May favorites


Een favorieten-post maak ik niet braaf elke maand, maar afgelopen maand had ik vooral door de daagjes heel zomers weer m’n favorieten aardig aangepast. Vrolijke nagellakjes, maar ook andere producten om een spontaan vet wordende huid te bevechten ;). En een simpele make-up look, omdat ik dat wel meer dan genoeg vond! Vandaag m’n favo’s van de maand mei.Met het warme weer was de huid van m’n gezicht al snel van slag en werd hij heel snel vet. Do not like! Met de kalmerende tonic van Louis Widmer en de matterende crème van Essence was het gelukkig al snel wat meer getemd. De echt voedende crèmes die ik voorheen gebruikte heb ik maar aan de kant gelegd, die zijn echt meer voor in de winter. Ik ga nu meer aan de slag met voedende maar wel lichte serums en matterende producten, zodat ik niet té discobal word ;).


En waar ik eerst een poeder van Bourjois heel fijn vond, ben ik nu weer over gegaan op m’n Catrice Skin Finish. Deze is namelijk poederiger en werkt voor mijn gevoel beter dan die van Bourjois. Ook geeft hij wat meer kleur af, waardoor ik hem prima kan gebruiken in combinatie met m’n favoriete Essence concealer zonder een foundation aan te hoeven raken!


Waar ik voorheen nooit eyeliner kon dragen zonder een hele ooglook, omdat hij dan al heel snel af ging geven, kan ik dat met de Catrice waterproof liquid liner wel! Deze droogt namelijk behoorlijk permanent op en als je hem eraf haalt merk je dat het net een soort siliconen spul lijkt, hij zal dan brokkelen. Verder heb ik de Gosh Amazing Length’n Build eigenlijk wel met plezier gebruikt, hij geeft geen drastisch lange wimpers maar spreidt ze wel heel goed en geeft een mooie, zwarte kleur. Gewoon een mascara waar ik op kan vertrouwen, en daarom favoriet ;)!Qua nagellak ben ik voor de blauw/groene/minty-achtige kleurtjes gegaan, en natuurlijk het amazing glitterlakje van China Glaze! Het lakje van OPI heet Thanks A Windmillion en was van de Holland collectie, die van Koh heet Mediterranean Sea. En op m’n nagels had ik die van OPI!Al maanden favoriet is dit parfum van Roberto Cavalli, nog te koop bij Parfumerie. Hij is heel zoet, maar zakt al snel in en ik vind hem echt goed bij mij passen, ik ben hem nog lang niet zat! Hoe tacky ik de verpakking ook vind, haha!


Heeeel fijn zijn deze maskertjes van Kruidvat, die maar €0,99 kosten per pakje, waar je 2x mee kunt doen! Chocolade heb ik nog niet geprobeerd, maar de aarbeienvariant en het fruitige peel-off masker zijn echt liefde! Ik heb er totaal geen last van met m’n gevoelige huid en erna is hij babybilletjeszacht. De reden dat ik eindelijk weer wat vaker maskertjes gebruik!


En m’n laatste favoriet is niet specifiek deze gel (al is hij wel fijn), maar in het algemeen het gebruiken an gel in m’n haar! En nee, ik heb obviously geen korte stekeltjes ;). Maar gel kan ook handig zijn als je lang, krullend en snel pluizend haar hebt. Sharon doet dat al tijden (check dit filmpje) maar mij lukte het steeds niet omdat ik een te hard wordende gel gebruikte. Met een gel die soepel blijft lukt het echter wel!

Welke producten vond jij afgelopen maand heel fijn?