid liner van Catrice.
  Mijn favoriete product in het algemeen is momenteel de Face and Body foundation van M.A.C.

  btw proficiat met het tweejarige bestaan van je blog!

 70. he ik volg je op bloglovin en hbe het bericht gelijk geliked!
  mijn favorite product is het haaserum van de action. die is zo fijn!
  hoop dat ik kans maak!
  groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *