Update – le shop!


De meesten van jullie zullen al wel weten dat ik naast bloggen ook graag sieraden maak en die verkocht ik ook online. Een paar dagen geleden besloot ik dat het weleens tijd was om m’n soort van shop (ik gebruik het meer als een portfolio om m’n sieraden te laten zien eigenlijk) onder handen te nemen. Waar hij eerst supketchupshop heette, ben ik nu ook daar maar over gegaan op de naam Marjolean en heet hij dus vanaf nu Marjoleanshop!


Ook heb ik het assortiment eens aangepast, ik heb besloten om nu setjes te verkopen in plaats van losse paren. Zo zijn er nu setjes met bijvoorbeeld twee paar knopjes en een paar lange oorbellen, of drie paar knopjes. Ook zijn ze in prijs gedaald, omdat ik denk dat ze toch wel iets te duur waren. Zo koop je nu bijvoorbeeld de lange angel wing oorbellen met een setje roosjesknopjes voor €5, inclusief verzenden binnen Nederland! Ook heb ik nog een heleboel super leuke dingetjes voor nieuwe sieraden besteld, maar die zijn er voorlopig nog niet. De vilten sleutelhangers zijn weg, maar mocht je er nog interesse in hebben kun je me altijd mailen. Neem in ieder geval zeker even een kijkje in de nieuwe shop en vertel me wat je ervan vindt!

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Samantha 27 juni 2012

  Oeh, wat een schattige oorbellen! Ik vind ze heel erg leuk. 🙂 Ik wil ze hebbennnn! Hihi.

 2. Beautifulcherries 27 juni 2012

  Die kleine roosjes zijn echt schattig gemaakt! Echt leuke oorbellen!

 3. beautybysandra 27 juni 2012

  Wat leuk, ga zeker even een kijkje nemen =)

 4. Ilja 27 juni 2012

  Leuke setjes staan ertussen ♥

 5. Charile 27 juni 2012

  Ik vind ze allemaal super leuk! En ik ben nog steeds super blij met de oorbellen die ik heb besteld. Ik heb ze al een lange tijd en ze zijn nog steeds helemaal mooi 😀 Super!

 6. Lifesplash 27 juni 2012

  Jij bent echt creatief hè, haha. Zo een shop is echt leuk. Ik heb even gekeken en er staan leuke spulletjes tussen. Ik vind het echt knap dat je dat zelf maakt.

 7. sharon 27 juni 2012

  Ah ziet er zo leuk uit <3

 8. Jesdiny 27 juni 2012

  Leuk! Ik ga even een kijkje nemen!

 9. femketje 27 juni 2012

  die kleine roosjes oorbelletjes zijn zo cute 😀

 10. Roxanne 27 juni 2012

  Ik ga zeker een kijkje nemen! De wing oorbellen zijn echt superleuk!

 11. Desirée 27 juni 2012

  Er zitten leuke items tussen, ik ga even snuffelen ^^

 12. Blosh Time 27 juni 2012

  Die eiffeltorens zijn zo leuk!

 13. Josephinei 27 juni 2012

  Ik vind de setjes erg leuk! ^^

 14. Savannah 27 juni 2012

  Wauw die eiffeltorenoorbellen zijn leuk 😀

 15. Eline 27 juni 2012

  Nu baal ik er echt van dat ik geen gaatjes in mijn oren heb, het ziet er allemaal zo leuk uit!

 16. stacey 27 juni 2012

  WOW echt mooie setjes 🙂 ga ik zeker binnenkort wat van bestellen

 17. Sophie 27 juni 2012

  Mooie setjes! Het setje met de eiffeltoren is echt cute!

 18. Jana 27 juni 2012

  Ooh wat zijn ze mooi 😀 x

 19. Jennifer 27 juni 2012

  Aaah, ik ga mezelf echt een keer uitnodigen om met jou sieraden te maken, haha! Ik heb echt superveel kraaltjes uit de tijd dat ik nog showhalsters maakte (voor paarden). Moet daar echt ook eens iets mee doen!

 20. Amy-Denise 27 juni 2012

  Wat een leuke spulletjes! Ik ga een kijkje nemen in je shop.

 21. Anne-Marieke 27 juni 2012

  Ziet er goed uit hoor!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén