Quick tips – opbergen van je sieraden!


Sieraden zijn veel te mooi om weg te moffelen in een laatje, of rond te laten zwerven in je kamer. Het is veel leuker om ze mooi uit te stallen, of leuk op te bergen! In dit artikel laat ik jullie zien hoe ik een gedeelte van mijn sieraden bewaar & geef ik jullie nog een leuke tip voor het opbergen en meenemen van je sieraden.Ik draag vooral oorbellen en dan het liefst schattige knopjes, omdat ik me nogal ga storen aan lange en grote oorbellen. Ik heb er dan ook een hoop en voorheen zwierven ze altijd maar door m’n kamer, op m’n bureau en in meerdere lades. Maar toen kreeg ik een super schattig bakje van een lieve vriendin, dat ze mee had genomen van haar vakantie naar Barcelona! En sindsdien berg ik m’n oorbellen daar in op en staat hij op m’n kast, zodat ik als ik richting m’n deur loop ‘s ochtends dit bakje spot en gelijk even oorbellen pak, haha! Maar het werkt heel goed en het staat ook nog eens leuk.


Heb je veel armbanden en horloges? Doe ze om iets ronds, zoals een vaasje! Dit vaasje komt van Ikea en omdat ik geen held ben met het verzorgen van bloemen, heb ik er papieren sterretjes in gedaan en m’n armbanden om gedaan! Omdat het dicht bij m’n parfum staat zie ik het ook nog eens ‘s ochtends, zodat ik ook de armbanden (mits ik zin heb om er eentje of een paar te dragen) niet vergeet ;). De bovenste drie armbanden zijn trouwens de armbanden die ik op eBay heb besteld, ze zijn erg mooi!


Heb je juist veel lange oorbellen? Ik vind het altijd wel leuk om ze aan kopjes of bakjes te hangen! Bij kringloopwinkels kun je vaak super schattige kopjes en blikjes vinden en als je er dan een paar bij elkaar zet met je oorbellen eraan (en kleine oorbellen, ringen of kettinkjes erin!) staat het super schattig! Bovendien is het wel handig dat je ze dan naast elkaar kunt hangen, en niet alles door elkaar ligt. Scheelt een hoop gezoek en ontknopen ;).


Een laatste tip is de Little Book Of Earrings! Een boekje waarin je je oorbellen op kunt bergen, zowel knopjes als lange. Niet alleen handig om ze veilig in mee te nemen, maar ook leuk om neer te zetten en doorheen te “bladeren” terwijl je naar het perfecte paar voor een bepaalde dag zoekt! Ik vind het echt een prinsessenboekje, haha! Exclusief te koop bij de webshop Lauzz.nl, in 4 verschillende kleuren.

Hoe berg jij je sieraden op?