My Expensive Wishlist..


My expensive wishlist.. of nou, eigenlijk gewoon m’n wishlist! “Hee Marjolein, doe je niet iets met beauty? Moet er dan niet een waslijst aan beauty-items op staan?” Nou, eigenlijk heb ik die drang op dit moment totaal niet. Natuurlijk zeg ik geen nee tegen mooie beauty-items, maar m’n lijstje is nu wat meer geeky, haha! Wat staat erop?

1. Een concert van Mumford & Sons. Geen idee waar of wanneer ze spelen en de kans dat ik ga is dan alsnog minimaal, maar de laatste weken ben ik echt verslaafd aan hun muziek! Op album vond ik ze altijd joah, wel ok. Maar holy cow, wat zijn zij live goed! Tot die ontdekking kwam ik overigens door dit en dit concert op YT, en ik vrees dat het ook bij genieten van die twee concerten blijft. Maar dat geeft niet, still love them!

2. Ook nog steeds op de wishlist of eigenlijk meer op de to-buy list, een externe flitser voor m’n spiegelreflex. Maar met mooi weer heb ik het minder nodig en dus neemt de koopdrang wat af, al is het wel echt iets waar ik eens wat geld voor opzij moet zetten zodat ik zonder schuldgevoel €230 kan neertellen voor een Canon Speedlight 430EX II.

3. Laatst was ik in Den Haag en zag ik bij een schoenenwinkel echt awesome sneakers! Van het merk Replay en met… GLITTER! Ik vond ze echt zo tof, vooral in de bronzen kleur. Maar nieuwe sneakers staat niet bepaald hoog op het prioriteiten-lijstje, dus met pijn in m’n hart heb ik ze laten staan. Al scheelde het ook dat ze met korting alsnog €70 waren. Maar ik blijf ze ontzettend tof vinden!

4. Een iPad, een iPad.. Typisch iets wat ik echt niet nodig heb, maar het is echt zo’n hebbe-ding! Ik blijf hem op wishlists zetten haha!

5. Maar erg hoog op de wishlist op dit moment is een nieuwe camera. Ja, ik heb een spiegelreflex en ook nog een mini compactcamera. Maar wat ik graag zou willen is een middenmodelletje, zoals de Panasonic DMC-GF3. Goede kwaliteit foto’s, maar zonder een zware en intimiderende spiegelreflex uit je tas te hoeven trekken. Bovendien kan ik op zo’n camera met een converter ook oude en daarmee vaak goedkopere lenzen doen (zoals Minolta lenzen), wat m’n broer doet met z’n Sony NEX. M’n compactcamera is ook aan vervanging toe, ik kan hem in ieder geval niet echt meer vertrouwen.. Dus ja, het zou een fijne toevoeging zijn aan m’n assortiment camera’s ;). Voor deze Panasonic betaal je echter wel €300 met een 14-42mm lens, wat in vergelijking met andere modellen niet erg duur is maar voor mij duur genoeg om op de expensive wishlist te droppen, haha!

En wat hier nog bij zou kunnen is een paar daagjes Parijs of Londen met een goede vriendin en/of m’n broer, dat lijkt me ook super! Maar gezien mijn afwezige talent om te sparen.. Zal het allemaal wat tragisch worden, haha! Welke expensive dingen staan bij jou hoog op je wishlist?

  1. Best een dure wishlist heb je! ^.^ Ik zou ook nog graag een externe flitser hebben voor mijn spiegelreflex, maar ze zijn erg prijzig.. Had ik maar een geldboom…..

  2. Op Ebay kun je eventueel voor zo’n 30 dollar ook een externe flitser kopen.
    Misschien een idee om zo’n goedkope te gebruiken voordat je het geld voor een Speedlight bij elkaar hebt πŸ˜›

    1. Nou ja ik heb al een flitser, maar die werkt niet samen met m’n camera en hij is voor analoge camera’s bedoeld, waardoor hij eigenlijk niet veilig te gebruiken is met een digitale.. Af en toe gebruik ik die, maar als ik nu een nieuwe koop wil ik het ook gelijk goed doen zeg maar, haha!

  3. Het was dat je erbij zei dat je naar een concert wilde anders dacht ik dat je graag een vriend met dure smaak zou willen haha.
    Een iPad wil ik ook wel, maar ik weet dat ik hem niet gebruik. Mijn vriend heeft er een dus die mag ik ook gewoon gebruiken, maar ik pak toch steeds mijn telefoon. Toch wil ik er ook wel een, als hebbedingetje, voor de leuk:P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *