Quick tips – opbergen van je sieraden!


Sieraden zijn veel te mooi om weg te moffelen in een laatje, of rond te laten zwerven in je kamer. Het is veel leuker om ze mooi uit te stallen, of leuk op te bergen! In dit artikel laat ik jullie zien hoe ik een gedeelte van mijn sieraden bewaar & geef ik jullie nog een leuke tip voor het opbergen en meenemen van je sieraden.Ik draag vooral oorbellen en dan het liefst schattige knopjes, omdat ik me nogal ga storen aan lange en grote oorbellen. Ik heb er dan ook een hoop en voorheen zwierven ze altijd maar door m’n kamer, op m’n bureau en in meerdere lades. Maar toen kreeg ik een super schattig bakje van een lieve vriendin, dat ze mee had genomen van haar vakantie naar Barcelona! En sindsdien berg ik m’n oorbellen daar in op en staat hij op m’n kast, zodat ik als ik richting m’n deur loop ’s ochtends dit bakje spot en gelijk even oorbellen pak, haha! Maar het werkt heel goed en het staat ook nog eens leuk.


Heb je veel armbanden en horloges? Doe ze om iets ronds, zoals een vaasje! Dit vaasje komt van Ikea en omdat ik geen held ben met het verzorgen van bloemen, heb ik er papieren sterretjes in gedaan en m’n armbanden om gedaan! Omdat het dicht bij m’n parfum staat zie ik het ook nog eens ’s ochtends, zodat ik ook de armbanden (mits ik zin heb om er eentje of een paar te dragen) niet vergeet ;). De bovenste drie armbanden zijn trouwens de armbanden die ik op eBay heb besteld, ze zijn erg mooi!


Heb je juist veel lange oorbellen? Ik vind het altijd wel leuk om ze aan kopjes of bakjes te hangen! Bij kringloopwinkels kun je vaak super schattige kopjes en blikjes vinden en als je er dan een paar bij elkaar zet met je oorbellen eraan (en kleine oorbellen, ringen of kettinkjes erin!) staat het super schattig! Bovendien is het wel handig dat je ze dan naast elkaar kunt hangen, en niet alles door elkaar ligt. Scheelt een hoop gezoek en ontknopen ;).


Een laatste tip is de Little Book Of Earrings! Een boekje waarin je je oorbellen op kunt bergen, zowel knopjes als lange. Niet alleen handig om ze veilig in mee te nemen, maar ook leuk om neer te zetten en doorheen te “bladeren” terwijl je naar het perfecte paar voor een bepaalde dag zoekt! Ik vind het echt een prinsessenboekje, haha! Exclusief te koop bij de webshop Lauzz.nl, in 4 verschillende kleuren.

Hoe berg jij je sieraden op?

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Charile 21 juni 2012

  Erg handige tips!

 2. beautybysandra 21 juni 2012

  wat een handige tips =)

 3. Milou/ LounaBeauty 21 juni 2012

  Goede manieren, ik gooi ze gewoon in een la of een grote bak. Haha. Alles lekker klitten. 😉 Heeeeeeeeel fijn. 😉

 4. Lifesplash 21 juni 2012

  Ik raak altijd me oorbellen kwijt, zo irritant.. 🙁 Dat met het vaasje is echt een leuk idee! Even kijken of ik zoiets in huis heb.

 5. Paola 21 juni 2012

  Ik heb alles in een ladesysteem zitten en dan op soort gesorteerd!

 6. Masha 21 juni 2012

  Dat boekje is echt gaaf!

 7. Desirée 21 juni 2012

  Dat oorbellenboekje is echt heel erg tof!

 8. Marijke 21 juni 2012

  Leuke tips!
  Ik bewaar mijn mooiste en meest gedragen sieraden zelf op een etagère, en die die ik niet zoveel draag liggen (inderdaad) in een laadje, haha!

 9. Safannah 21 juni 2012

  Ik heb een sieradenkistje en me knopjes bewaar ik in een oud juweliersdoosje.

 10. Esmay 21 juni 2012

  Hey, goede tips indeed! Alleen ik heb niet zoveel sieraden haha!

 11. Jana 21 juni 2012

  Handige tips allemaal (: x

 12. Mariel 21 juni 2012

  Handige tips! Ik heb een sieradenkast van de Xenos 🙂

 13. roos 21 juni 2012

  Ik heb mijn knopjes oorbellen in zo’n klein schilderdoek geprikt. En de rest van mijn siraden heb ik geordend in doosjes.

 14. sharon 21 juni 2012

  Handig! Ik heb m’n armbandjes om een deobus haha :’D

 15. Denise 21 juni 2012

  Oh, oke! Maar de 650D is ‘maar’ 529 euro met de 18-55 IS lens en hij is echt nergens goedkoper op internet. In de winkel zag ik hem zelfs duurder (hoewel ze de prijs dan wel aanpassen bij de kassa).

 16. Evelien 21 juni 2012

  Wat een leuke tips, vooral die van het vaasje! *gaat naarstig op zoek naar een vaasje*
  Ik gebruik voor m’n ringen en oorbellen trouwens een etagerie, ook heel leuk om die sieraden op te bergen!

 17. Liesbeth (candyandtreats) 22 juni 2012

  Leuke ideeën! Ik vind dat kopje een schattig idee. Ik gebruik een oorbellenrekje met veel gaatjes in zodat m’n oorringen er allemaal mooi naast elkaar in kunnen hangen, heb ik hier gevonden en besteld: http://capricci.nl/webshop/product/id/1713
  Ze hebben echt heel veel keuze, bij elke stijl inrichting van je kamer past er wel een denk ik 🙂

 18. Nynke-Boudien 22 juni 2012

  Ik vind je nieuwe armbanden erg mooi, vooral die pauw. *gaat ebay shoppen*

 19. Litje 22 juni 2012

  Oh em geee… dat oorbellenboekje is zoooo HEBBEN HEBBEN HEBBEN HEBBEN

 20. sofie 23 juni 2012

  Handig, ziet er ook nog eens mooi uit! ♥

 21. Joyce 23 juni 2012

  wat leuk zeg, ziet er echt leuk uit!

 22. Touch of Buddha 25 juni 2012

  Dat boekje is echt super!!!

 23. Jessica 29 juni 2012

  Wat een geweldige blog heb je!
  Hele handige tips! Hier loop ik ook best vaak tegenaan aangezien ik echt enorm veel sieraden heb. Op een gegeven moment liep dat zo uit de hand dat ik laden heb gekocht. lade 1 bijvoorbeeld oorbellen, lade 2 kettingen. Zo hou je het mooi uit elkaar 😛
  Jouw blog is zeker het volgen waard dus dat ga ik ook doen 😀

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén