My Expensive Wishlist..


My expensive wishlist.. of nou, eigenlijk gewoon m’n wishlist! “Hee Marjolein, doe je niet iets met beauty? Moet er dan niet een waslijst aan beauty-items op staan?” Nou, eigenlijk heb ik die drang op dit moment totaal niet. Natuurlijk zeg ik geen nee tegen mooie beauty-items, maar m’n lijstje is nu wat meer geeky, haha! Wat staat erop?

1. Een concert van Mumford & Sons. Geen idee waar of wanneer ze spelen en de kans dat ik ga is dan alsnog minimaal, maar de laatste weken ben ik echt verslaafd aan hun muziek! Op album vond ik ze altijd joah, wel ok. Maar holy cow, wat zijn zij live goed! Tot die ontdekking kwam ik overigens door dit en dit concert op YT, en ik vrees dat het ook bij genieten van die twee concerten blijft. Maar dat geeft niet, still love them!

2. Ook nog steeds op de wishlist of eigenlijk meer op de to-buy list, een externe flitser voor m’n spiegelreflex. Maar met mooi weer heb ik het minder nodig en dus neemt de koopdrang wat af, al is het wel echt iets waar ik eens wat geld voor opzij moet zetten zodat ik zonder schuldgevoel โ‚ฌ230 kan neertellen voor een Canon Speedlight 430EX II.

3. Laatst was ik in Den Haag en zag ik bij een schoenenwinkel echt awesome sneakers! Van het merk Replay en met… GLITTER! Ik vond ze echt zo tof, vooral in de bronzen kleur. Maar nieuwe sneakers staat niet bepaald hoog op het prioriteiten-lijstje, dus met pijn in m’n hart heb ik ze laten staan. Al scheelde het ook dat ze met korting alsnog โ‚ฌ70 waren. Maar ik blijf ze ontzettend tof vinden!

4. Een iPad, een iPad.. Typisch iets wat ik echt niet nodig heb, maar het is echt zo’n hebbe-ding! Ik blijf hem op wishlists zetten haha!

5. Maar erg hoog op de wishlist op dit moment is een nieuwe camera. Ja, ik heb een spiegelreflex en ook nog een mini compactcamera. Maar wat ik graag zou willen is een middenmodelletje, zoals de Panasonic DMC-GF3. Goede kwaliteit foto’s, maar zonder een zware en intimiderende spiegelreflex uit je tas te hoeven trekken. Bovendien kan ik op zo’n camera met een converter ook oude en daarmee vaak goedkopere lenzen doen (zoals Minolta lenzen), wat m’n broer doet met z’n Sony NEX. M’n compactcamera is ook aan vervanging toe, ik kan hem in ieder geval niet echt meer vertrouwen.. Dus ja, het zou een fijne toevoeging zijn aan m’n assortiment camera’s ;). Voor deze Panasonic betaal je echter wel โ‚ฌ300 met een 14-42mm lens, wat in vergelijking met andere modellen niet erg duur is maar voor mij duur genoeg om op de expensive wishlist te droppen, haha!

En wat hier nog bij zou kunnen is een paar daagjes Parijs of Londen met een goede vriendin en/of m’n broer, dat lijkt me ook super! Maar gezien mijn afwezige talent om te sparen.. Zal het allemaal wat tragisch worden, haha! Welke expensive dingen staan bij jou hoog op je wishlist?