New in – I haz a smartphoon!


Whoopwhoop! Zelfs ultra-prehistorische en immer achterlopende Marjolein heeft eindelijk… een smartphone! En dat inmiddels al bijna 24 uur, dus mag hij wel even een plekje op m’n blog krijgen. Het is de vorige telefoon van m’n broer, hij moest z’n abonnement verlengen en besloot een nieuwe telefoon erbij te nemen, waardoor z’n oude telefoon afgedragen kon worden aan mij. OlΓ©!


Het is een HTC Desire, een inmiddels dus al verouderd toestel maar alsnog goed bruikbaar. Er zit speciaal glas op wat minder gevoelig is voor krassen en omdat m’n broer altijd een hoesje erom had, zitten er alleen slijtplekken op de bovenkant van het toestel (waar het hoesje dus niet zat). En de achterkant is iets minder mooi geworden, maar dat maakt me niets uit! De levensduur van de batterij is wel minder en dat is wat onhandig, maar als ik niet te vaak op internet ga enzo kan hij het wel prima een dag redden.En uiteraard heeft hij ook al kleertjes gekregen ;). Ik heb een week of 2 geleden twee hoesjes op eBay besteld, maar omdat ik dacht dat die er nog wel lang over zouden doen kocht ik gisteren een schattig hoesje met bloemetjes erop bij Pieces, in de sale voor maar een euro! Toevallig kwam vandaag 1 hoesje (of eigenlijk vooral een achterkantje) binnen, een roze met gaatjes erin. Gelukkig kan hij ook met achterkantje nog in het andere hoesje, vind ik wel wat fijner als hij in m’n tas belandt ;).


En omdat er vast genoeg mensen zijn die al veeeel langer een smartphone hebben, laat me je favoriete apps weten in de comments! Ik heb de basic apps (twitter en mail enz) al wel, maar verder nog niet veel. Oh en ik heb Instagram, waar ik stiekem al veel te fanatiek mee ben haha! M’n username is Marjolean daar, dus als je wilt kun je me volgen! Maar laat me in ieder geval weten wat je favo apps zijn :).

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Laralaurentia 29 juni 2012

  Jaaa πŸ˜€ ik zag al dat je instagram had! Marjolein die een smartfoon heeft, hihih.

 2. Sabine 29 juni 2012

  Aaah ik heb dezelfde telefoon en kan juist niet wachten tot ik er vanaf ben haha. :’)

 3. Samantha 29 juni 2012

  Wat leuk! πŸ˜€

 4. Linde 29 juni 2012

  ik heb ook pas sinds een week mijn eerste smartphone.. een iphone 4. mijn vorige telefoon samsung chat ging makkelijk 3 dagen mee maar deze amper driekwartdag haha dus dat is wel wennen maar voor de rest ben ik super blij πŸ™‚

 5. Lifesplash 29 juni 2012

  Heel leuk! Die is mooi. πŸ™‚

 6. Jana 29 juni 2012

  Wow die is mooi πŸ˜€ x

 7. sharon 29 juni 2012

  Ah superleuk πŸ˜€ ik ga je wel even volgen instagram,

 8. Esther - Blosh Time 29 juni 2012

  H&M app, LINDA. app, I love fashion news app, PathΓ© app, Akinator (lachen!), Buienradar app.. πŸ˜‰ veel plezier ermee!

 9. Marikee 29 juni 2012

  Wat fijn dat je een smartphone hebt! πŸ™‚

  En leuk dat je actief bent op Instagram, ik volg je daar ook! πŸ™‚ En je blogt met WordPress toch? Volgens mij heeft WordPress ook een app voor jouw telefoon! πŸ™‚

 10. Sophie 29 juni 2012

  Mooie mobiel! Veel plezier ermee! πŸ™‚

 11. Ilja 29 juni 2012

  Nice! Whatsapp stalken 4 life XD haha!

 12. Priscilla 29 juni 2012

  Mijn favoriete apps:

  – Instagram
  – Rumble
  – Wordfeut
  – NS Reisplanner
  – Bioscoop agenda
  – Whatsapp

 13. Vera 30 juni 2012

  Ik heb nog geen smartphone, dus kan je niet helpen met apps helaas πŸ˜‰

 14. Amy 30 juni 2012

  Wauw mooie telefoon! Ik heb helaas de Htc wildfire, daar kan geen instagram op πŸ™

 15. Kim 30 juni 2012

  Ik ben helemaal verslaafd aan Mega Jump (:

  • Marjolein 30 juni 2012 — Berichtauteur

   Haha die heb ik toevallig net erop gezet, echt een leuk spel! Al moet ik nog even oefenen geloof ik, haha *ziet poppetje vallen*.

 16. NailTalk 30 juni 2012

  Ik leef met je mee, heb sinds twee dagen een BlackBerry en we zijn onafscheidelijk sindsdien. Geniet er van en vooral veel plezier!

 17. desima 30 juni 2012

  dat vind ik nou leuk, een telefoon met mijn naam πŸ™‚
  nou alleen nog Wordfeud spelen ^^
  veel plezier met je nieuwe foon

 18. Marjolein 2 juli 2012

  Omg, je hebt hem πŸ˜€

 19. Safannah 4 juli 2012

  Favoriete apps;
  – bloglovin -facebook
  – mytown 2 -easy calendar
  – reclame folder – Vodafone -NU.nl

  Ik schrijf er ook weleens artikelen over op mijn blog! πŸ™‚

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén