New in – Lovely Shoes


FINALLY! Echt, je wilt niet weten hoe vaak ik bij Van Haren naar deze schoenen heb staan kijken. Maar nooit gekocht wegens onhandig, niet iets wat mensen bij me zouden verwachten (sneaker-fanclub), toch “prijzig” voor schoenen die ik niet super vaak zal dragen. Maar, gisteren heb ik ze dan eindelijk gekocht!


Waarom? Nou hierom! Ze waren ineens afgeprijsd, van €24,90 naar €12,45. Net als een boel andere paren trouwens, maar omdat ik deze sleehakken al zo lang wilde, kon ik ze niet laten staan!
I’m in loveee! Goed, erop lopen is een ander verhaal, ik loop nooit op hakken dus het heeft verdacht veel weg van een kuiken, maar dat komt vast wel goed ;). Het is in ieder geval een stuk makkelijker dan echte hakken. Mocht je ze ook nog willen, snel naar Van Haren rennen voor een fijne korting! 😀

  1. 12 euro? wauw mooi prijsje! Veel succes met op je schoenen leren lopen, gewoon blijven oefenen. En op een moment zul je die killer heels aan kunnen. (A’). Oké, dat vergt wel veel tijd en oefening maar het kan.

  2. Wat een geweldige korting! Ik wil die ook wel hebben 😀 Helaas kan ik echt de deur niet uit aangezien ik volgende week toetsweek heb. Hopelijk staan ze daarna er nog wel!

  3. OHMY die zijn zoooo mooi! Ik hoop dat ik nog snel bij Van Haren ga geraken (ik woon in België dus moet helemaal naar Maastricht hiervoor) en dat ze er dan nog zijn, deze vind ik echt prachtig!

  4. Ze zijn hartstikke leuk! Helaas heb ik geen tijd om naar de Van Haren te gaan, maar anders had ik ze ook gehaald. Ben namelijk ook niet zo’n held op hakken haha!

  5. ah, die schoenen zoek ik ook al zooo lang, ik had ze al bij de bristol gezien maar dat lijkt me niet zulke goeie kwaliteit maar nu je het zegt ga ik maar even zoeken bij van haren! xx

  6. Mooi! Ik durf ze niet te kopen, omdat mensen zoiets ook niet bij mij verwachten. Stoer dat je ze toch hebt gekocht. En ze lopen inderdaad fijner dan andere hakken.

  7. Die heb ik ook, en ze lopen echt hemels! Ik loop ook bijna nooit op hakken, maar doordat deze een sleehak hebben maakt dat het heel wat makkelijker 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *