Winwinwin #1 – Trind setje!


Een blogverjaardag, die moet gevierd worden! Toevallig is m’n vader vandaag ook jarig, haha. Maar daar gaat het niet om, vandaag maken jullie kans op een leuke prijs van Trind! Trind vind ik een heel fijn merk, zowel de nagellakjes als de nagelverzorgingsproducten. En ik ben dan ook blij dat ik een kleurtje รฉn een Nail Repair weg mag geven! Ik heb gekozen voor deze mooie, frisse kleur van de lentecollectie (CC149), omdat dat ook een favoriet van me is. Hierbij krijg je een Nail Repair Natural, een versterkende lak die je ook als base-coat kunt gebruiken, voor mooie en sterke nagels!


Wat je moet doen:
– Volg mij via Bloglovin en like deze winactie! {mits je bloglovin hebt}
– Vertel me wat je plannen zijn voor deze zomervakantie! Dit heeft natuurlijk geen invloed op je winkans, maar ik ben wel benieuwd!

Wat je mag doen:
– Tweet het volgende en plak de link naar je tweet in je reactie voor een extra winkans:

Ik maak kans op een Trind setje voor sterke en zomerse nagels op http://marjolean.nl, doe jij al mee?

Je kunt meedoen tot en met 26 juni 2012, de winnares ontvangt hierna een e-mail!