Random


IPhone hoesje voor vriendin // nieuwe Essence parfums // zelfgemaakte armbandjes // leren, leren, leren voor tentamens // The Hunger Games // tijdelijk van de budget-mascara’s af // mams // liefde // food // bloemetjes voor mams

  1. Moest ik een iPhone hebben, zou ik voor elke dag van het jaar een ander hoesje hebben. Dus koop ik maar geen iPhone! ^^ Je moeder heeft echt knuffelgraad 100%! Geef haar een knuffel in mijn plaats! πŸ˜‰

  2. Hunger Games! Na het zien van de film, heb ik in Schotland gelijk alledrie de boeken gekocht πŸ˜›
    Ik vond ze erg goed en heb ze dan ook alledrie in twee weken uitgelezen πŸ˜›
    Alleen wel altijd weer jammer wanneer je een serie boeken uit leest..

  3. Mooie foto’s! Dat hoesje kom ik vaak tegen op eBay, zit steeds te twijfelen of ik ‘m zal kopen, haha. Ik heb al zΓ³ veel iPhone hoesjes, niet leuk meer .___.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *