Update – le shop!


De meesten van jullie zullen al wel weten dat ik naast bloggen ook graag sieraden maak en die verkocht ik ook online. Een paar dagen geleden besloot ik dat het weleens tijd was om m’n soort van shop (ik gebruik het meer als een portfolio om m’n sieraden te laten zien eigenlijk) onder handen te nemen. Waar hij eerst supketchupshop heette, ben ik nu ook daar maar over gegaan op de naam Marjolean en heet hij dus vanaf nu Marjoleanshop!


Ook heb ik het assortiment eens aangepast, ik heb besloten om nu setjes te verkopen in plaats van losse paren. Zo zijn er nu setjes met bijvoorbeeld twee paar knopjes en een paar lange oorbellen, of drie paar knopjes. Ook zijn ze in prijs gedaald, omdat ik denk dat ze toch wel iets te duur waren. Zo koop je nu bijvoorbeeld de lange angel wing oorbellen met een setje roosjesknopjes voor €5, inclusief verzenden binnen Nederland! Ook heb ik nog een heleboel super leuke dingetjes voor nieuwe sieraden besteld, maar die zijn er voorlopig nog niet. De vilten sleutelhangers zijn weg, maar mocht je er nog interesse in hebben kun je me altijd mailen. Neem in ieder geval zeker even een kijkje in de nieuwe shop en vertel me wat je ervan vindt!

  1. Ik vind ze allemaal super leuk! En ik ben nog steeds super blij met de oorbellen die ik heb besteld. Ik heb ze al een lange tijd en ze zijn nog steeds helemaal mooi 😀 Super!

  2. Aaah, ik ga mezelf echt een keer uitnodigen om met jou sieraden te maken, haha! Ik heb echt superveel kraaltjes uit de tijd dat ik nog showhalsters maakte (voor paarden). Moet daar echt ook eens iets mee doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *