Winwinwin #1 – Trind setje!


Een blogverjaardag, die moet gevierd worden! Toevallig is m’n vader vandaag ook jarig, haha. Maar daar gaat het niet om, vandaag maken jullie kans op een leuke prijs van Trind! Trind vind ik een heel fijn merk, zowel de nagellakjes als de nagelverzorgingsproducten. En ik ben dan ook blij dat ik een kleurtje én een Nail Repair weg mag geven! Ik heb gekozen voor deze mooie, frisse kleur van de lentecollectie (CC149), omdat dat ook een favoriet van me is. Hierbij krijg je een Nail Repair Natural, een versterkende lak die je ook als base-coat kunt gebruiken, voor mooie en sterke nagels!


Wat je moet doen:
– Volg mij via Bloglovin en like deze winactie! {mits je bloglovin hebt}
– Vertel me wat je plannen zijn voor deze zomervakantie! Dit heeft natuurlijk geen invloed op je winkans, maar ik ben wel benieuwd!

Wat je mag doen:
– Tweet het volgende en plak de link naar je tweet in je reactie voor een extra winkans:

Ik maak kans op een Trind setje voor sterke en zomerse nagels op http://marjolean.nl, doe jij al mee?

Je kunt meedoen tot en met 26 juni 2012, de winnares ontvangt hierna een e-mail!

Verder Bericht

Vorige Bericht

63 Reacties

 1. Shannon 19 juni 2012

  Hi,

  Ik doe graag mee. Ik heb je geliked en ik volg
  je al een tijdje op Bl’.

  Mijn plannen voor de zomervakantie zijn om zo veel
  mogelijk te werken en (hopelijk) genieten van de
  zon en de festivals.

  Liefs,

  Shannon

 2. charile 19 juni 2012

  Wat een leuke winactie! Mijn nagels willen graag deze lakjes gaan dragen ^^ Ik volgde je al lang met Bloglovin’ en ik heb natuurlijk het artikel geliked ♥
  Mijn plan van deze zomer is om heerlijk uit te rusten. Ik doe nu 4havo en dat heeft me dit jaar nogal veel stress opgeleverd. Volgend jaar natuurlijk examens dus ik ga goed uitrusten. En natuurlijk genieten van het weer, in de tuin heerlijk boeken lezen, winkelen, zonnen en hopelijk veel met vriendinnen afspreken.
  ‘xx Charile

 3. Sandra 19 juni 2012

  wat leuk!
  ik volg je al best een tijd op bloglovin’ en heb gelijk je artikel geliked.
  Mijn plannen van de zomer?
  Over 3 weekjes zit ik lekker in Gran Canaria.
  Ook ga ik mijn vriend vreselijk missen die voor 3.5 week in Indonesië zit =(
  en voor de rest veel werken en afspreken met vriendinnen.

  ~Liefs,
  Sandra

 4. Paola 19 juni 2012

  Super leuk ik doe mee! Ik volg via bloglovin en heb geliked. Helaas gaan mijn vriend en ik deze zomer niet op vakantie.. We hebben 2 maanden geleden een huis gekocht en daarin gaan we aan de slag! Wel gaan we ook veel uitstapjes maken en genieten van het mooie weer dat nog gaat komen..

 5. Yaelle 19 juni 2012

  Leuk, ik doe mee!
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik ga in de zomer op vakantie naar Zeeland, verder heb ik nog niet echt veel plannen 🙂

 6. femketje 19 juni 2012

  leuke actie! ik doe mee 😀
  volg en like via bloglovin en hier de tweet: https://twitter.com/femketje/status/214965984757424128

  mijn zomer/vakantieplannen bestaan nog niet echt >..< dat wordt dus gewoon lekker bruinen op ons balkonnetje en lekker veel extra werken 🙂

 7. Safannah 19 juni 2012

  Ik wil heel graag mee doen. In de zomervakantie hoop ik mijn autorijbewijs te mogen behalen en lekker van de zon te kunnen genieten met mooie verzorgde nagels. ook heb ik je bericht getweet @myxLovelylife

  Ik volg je al een tijdje via bloglovin zo kwam ik ook bij deze winactie en heb je bericht geliked.

  https://twitter.com/MyxLovelylife/status/214976455552139264

 8. Touch of Buddha 19 juni 2012

  – Ik volg via Bloglovin en like deze winactie!
  – Mijn plannen zullen voornamelijk bestaan uit het opknappen van m’n huis. Er moet een hoop geschuurd en geverfd worden… Allemaal rot klusjes zeg maar hahaha
  https://twitter.com/SiamoUno/status/214976669109329920

  Succes iedereen!

 9. Nienke 19 juni 2012

  Ik doe mee! Ik volgde je al op Bloglovin’ en heb dit bericht geliked. Mijn plan voor de zomervakantie is als vrijwilliger meegaan op een zomerkamp voor kinderen.. Verder heb ik nog geen plannen. =)

 10. Tara 19 juni 2012

  Gevolgd en geliked op bloglovin.
  Mijn plannen voor de zomervakantie zijn: lekker uitrusten van het halen van mijn HAVO examen en aansterken om mijn propedeuse Bedrijfskunde te halen volgend jaar. 🙂

 11. Alexandra 19 juni 2012

  Dit kunnen mijn nagels wel gebruiken…. 😀 Ik volg je op Bloglovin’ en heb deze post geliked! Pfoe, plannen voor de zomervakantie. Laat ik eerlijk zijn, die heb ik nog niet… 😀 Ik ben niet zo’n held in dingen plannen, en zeker niet voor in zo’n lange periode. Heb 3 maand vrij, dus heb wel wat dagen te vullen. 😀 Ga sowieso veeeel zonnen (ik kan een kleurtje gebruiken!), misschien op reis met de papie en de mamie en natuurlijk moet er ook gewerkt worden! ^_^ Heb ook deze tweet gestuurd (https://twitter.com/AlexandraVD/status/214998424242749440)

 12. Manon 19 juni 2012

  I’m in! Ik volg je uiteraard al een lange tijd op bloglovin, heb dit artikel geliked, en mijn zomerplannen: i’m going to arubaaa! Ik kan niet wachtennnn

 13. Wendy 19 juni 2012

  Ah supertof! Ik heb echt hele zwakke nagels en wil dit heel graag eens proberen. 😀 Ik like dit op Bloglovin trouwens. Wat ik in de zomervakantie ga doen? Als eerste ga ik met mijn schoonfamilie een weekje naar Zeeland, waar ik ontzettend veel zin in heb. En ten tweede ga ik met m’n vriend drie daagjes naar Antwerpen. Ik heb voor zijn verjaardag 2 hotelovernachtingen geboekt. Hij is dit weekend jarig, dus ik ben zo benieuwd of hij het leuk vindt, want hij weet het nog niet. :p

 14. Frederique 19 juni 2012

  Top actie <3 Doe graag mee 🙂
  Volg je via bloglovin', heb dit berichtje geliked en heb getweet; https://twitter.com/frederique_th/status/215013476421210114
  Mijn plannen voor de zomer zijn; op vakantie met mijn opa en oma, op vakantie met vrienden en lekker shoppen in London! Een droomvakantie dus <3
  Liefs x Frederique

 15. Margreth 19 juni 2012

  Gave winactie! Ik volg je al een tijdje op bloglovin en heb geliked. mijn plannen voor de zomer zijn eerst lekker shoppen (heb ik zo’n zin in maar moet nog 5 toetsen;(), mijn kamer opknappen (alle meubels verven etc.) ik ga nog naar engeland, sporten, diy’s proberen waar ik normaal geen tijd voor heb… enz.enz. xxx Margreth

 16. Cynthia 19 juni 2012

  Superleuke winactie!
  Ik ga in de zomervakantie 4 dagen naar Duitsland met een vriendin, shoppen!
  En nog 2 weken naar Turkije, ook superleuk!!:D
  En daarnaast moet ik ook nog gewoon werken…:(

 17. Florie 19 juni 2012

  Leuke winactie!
  Ik ga deze zomervakantie met mijn beste vriendin naar het Gardameer, daar kamperen nog een paar vriendinnen van ons.
  We gaan er al een paar jaar heen dus we kennen ondertussen ook al heel wat Italianen, erg gezellig!

 18. xxxx 19 juni 2012

  wat een super leuke winactie! i love nailpolish 😀
  ik ben alle merken aan het verzamelen en trind heb ik nog niet, als ik zelf een kleurtje uit zou kiezen zou ik misschien ook wel voor deze gaan omdat blauw toch best wel opvalt en daar hou ik wel van, en toch is het een zacht kleurtje. Hij is mooi op zichzelf (ook op je tenen denk ik!) maar ook heel goed in nailart te gebruiken. Ooh ja, ook niet geheel onbelangrijk, ik hou gewoon van blauwe nagellak! ik gebruik altijd basecoat maar volgens mij zijn die van mij niet zo goed want mijn nagels verkleuren alsnog, daarom zou ik wel eens deze van trind willen proberen. Dit is dus een perfecte winactie voor mij!

  ik heb mijn examen gehaald dus daar ga ik eerst eens van genieten! ik ga me ook voorbereiden op mijn studie, ik heb net de knoop doorgehakt dat ik deze studie ga doen. Ik ga werken, ik heb sinds een paar weken mijn eerste baantje, en het belangrijkste, ik ga op vakantie naar egypte! daar ga ik natuurlijk heeeerlijk zonnen, en rijden op een quad in de woestijn en overnachten in de woestijn! 😀

  ik heb de post natuurlijk geliked!

 19. Beachgirls1802 19 juni 2012

  Leuk! Wij doen mee!
  – We volgen je op bloglovin
  – Hebben het artikel geliked.
  – Verder gaan we shoppen en afspreken en lekker op vakantie 🙂
  xoxo

 20. Natalia 19 juni 2012

  Lief!
  Ik volg je al op BL!
  ik heb gelijk je post geliked hihi,
  ik ga naar mijn familie in Polen voor 4 weken :D!
  xo

 21. Marieke 19 juni 2012

  Aah wat leuk, ik heb het geliked op blogloving en ik volgde je al!
  Deze zomer heb ik nog niet zo heel erg veel plannen, 6 t/m 13 juli ben ik met 4 vriendinnen een week lang in Renesse, dat beloofd heel erg leuk te worden! Vanaf 14 juli zijn dan de vierdaagse-/zomerfeesten in Nijmegen dus dat is eigenlijk ook weer een week lang feesten. Daarna houden mijn plannen dan ook wel heel snel weer op, misschien dat ik met mijn ouders en zusjes nog op vakantie ga maar waarschijnlijk niet. Ik denk dat het vooral een relax-vakantie wordt!

 22. Claire 19 juni 2012

  Leuk! en Gefeliciteerd 😀
  Ook ik heb mee gedaan, geliked en getweet.
  Helaa geen zomer vakantie voor mij, een collega is de hele zomer op huwelijksreis en ik heb me vrijwillig opgegeven om haar uren op te pakken 😉

 23. Anne-Marieke 19 juni 2012

  Ik doe ook mee! ^^
  Ik volg je al een tijdje op Bloglovin’ en heb je bericht geliked.
  Van de zomer weet ik nog niet precies wat ik ga doen. In ieder geval lekker uitrusten, want ik heb bijna anderhalf jaar 6 dagen per week gewerkt. In de vakantie houd ik het lekker op 1 dag per week. Meer dan genoeg! Misschien dat ik nog een paar dagen op bezoek ga bij de familie van mijn vriend in Schotland. Of nog op zo’n minicruise naar Newcastle, lekker shoppen! Verder veel dagen weg 🙂 Ik heb net m’n rijbewijs, dus dat moet helemaal goed komen!

  Groetjes, Anne-Marieke.

 24. Mirjam 19 juni 2012

  Wat een leuke winactie! Ik ben erg benieuwd naar deze producten van Trind, mijn nagels kunnen wel een leuk kleurtje en verzorging gebruiken! (Gefeliciteerd met je vader trouwens!)

  Mijn zomervakantie bestaat vooral uit vakantiewerk bij een administratiekantoor. Ook ga ik met m’n ouders en broertjes op vakantie naar Zuid-Limburg. En nu komt het allerleukste; de laatste week van de vakantie ga ik een voor het eerst een vliegreis maken met 3 nichten. We boeken last-minute, dus de bestemming is nog onbekend. Kan niet wachten!

 25. Kelly 19 juni 2012

  Hee!

  Als eerste gefeliciteerd, dubbel gefeliciteerd (ook met je vader)!. Wat een leuke winactie, en wat een gave kleur. Ben benieuwd naar de basecoat aangezien mijn nagels nogal slap zijn maar inmiddels wel lang en dat wil ik graag zo houden!
  Ik volg je natuurlijk op bloglovin & heb het artikel geliked. Hmmm, mijn zomervakantieplannen. We weten nog niet precies waar we naar toe gaan maar waarschijnlijk richting Duitsland. Dus dat word een broodje braadworst!
  Ik heb ook nog even een tweet de wereld in gezonden: http://twitter.com/xEleganceblog/statuses/215049111358021634

  Nogmaals gefeliciteerd, hopen dat je nog vele jaren meer doorgaat met bloggen!

 26. Karen 19 juni 2012

  Leuk (: ik doe mee
  ik volg je op bloglovin, heb dit bericht geliket en ik heb het bericht getweet.
  Deze vakantie ga ik vooral veel werken en shoppen (:

 27. lieve 19 juni 2012

  Hoooii,
  Ik doe mee! Mijn nagels kunnen dit wel gebruiken 😀 Echt een te gekke winactie!
  Gefeliciteerd met je blog en je vader!
  Wat ik deze zomer ga doen:
  Ik ga 2 weken naar Belgie, de Ardennen 🙂 en mijn beste vriendin gaat 4 dagen mee en daar ga ik lekker zonnen, zwemmen en relaxen 🙂
  (en hopelijk met deze 2 lakjes mijn nagels lakken, hihi)
  Ik heb je trouwens geliked en getweet !
  Hoop dat ik het win! X

 28. Nicky 19 juni 2012

  Leuk ik doe graag mee ^^
  ik volg je op bloglovin en heb dit bericht geliked.
  Mijn plannen voor de vakantie zijn o.a. op vakantie gaan met vriendinnen, een midweekje naar Enschede, een dagje naar Duitsland en Amsterdam en werken. Voorderest zullen het spontane acties zijn hihi.

 29. Lotte 19 juni 2012

  Ik doe mee! Ik volg je via bloglovin en ik heb geliked! Ik ga deze zomer 2 weken op vakantie naar Zweden, verder ga ik nog kamperen met een paar vriendinnen en waarschijnlijk gaan we tienertoeren. En ik ga ook nog naar Madonna! Yeey, heb er zin in!

 30. Romy 19 juni 2012

  Heey,
  ik wil heel graag meedoen! ben erg benieuwd naar Trind.
  Wat ik deze zomer van plan ben. Ik ga een ruime week met mn ouders en zusje weg. Ook ga ik met mn beste vriendin 3 dagen naar Maastricht! lekker shoppen en relaxen.
  ook nog een feestje, logeerpartij, shopsessies en een dagje een boottrip. Ook wil ik gelijk volgende week mn kamer weer schoon en netjes. Ik heb een knutselvriendinnen boekje voor mijn moeder en mij, dus daar ga ik lekker in frutselen. Ik wil creatief zijn deze zomer. Ik ga bakken en DIY’en. oa moodboards, boeken decoratie, (vriendinnen)armbandjes.
  Heerlijk! heb er nu al zin in om na het zo te hebben neergezet!
  ik volg je trouwens via bloglovin en heb dit artikel natuurlijk geliked.
  Liefs, Romy

 31. Sophie 19 juni 2012

  Leuke winactie! Ik doe mee! 🙂
  Ik volg je op bloglovin’ en heb dit artikel geliked.
  Wat ik deze zomervakantie ga doen? Ik ga op de eerste dag van de zomervakantie mijn verjaardag vieren! Gezellig met familie en vrienden zijn. Vlak daarna gaan we met de auto op weg naar la France. In een mooi appartement lekker relaxen en zonnen! Ik heb er echt zin in!
  xx

 32. Melissa 19 juni 2012

  Ik doe mee! ik volgde je al op bloglovin en heb dit artikel geliked.
  Ik de vakantie ga ik drie weekjes weg naar hongarije. Ik heb er echt veel zin in, maar het is wel heel lang rijden :(. Bye!

 33. Nicole 19 juni 2012

  super leuke winactie! ik doe zeker mee 🙂

  volg je natuurlijk op bloglovin en heb het artikel geliked, gebruik twitter niet echt meer de laatste tijd, maar heb toch ook eventjes getweet: https://twitter.com/NicoleSnakes/status/215099772346970114

  deze zomer ga ik twee weekjes met mijn ouders, zusje en honden naar duitsland en daarna heb ik nog een weekje “gewoon” vrij in nederland. wat ik verder ga doen daar weet ik nog niet. hoop iig een keer naar de dierentuin te gaan deze vakantie 🙂

 34. Soesja 19 juni 2012

  Ik doe mee! Heb geliked en getweet 🙂 Deze zomer ga ik eerst met m’n ouders 3.5 week naar Griekenland, wat heel interessant gaat worden met de crisis daar. Maar ik denk niet dat het problemen op gaat leveren en ik ga gewoon lekker genieten! We gaan rondtrekken en gelukkig naar een hoop plekken die ik nog niet met school afgelopen oktober bekeken heb. Daarna ga ik nog vijf dagen met een vriendin naar Barcelona, waar ik echt enorm veel zin in heb! Lijkt me een hele mooie, gezellige stad 🙂

 35. Merve 19 juni 2012

  Leuke winactie, ik doe mee 🙂
  Ik volgdje je al via bloglovin en heb het artikel geliked. Ik heb helaas geen twitter.
  Ik ga precies over 2 weken naar Turkije voor 8 weken. Eerst gaan we natuurlijk mijn familie bezoeken en vervolgens genieten van mijn vakantie in Istanbul & Izmir :D!

 36. Lisa (: 19 juni 2012

  Yay ik doe zeker mee ;D Ik vind trind zo’n leuk merk! En ik zoek een goeie nagelharder en een goeie basecoat dus komt je winactie goed van pas haha (;
  Dat kleurtje is ook echt zo leuk ;D
  Ik ga deze zomervakantie terug naar Turkije voor twee weekjes <3
  Ik heb er zoveel zin in ;D Sinds ik vorig jaar ben geweest ben ik helemaal verkocht haha ;p Nu nog een paar daagjes knallen op men examen en ik heb eindelijk vakantie!
  Ik volg je op bloglovin en heb het geliked en heb het berichtje ook getweet; https://twitter.com/lisaliciousx/status/215104954870931456
  Liefs x

 37. Elianne 19 juni 2012

  Oh, die zou ik wel eens willen proberen!
  Heb je artikel geliked en volg je al een tijdje 🙂
  Ik ga echt een heerlijke vakantie tegemoet! over twee weken lekker naar Italië, gezellig met mijn moeder, stiefvader en zusje. Dan ga ik nog een week naar Duitsland, op ‘youthcamp’, met in totaal 60 deelnemers uit 4 verschillende landen, net zoals de twee voorgaande jaren, die ik ook beiden mee ben geweest. En als laatste nog een paar daagjes met mijn vriend en wat andere vrienden kamperen in Zeeland.
  Damn, wat een vooruitzicht, ik kan echt niet wachten 😀

 38. Britt 19 juni 2012

  Superleuke winactie!
  Mijn plannen voor de zomervakantie zijn, lekker veel in de zon zitten zodat ik een mooi kleurtje krijg voor het volgende schooljaar, veel zwemmen en lekker luieren!

  Ik volg je op bloglovin en ik heb het artikel geliked.

 39. Ellis 19 juni 2012

  Mijn plannen voor de zomer zijn een beetje saai, maar ik denk dat het toch een groot succes wordt. Samen met mijn beste vriendinnetje gaan we in het huis van mijn ouders in Goes (zeeland) op de huisdieren passen. Zij is echt een randstadmeisje en ik woon inmiddels ook al 5 jaar in de randstad. Het natuurlijke zeeland is dus een heel verschil! Het is lekker budget, en we kunnen een hoop doen. Er zijn leuke stadjes, een paar prima musea, de natuur is natuurlijk prachtig met zowel zee als bos.
  Jeej, heb er zin in!!

 40. Iris 19 juni 2012

  Ik heb geen bloglovin, maar ik kijk gewoon uit mezelf iedere dag (hoezo verslaafd :p)
  Helaas word ik in de zomervakantie geopereerd, waardoor ik met krukken moet lopen dus ik ga niet veel doen, vooral experimenteren met m’n nagellak denk ik! Waar ik echt van baal is dat ik in het ziekenhuis geen nagellak op mag *horror*. 😮
  Dus misschien dat Trind me kan helpen om daarna weer te experimenteren <3

 41. Linda Harkink 19 juni 2012

  Hey! In de zomervakantie ga ik CCCCCCCCCCHOCOFONDUEËN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  En ik ga logeren bij mij 30x achternichtje die 1 straat verderop woont.
  Ik ga in de laatste week, de week van 24 augustus, op vakantie naar Braamt, in de Achterhoek. Het leukste aan de vakantie is dat m’n oude kat, van inmiddels 22,5 jaar, mee gaat op vakantie!!!!!!! Zo leuk!!!!!!!!!!

  Wat vind je? Exciting??? YEAH!!!!!!!!

  XXX Linda XXX

 42. Lifesplash 19 juni 2012

  Ah wat leuk! Dat lijkt me echt een fijn product. Ik volgde je al via bloglovin’ en heb geliked. Mijn plannen? Die zijn heel apart. Als alles goed gaat, gaan we naar China. Maar dit hangt af van mijn gezondheid. Nogal vervelend.. want binnen 2 weken moet ik deels genezen zijn en ik moet daar echt hard voor knokken. Maar ik doe mijn best, meer kan ook niet. Ik wil namelijk niet dat ik een week van te voren hoor dat alles niet door gaat. Aangezien ik al een paar jaar naar China wil haha. En voor de rest? CHILLEN! ZONNEN! BLOGGEN! GENIETEN! Logisch. 🙂
  Ik heb het trouwens ook getweet. https://twitter.com/Lifesplash/status/215167309990469632

 43. theonlymrsJo 19 juni 2012

  Wat een leuke actie. Ik volg jou al enige tijd via bloglovin. Eind vorig jaar heb ik bij jou twee paar oorbellen voor mijn dochter besteld. Erg leuk. Succes met alle activiteiten.

 44. Sanne 20 juni 2012

  Superleuk! Ik doe zeker mee! Ik volg je al met bloglovin en toevallig is eigenlijk mijn vakantie vandaag een beetje begonnen, ik ga deze zondag naar parkpop, ik ga nog een keer picknicken met mijn klas, ik ga twee weken op vakantie naar frankrijk met mijn familie, veel winkelen en dan natuurlijk ook veel werken haha 😉

  Liefs,
  xxx Sanne

 45. muriel 20 juni 2012

  Hey ik doe mee!!!!

  Mijn plannen deze zomer?
  Hopelijk ongewoon veel genieten van de heerlijke warmte van de zon die we nu al veel te veel hebben moeten missen.
  Verder hebben we 2 weekjes Frankrijk gepland. We zitten niet ver van de grens met Spanje dus hopelijk is het weer daar wat tropischer.
  Voor de rest blijven we gaan werken en in de weekends kunnen we dan hopelijk nog eens wat genieten van de tuin, bbq’s en terrasjes.

  Doei!

 46. Evelien 20 juni 2012

  Joehoeee! Ik doe mee, hihi! Ik volg + like + tweet (https://twitter.com/OhFashionNL/status/215399101947330560) ennn mijn plannen? NIKS! Althans, we hebben nog geen plannen gemaakt. Ik denk gewoon thuis chillen, in de tuin werken, en verder gewoon doorwerken want we willen graag sparen voor als we willen trouwen volgend jaar ^__^

 47. Ilse 20 juni 2012

  LEUK! Ik doe mee (:
  Ik volg je op Bloglovin + ik heb geliked (:
  En getweet:
  https://twitter.com/xIlsejee/status/215454517804806144

  En dan nu, padadadam! Wat ik ga doen in de zomer?
  Meer met mijn lieve vriendinnetje chillen, ik had namelijk een erg druk jaar..
  UND, we krijgen een herder puppy (: Dus als iemand nog een naam heeft? Het wordt een vrouwtjes herder..
  ENEN, misschien op vakantie naar zee (: YAY
  Voor de rest, chillen in bikini en doen alsof ik een cocktail in m’n hand heb, dansen om 00:00 buiten, en tja, voor de rest zie ik het wel (:
  xxxx

 48. Masha 20 juni 2012

  Ik heb geliked! Ik ga in deze zomer weer heerlijk met mijn familie op vakantie in Frankrijk. Lekker camperen, voor 3 weken. De andere weken ga ik voornamelijk werken bij mijn vader 🙂

 49. Nadine 20 juni 2012

  Ik doe mee. Ik volg je via bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je via twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/215531261203185664

  Ik neem deze zomer een last minute! Superleuk!

 50. Marijke 20 juni 2012

  Ik doe meee!
  Ben op dit moment aan het proberen om toch nog iets van mijn hopeloze nagels te maken, en heb al veel goeds gehoord over Trind!

  Mijn zomerplannen: Heel veel fotograferen, leuke dingen doen met vrienden, lekker veel boeken lezen, creatief bezig zijn en een weekje op vakantie met m’n vriend naar Normandië! We stappen gewoon lekker in de auto en zien wel hoe of wat! Plan is wel om alle oude oorlogsplaatsen te bezoeken, bijvoorbeeld Omaha beach en de militaire begraafplaatsen!

  (Volgde je natuurlijk al via Bloglovin’, heb ’t artikel geliked en de zin getweet :D)

 51. Chantal 21 juni 2012

  Trind werkt zo goed voor zwakke slappe nagels! Ik doe zeker mee! Heb alles gedaan. https://twitter.com/SilverRetriever/status/215736937259073536
  Mijn vakantieplannen zijn een reisje naar Chamonix en leren voor mijn herexamens.

 52. vera 21 juni 2012

  wat een leuke winactie!!
  IK VOLG JE OP BLOGLOVIN!
  en heb het artikel geliked
  ik ga deze zomer lekker weg met vrienden en ook nog 2 weken weg met me ouders en een vriendin helemaal leuk dus!!
  voor de rest lekker veel zwemen en ijs eten woehoe

  groetjes
  hoop dat ik akns maak

 53. Anouk 21 juni 2012

  Aaah Trind! Wat lijken me dat fijne lakjes! Ik doe zeker mee!

  Ik heb alles gedaan en hier is mijn tweet:
  https://twitter.com/JustsayAnouk/status/215785240554250240

  Mijn plannen voor de vakantie?
  Ik ga 3 weekjes naar het Veersemeer in Zeeland, er staat ook een uitstapje naar Antwerpen gepland. Voor de rest ga ik nog werken bij een sporthal waar een hele week allerlei activiteiten te doen zijn, ik zit dan in de ‘Nailart hoek’ en help kinderen met het maken van nail arts! Ik heb er erg veel zin in hihi

  Fingers crossed!

  Loves,
  Anouk

 54. Yak Man 21 juni 2012

  leeuk!:d ik doe mee, ik volg je via bloglovin en heb dit bericht geliked ^^.
  ik ga denk ik werken in de zomer ^^.

 55. cupcakepolish 21 juni 2012

  natuurlijk doe ik meeeeeeee ! :d
  ik volg je op bloglovin’ en ik heb dit bericht geliked 😀
  ik heb ook geretweet op https://twitter.com/#!/cupcakepolish
  deze zomer ga ik twee weken op vakantie naar frankrijk ! 😀 ik heb al een nieuwe bikini gekocht en ben er helemaal klaar voor !

 56. Anouk 21 juni 2012

  Super leuk! 😀 Ik heb je bericht gelike via bloglovin’ en uiteraard volgde ik de blog al 🙂
  Ik heb eerlijk gezegd nog geen vakantie plannen, behalve veel werken en geld verdienen, zodat zodra ik genoeg heb kan afreizen naar Nieuw Zeeland 😀

 57. Nicole 21 juni 2012

  Leuk! Ik doe mee met de winactie! Ik heb dit bericht geliked op Bloglovin’. Deze zomer ga ik twee weken naar Duitsland op vakantie. Verder ga ik heel veel uitrusten en leuke dingen doen en nog wat werken.

 58. Roxanne 23 juni 2012

  Happy blogbday vrolijke dame!!!!
  Ik volg en like op Bloglovin en tweette via @Miss_Roxx
  Ik heb helaas geen plannen voor de zomervakantie. Ik pak altijd pas vakantie na de zomervakantie gezien ik geen kids heb die naar school gaan en single ben dus geen Uiteraard ga ik proberen om naast t werken wel een (paar) dag uitstapjes te maken!
  Mijn vakantie is de laatste week van sept en de eerst week van okt, 3e week plan ik misschien nog in nov. Nog geen plannen, dus als je nog op vakantie wil 😉

 59. Samantha 23 juni 2012

  Oh my! Ik wil al zo lang de Nail Repair van Trind. Mijn nagels zijn zwak, omdat ik 13 jaar lang nagels heb gebeten. Ik smeer mijn nagels volop in met Lemony Flutter, maar veel zin heeft het helaas niet. Ben zó benieuwd of dit mijn nagels eindelijk sterk én langer maakt.

  Maar goed, over op de vraag die je stelde. :’) Aangezien het na 2,5 jaar uit is gegaan met mijn vriendje waar ik kapot van ben, ga ik niet heel veel doen. Ik wil naar de meeting van Sanne, maar meer heb ik eigenlijk niet gepland. Ik weet dat ik mezelf moet afleiden, maar ik weet gewoon niets om te doen. Dus het is voor mij niet een vakantie waar ik héél veel zin in heb.

  Ik volg je al eeuwen op BlogLovin, maar ik heb het nu ook geliked! En hier is de tweet:
  https://twitter.com/Samchibi/status/216501134955773954

 60. Jaimie 24 juni 2012

  Ik volg je en like het! Mijn zomer wordt een beetje saai, omdat ik vorig jaar al naar Thailand ben geweest blijven we nu thuis. Dus ik ga werken 🙁

 61. stacey 26 juni 2012

  Ik ga naar Ierland toe om 3 weken met mijn vader toe te brengen. We hebben namelijk mijn moeder een maand geleden verloren van Borstkanker dus het zal wel een moeilijk zomer zijn 🙁

 62. Kelly 26 juni 2012

  Mijn vakantieplannen zijn heel veel werken, zodat ik aan het einde van mijn vakantie genoeg geld heb voor mijn scooter! Misschien een beetje saai maar dan heb je ook wat. Al dat werken is natuurlijk wel slecht voor mijn nagels dus dit setje zou ik heeel goed kunnen gebruiken! Dus ik doe mee

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén