New in – I haz a smartphoon!


Whoopwhoop! Zelfs ultra-prehistorische en immer achterlopende Marjolein heeft eindelijk… een smartphone! En dat inmiddels al bijna 24 uur, dus mag hij wel even een plekje op m’n blog krijgen. Het is de vorige telefoon van m’n broer, hij moest z’n abonnement verlengen en besloot een nieuwe telefoon erbij te nemen, waardoor z’n oude telefoon afgedragen kon worden aan mij. OlΓ©!


Het is een HTC Desire, een inmiddels dus al verouderd toestel maar alsnog goed bruikbaar. Er zit speciaal glas op wat minder gevoelig is voor krassen en omdat m’n broer altijd een hoesje erom had, zitten er alleen slijtplekken op de bovenkant van het toestel (waar het hoesje dus niet zat). En de achterkant is iets minder mooi geworden, maar dat maakt me niets uit! De levensduur van de batterij is wel minder en dat is wat onhandig, maar als ik niet te vaak op internet ga enzo kan hij het wel prima een dag redden.En uiteraard heeft hij ook al kleertjes gekregen ;). Ik heb een week of 2 geleden twee hoesjes op eBay besteld, maar omdat ik dacht dat die er nog wel lang over zouden doen kocht ik gisteren een schattig hoesje met bloemetjes erop bij Pieces, in de sale voor maar een euro! Toevallig kwam vandaag 1 hoesje (of eigenlijk vooral een achterkantje) binnen, een roze met gaatjes erin. Gelukkig kan hij ook met achterkantje nog in het andere hoesje, vind ik wel wat fijner als hij in m’n tas belandt ;).


En omdat er vast genoeg mensen zijn die al veeeel langer een smartphone hebben, laat me je favoriete apps weten in de comments! Ik heb de basic apps (twitter en mail enz) al wel, maar verder nog niet veel. Oh en ik heb Instagram, waar ik stiekem al veel te fanatiek mee ben haha! M’n username is Marjolean daar, dus als je wilt kun je me volgen! Maar laat me in ieder geval weten wat je favo apps zijn :).