Inspiration – wristsDraag jij vaak sieraden om je pols?

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. shimmer-pie 9 juni 2012

  Leuke armbanden allemaal!
  Ik heb gister toevalli alles uitgezocht!

  En nu ga ik het zeker weer dragen! Ze lagen namelijk allemaal weggemoffeld in een laatje en dan draag ik het gewoon minder snel!

 2. Jennifer 9 juni 2012

  Ik draag heel weinig sieraden, en vooral heel weinig armbandjes. Ik kan er niet zo goed tegen om te moeten schrijven en dat die bandjes dan in m’n polsen gedrukt worden zodra ik mijn hand op tafel leg. Dan doe ik ze af en vaak belanden ze dan in mijn tas om ze daar de volgende dag een keer uit te toveren en weer terug te leggen waar ze lagen om er een hele tijd niet meer naar om te kijken. Is toch zonde!

 3. Nathalie 9 juni 2012

  Ik draag niet vaak sieraden, maar als ik ze draag zijn het vaak armbandjes. Toevallig dat ik er nu 1 hele mooie heb gekocht en nog 1 mooie op mn wislist staat πŸ™‚

 4. charile 9 juni 2012

  Leuk allemaal! Ik draag altijd wel een horloge en soms een armbandje

 5. sharon 9 juni 2012

  Pwettie! Ik heb sowieso altijd een horloge om ^^

 6. Lifesplash 9 juni 2012

  Ah, die zijn mooi! Ik vind het fijn als ik een armband om heb. Dan voelt het niet zo ‘leeg’. Die Michael Kors horloge op die ene foto is trouwens prachtig. <3

 7. Jesdiny 9 juni 2012

  Heerlijk al die vrolijke armbandjes. Zo lekker zomers. Ik draag zelf altijd mijn horloge en meestal daar naast een armbandje en om mijn andere pols ook twee armbandjes. Die foto’s hierboven zijn wel heel inspirerend. Ik ga denk ik binnenkort is wat spulletjes in huis halen om zelf armbandjes te maken! In alle vrolijke zomerse kleurtjes!

 8. Miranda 9 juni 2012

  Ik probeer wel steeds meer sieraden te dragen. Voornamelijk mijn horloge. En armbanden soms. Soms doe ik het wel en soms vind ik het wel goed zonder, omdat ik ook een tatoeage heb op mijn pols.

 9. Marjolein 9 juni 2012

  omygod Ik wil ze allemaal πŸ˜€

 10. Alexandra 9 juni 2012

  Zitten leuke armbandjes tussen! πŸ™‚ Ik draag aan mijn rechtse pols nooit iets, buiten ’n elastiekje (om dezelfde reden als Jennifer, ik ben rechtshandig en dat schrijf Γ©cht niet makkelijk) en links draag ik altijd mijn horloge, mijn geboortearmbandje (je kent ze wel, die met dat plaatje me je naam en geboortedatum op! :D), mijn festivalbandje(s) en andere zooi. At the moment draag ik een armbandje van de Mijnerzijds webshop, m’n pandora armband (met lederen bandje) en een simpel zwart armbandje van de h&m πŸ™‚

 11. Foodloveandhappiness 9 juni 2012

  Ik draag weinig sieraden, om m’n pols heb ik altijd een horloge (m’n favoriet is m’n ivoorkleurige Guess horloge). Deze combineer ik dan wel met kleine schattige armbandjes (een grijzige met de letters amour uit NY en een aquablauwe vd H&M)

 12. Kelly 9 juni 2012

  Wat een prachtige plaatjes! Ik draag graag sieraden om mijn polsen. Altijd mijn horloge en mijn twee pandora armbanden!

 13. Sandra 9 juni 2012

  wat een mooie foto’s =)

 14. LottedeJ 9 juni 2012

  Love it! Ik draag bijna nooit kettingen en oorbellen, omdat ik dat vergeet. Armbanden draag ik wel heel veel!

 15. Lady L 9 juni 2012

  Oeeh, I like the last picture, the bracelet with the studs! <3

 16. Joyce 9 juni 2012

  Doe mij maar zo’n Michael Kors horloge en een arm vol armbandjes! : D Dat wordt sparen!

 17. Jana 9 juni 2012

  Wat mooi allemaal πŸ˜€ x

 18. Marleen 9 juni 2012

  Wauwie ! Mooie armbandjes ! Ik draag altijd een zwart armbandje van de H&M

 19. Chelles Blog 9 juni 2012

  Ik heb altijd mijn zilveren armbandje om, of ik nu slaap of zwem of wat dan ook. Ik heb hem om. En dan bijna elke dag mijn horloge om en soms ook nog armbandjes, maar niet vaak.

 20. Amy-Denise 10 juni 2012

  Leuk! Ik wil mezelf nog eens een mooi horloge cadeau doen.

 21. Tirsa 10 juni 2012

  Ik draag af en toe een armband. Bijna nooit eigenlijk, best zonde want ik heb er wel veel! Elke keer als ik er 1 koop neem ik me voor om hem echt te dragen, maar het werkt nooit zo goed haha (:

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén