Inspiration: Sneaker Love

Sneakers, I do love! Comfy, maar toch ook weer hip en opvallend. En er zijn zoooooveel verschillende modellen! Mijn favoriete merken zijn Nike & Vans, maar ik zie ook vaak genoeg leuke modellen bij andere merken. Zo vind ik New Balance wel leuk, al zijn het typische hardloopschoenen qua model en ziet het er in maat 41 niet zo girly meer uit, denk ik ;). En over de sneakers met een sleehak erin twijfel ik toch nog wel, het doet me enerzijds een beetje denken aan van die schoenen voor als je benen niet gelijk zijn.. Maar anderzijds zou het véel meer bij me passen dan echte hakken! Sneakers met studs en/of glitter vind ik sowieso echt heel tof, al zijn die weer wat lastiger te vinden.

Een mini wishlist, allemaal van de winkel WOEI waar ik meestal sneakers koop. Daar hebben ze namelijk vaak de wat meer opvallende en aparte modellen en bovendien hele goede sale (helaas niet in de webshop). Linkjes naar bovenstaande modellen:

123456

Wat vinden jullie van sneakers? Welk model zou jij wel in je kast hebben willen staan?