New in – old MAC!


Laat ik maar vast beginnen met het slechte nieuws: de fluidline is niet meer te koop. De oogschaduw gelukkig wel, if you like it! Ik ben redelijk afgekickt van het ik-wil-alles-van-MAC gevoel. Na wat flinke tegenvallers heb ik besloten dat ik maar niet teveel risico’s meer wil nemen! Maar toch heb ik twee nieuwe MAC items.. Die eigenlijk al oud zijn. De oogschaduw kreeg ik bij een swap met Madelon en de fluidline kocht ik over van Stamatia, die wat MAC items via twitter verkocht.Deze groene oogschaduw heet Swimming en is dus nog te koop. Hij bevat zilveren glittertjes en is echt fris grasgroen van kleur. Feller dan ik normaal zou dragen qua groen, maar omdat groen wel goed staat bij m’n oogkleur nam ik hem met liefde mee naar huis!Paars staat ook wel goed bij m’n ogen en een tijd geleden zat er een awesome paarse fluidline in een limited edition van MAC. Die nam ik toen niet mee, waar ik nog steeds spijt van heb! Toen ik de dieppaarse Non-Conformist fluidline zag besloot ik hem dan maar over te kopen, het is niet de fluidline van die collectie maar wel precies wat ik zocht!


Close-upje! De producten zijn al gebruikt uiteraard, maar niet extreem veel. Ik kan er nog genoeg van genieten ;)!


Swatches zonder basis. Swimming is niet heel goed gepigmenteerd maar wel goed op te bouwen en ik vind het ook wel fijner dat hij niet gelijk knalgroen is ;). De shimmer die erin zit zorgt dat hij ook niet te plat slaat qua kleur, het maakt hem levendiger. Non-Conformist is overduidelijk paars bij deze swatch, maar oogt wat minder fel op je oogleden. Ik merk wel dat hij al wat droger is, sowieso omdat hij mat is maar ook omdat hij al wat ouder is.


En de look die ik ermee maakte! De combo groen en paars vind ik wel wat heftig voor overdag, maar ik zal wel de groene oogschaduw in een look dragen of de paarse fluidline in combinatie met een naturelle ooglook. In m’n Sleek Storm palette vond ik een donkergroene kleur die mooi bij Swimming past en onder m’n oog gebruikte ik bruin. Groen en paars staan mooi bij groene ogen, omdat groen daar uiteraard bij aansluit en paars juist contrasterend is. Dus als je groene kijkers hebt, probeer eens groen of paars!

Ik ben in ieder geval erg blij met m’n nieuwe MAC productjes! De paarse fluidline stond al hoog op de wishlist en die wens is nu vervult ;). MAC heeft overigens nog wel een paarse fluidline in het assortiment, die heet Macro Violet en kost €18. Swimming is nog verkrijgbaar en kost €16 nieuw. Zelf zou ik eerder voor Sumptuous Olive van MAC gaan omdat die kleur een gouden glans bevat en net wat specialer is dan Swimming, maar voor mij is het wel een fijne toevoeging ;).

Kopen jullie weleens wat over van een blogsale?

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Lifesplash 10 juni 2012

  Leuke spulletjes! En zo’n blogsale is way cheap dan de winkel. En opzich maakt het niet zoveel uit, de kwaliteit is hetzelfde. Ik vind die groene paarse combo wel gaaf, niet voor overdag nee… maar bij een feestje zou die wel vet zijn. 🙂

 2. Charile 10 juni 2012

  Wat een mooie producten 🙂

 3. Eline 10 juni 2012

  Mooie producten, prachtig bij je ogen!

 4. Lotte 10 juni 2012

  Mooie producten! Ik vind swimming een hele mooie kleur!

 5. Jesdiny 10 juni 2012

  Die fluidline!!! Wat mooi en staat ook heel goed bij je ogen. Jammer dat het een limited edition was. Weet je of de nieuwe paarse fluidline vergelijkbaar is qua kleur?

  • Marjolein 10 juni 2012 — Berichtauteur

   Helaas niet echt, die is donkerder en er zit een shimmer in! Inglot heeft denk ik wel een matpaarse gelliner in het assortiment :).

 6. Miranda 10 juni 2012

  Oh wat een mooie producten;D

 7. sharon 10 juni 2012

  Ah ziet er heel goed uit! Mooie kleurtjes 🙂

 8. Paola 10 juni 2012

  Vooral de groene oogschaduw vind ik prachtig!

 9. Ilja 10 juni 2012

  Ohh leuke combi juist, ik vind dat dat prima overdag kan… whaaay not?

 10. Sandra 10 juni 2012

  Echt leuke producten =)

 11. Amy-Denise 10 juni 2012

  Mooie producten, leuke look heb je ermee gemaakt!

 12. LottedeJ 10 juni 2012

  Wauw, wat heeft de fluidline een mooie kleur! Ook de oogschaduw vind ik mooi. Staat goed bij je mooie ogen 🙂

 13. xElegance. 10 juni 2012

  Wauw, supermooie producten!

 14. Marijke 10 juni 2012

  Wauww, toffe combo Marjolein! Staat echt heel leuk zo!

 15. Nicole 10 juni 2012

  hele mooie producten! mooie look heb je er ook mee gemaakt 🙂

 16. Esmay 10 juni 2012

  Die groene oogschaduw is prachtig zeg!

 17. Amy 10 juni 2012

  Ik had nooit gedacht paars en groen zo mooi zou zijn! Ik heb Swimming zelf ook maar wist niet goed wat er mee te doen, dus nu ga ik hem met een paarse gelliner combineren! 😀

 18. Kelly 10 juni 2012

  De oogschaduwkleur vind ik erg speciaal!

 19. Jana 10 juni 2012

  Wow wat mooi 😀 x

 20. Esther - Blosh Time 10 juni 2012

  leuke spulletjes! die groen is echt mooi.

 21. Marieke 10 juni 2012

  beide eeerg leuk!

 22. Evelien 20 juni 2012

  Mooooi, en prachtige look heb je gemaakt!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén