Inspiration: Sneaker Love

Sneakers, I do love! Comfy, maar toch ook weer hip en opvallend. En er zijn zoooooveel verschillende modellen! Mijn favoriete merken zijn Nike & Vans, maar ik zie ook vaak genoeg leuke modellen bij andere merken. Zo vind ik New Balance wel leuk, al zijn het typische hardloopschoenen qua model en ziet het er in maat 41 niet zo girly meer uit, denk ik ;). En over de sneakers met een sleehak erin twijfel ik toch nog wel, het doet me enerzijds een beetje denken aan van die schoenen voor als je benen niet gelijk zijn.. Maar anderzijds zou het vรฉel meer bij me passen dan echte hakken! Sneakers met studs en/of glitter vind ik sowieso echt heel tof, al zijn die weer wat lastiger te vinden.

Een mini wishlist, allemaal van de winkel WOEI waar ik meestal sneakers koop. Daar hebben ze namelijk vaak de wat meer opvallende en aparte modellen en bovendien hele goede sale (helaas niet in de webshop). Linkjes naar bovenstaande modellen:

123456

Wat vinden jullie van sneakers? Welk model zou jij wel in je kast hebben willen staan?

Verder Bericht

Vorige Bericht

22 Reacties

 1. Esmay 28 juni 2012

  All Stars en Vans <3

 2. Charile 28 juni 2012

  Leuke sneakers!

 3. Lifesplash 28 juni 2012

  Ik vind die met sleehak vaak wel awesome! En studs zijn inderdaad leuk, maar het krijgen daarvan is inderdaad niet easy.. ๐Ÿ™

 4. Eline 28 juni 2012

  Oh, hier word ik zo hebberig van! Echt super leuke sneakers.

 5. Sara 28 juni 2012

  Aah vans, mijn ultieme relaxte paar schoenen!

 6. beautybysandra 28 juni 2012

  die vans vind ik echt leuk =)

 7. Savannah 28 juni 2012

  De 1e 2 zijn leuk ๐Ÿ™‚ !

 8. Sophie 28 juni 2012

  Ik HOU van Vans. Ze zitten zo lekker, en zien er echt leuk uit!

 9. Sabine 28 juni 2012

  Wat een gave wishlist! Eigenlijk was ik vroeger al gek op sneakers maar droeg ik de laatste tijd eigenlijk alleen nog beschaafde Vansjes. Sinds mijn stage bij het hoofdkantoor van Front Runner is mijn liefde voor sneakers weer helemaal aangewakkerd, haha. Het laatste paar dat ik kocht was een paar Nike Alphaballer Low’s, in het wit! Het was een tijdje geleden dat ik wat meer ‘stoere’ sneakers kocht, maar wat zijn ze awesome, en wat zitten ze lekker! Ik ga zeker eens even een kijkje nemen op WOEI!

 10. Samantha 28 juni 2012

  Ik vind Vans echt heel erg leuk, maar ik heb ze eigenlijk nog nooit gepast. Ik vraag me ook af of het wel bij me staat. Ik ben nogal klein en ik wil niet dat het lijkt alsof ik op boten loop… :’)

 11. Masha 28 juni 2012

  All Stars for life <3

 12. Alyssa 28 juni 2012

  OH MY die helemaal rechtsboven! Love them <3
  (waar zijn die van?)

 13. sharon 28 juni 2012

  Aah die met die bloemetjes is leuk (hihi) <3

 14. Jana 28 juni 2012

  Ooh wat mooi allemaal ๐Ÿ˜€ x

 15. Jesdiny 28 juni 2012

  Ik heb twee paar New Balance schoenen in een maat 40 en ze zijn echt gewoon leuk hoor!! Gewoon een keertje passen!

 16. Esther - Blosh Time 28 juni 2012

  Ooooh die Nikes op nummer 4! <3 en sneakerwedges staan hoooooog op mijn verlanglijst ๐Ÿ˜‰

 17. LottedeJ 29 juni 2012

  Ik ben stiekem ook dol op sneakers, al loop ik ook graag met laarzen met hak. Ik heb laatst Vans gekocht, love them!

 18. Amy-Denise 29 juni 2012

  Ik heb zelf Vans, hele fijne sneakers!

 19. Laura 1 juli 2012

  Oei die Airmaxjes van je wishlist zijn zรณ ontzettend leuk! ๐Ÿ˜€ Je hebt een super leuke smaak!

 20. Foodloveandhappiness 2 juli 2012

  Oeh ik vind nr 3 en 5 erg leuk!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén