Quick fix – H&M lakje


Nee, dit lakje heet niet quick fix. Maar was wel een kortstondige injectie voor m’n nagellak-verslaving, kuch. H&M heeft vaak best toffe en bijzondere nagellakjes, moet ik toegeven! En gisteren was ik met m’n ma in Den Haag, nog steeds hopeloos op zoek naar schoenen (fail) en uiteindelijk besloot ik maar een nagellakje bij H&M te kopen, haha! Vandaag een snelle swatch, want ik vind hem très pretty.

Voor €2,95 nam ik Fantasy Ocean mee, een kleur die nogal van veranderen houdt. In het flesje lijkt hij blauw, op je nagels toch meer oceaan-achtig, groen met een blauwe waas. Een duochrome-achtige kleur met een metallic finish, waardoor hij wel wat streperig kan ogen. Dekt in twee laagjes en.. I like! Een heel apart kleurtje is het, leuk voor zomerse dagen. Wordt helaas wel weer niet bij alle H&Ms verkocht, bij die met een beauty-afdeling heb je de meeste kans van slagen!

Like or no like?

  1. Zeker een like! Ik ken het gevoel trouwens wel. Ik sta heel vaak aan de kassa om mijn kledij af te rekenen en dan loop ik meteen in de nagellakbak te graaien en kom ik weer met een heleboel H&M lakjes thuis, haha!

  2. Ik ben echt fan van de lakjes van H&M! Altijd leuke kleurtjes, en voor dat geld kan ik het niet laten altijd een lading mee te nemen (om er thuis achter te komen dat ik de helft al had)..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *