W7 – Metallic Jupiter & Metallic Neptune


Iets wat ik nog nooit in real life had gezien: W7 nagellak! Maar tijdens een bezoekje aan het altijd spetterende Ridderkerk, spotte ik ineens twee rekken vol bij de plaatselijke DA. Yay! Ik besloot de twee meest opvallende kleuren mee te nemen, namelijk twee blauwige tinten die in het flesje behoorlijk duochrome leken. Vandaag de swatches!


In de flesjes lijken ze al een heel spektakel, deze lakjes! De blauw/paarsige kleur heet Metallic Neptune en de kleur met naast blauw/paars ook iets oranje/geel erin heet Metallic Jupiter.
Metallic Neptune ziet er op je nagels iets minder spectaculair uit dan in het flesje, maar alsnog erg mooi! Afhankelijk van het licht lijkt hij donkerblauw, of paars, of weer net iets meer groen. Dekt in 2 laagjes en ziet er metallic uit!
Metallic Jupiter is ook minder duochrome dan dat hij in het flesje lijkt, maar wel meer dan Metallic Neptune. Dit is ook meer een lak met mini glittertjes dan metallic en hij dekt in 2-3 laagjes. Je ziet er vooral paars in terug, met blauw en soms oranje/geel!


De flesjes van W7 hebben overigens wel verdacht veel weg van OPI ;). Toch zijn de kleuren in het assortiment heel anders, ze hebben ook wat meer bijzondere lakjes zoals deze duochrome kleuren, of bijvoorbeeld glitter, crackle en neon.


Ik ben wel fan! Helaas zijn ze niet heel makkelijk te verkrijgen, in Ridderkerk zag ik ze bij DA en bij de op=op voordeelwinkel, maar verder ben ik ze nooit tegen gekomen. Jammer, want ze dekken prima, lakken fijn en zijn maar โ‚ฌ2,95!

  1. Zijn dit niet die lakjes waarbij je er een magneet boven moet houden? Ik deze volgens mij ook, maar ik kreeg er een houdertje bij met een stukje magneet erin…?

  2. hele mooie lakjes!
    heb het merk nog nooit in een winkel gezien, maar als ik het een keer tegen kom ga ik zeker eens kijken of er iets voor me bij zit ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *