New in – old MAC!


Laat ik maar vast beginnen met het slechte nieuws: de fluidline is niet meer te koop. De oogschaduw gelukkig wel, if you like it! Ik ben redelijk afgekickt van het ik-wil-alles-van-MAC gevoel. Na wat flinke tegenvallers heb ik besloten dat ik maar niet teveel risico’s meer wil nemen! Maar toch heb ik twee nieuwe MAC items.. Die eigenlijk al oud zijn. De oogschaduw kreeg ik bij een swap met Madelon en de fluidline kocht ik over van Stamatia, die wat MAC items via twitter verkocht.Deze groene oogschaduw heet Swimming en is dus nog te koop. Hij bevat zilveren glittertjes en is echt fris grasgroen van kleur. Feller dan ik normaal zou dragen qua groen, maar omdat groen wel goed staat bij m’n oogkleur nam ik hem met liefde mee naar huis!Paars staat ook wel goed bij m’n ogen en een tijd geleden zat er een awesome paarse fluidline in een limited edition van MAC. Die nam ik toen niet mee, waar ik nog steeds spijt van heb! Toen ik de dieppaarse Non-Conformist fluidline zag besloot ik hem dan maar over te kopen, het is niet de fluidline van die collectie maar wel precies wat ik zocht!


Close-upje! De producten zijn al gebruikt uiteraard, maar niet extreem veel. Ik kan er nog genoeg van genieten ;)!


Swatches zonder basis. Swimming is niet heel goed gepigmenteerd maar wel goed op te bouwen en ik vind het ook wel fijner dat hij niet gelijk knalgroen is ;). De shimmer die erin zit zorgt dat hij ook niet te plat slaat qua kleur, het maakt hem levendiger. Non-Conformist is overduidelijk paars bij deze swatch, maar oogt wat minder fel op je oogleden. Ik merk wel dat hij al wat droger is, sowieso omdat hij mat is maar ook omdat hij al wat ouder is.


En de look die ik ermee maakte! De combo groen en paars vind ik wel wat heftig voor overdag, maar ik zal wel de groene oogschaduw in een look dragen of de paarse fluidline in combinatie met een naturelle ooglook. In m’n Sleek Storm palette vond ik een donkergroene kleur die mooi bij Swimming past en onder m’n oog gebruikte ik bruin. Groen en paars staan mooi bij groene ogen, omdat groen daar uiteraard bij aansluit en paars juist contrasterend is. Dus als je groene kijkers hebt, probeer eens groen of paars!

Ik ben in ieder geval erg blij met m’n nieuwe MAC productjes! De paarse fluidline stond al hoog op de wishlist en die wens is nu vervult ;). MAC heeft overigens nog wel een paarse fluidline in het assortiment, die heet Macro Violet en kost €18. Swimming is nog verkrijgbaar en kost €16 nieuw. Zelf zou ik eerder voor Sumptuous Olive van MAC gaan omdat die kleur een gouden glans bevat en net wat specialer is dan Swimming, maar voor mij is het wel een fijne toevoeging ;).

Kopen jullie weleens wat over van een blogsale?

  1. Leuke spulletjes! En zo’n blogsale is way cheap dan de winkel. En opzich maakt het niet zoveel uit, de kwaliteit is hetzelfde. Ik vind die groene paarse combo wel gaaf, niet voor overdag nee… maar bij een feestje zou die wel vet zijn. 🙂

  2. Die fluidline!!! Wat mooi en staat ook heel goed bij je ogen. Jammer dat het een limited edition was. Weet je of de nieuwe paarse fluidline vergelijkbaar is qua kleur?

  3. Ik had nooit gedacht paars en groen zo mooi zou zijn! Ik heb Swimming zelf ook maar wist niet goed wat er mee te doen, dus nu ga ik hem met een paarse gelliner combineren! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *