Hoera! 2-jarig blog bestaan!


Jaja, vandaag is de grote dag! Twee jaar geleden maakte ik m’n blog aan bij wordpress en look where we are now! Hoewel ik natuurlijk laatst overgestapt ben naar m’n eigen domein, wilde ik deze verjaardag toch niet zomaar overslaan. Dus vandaag, een verjaardagspost! πŸ˜€


Een jaar geleden maakte ik deze blogpost en het leek me leuk om ze eens te vergelijken! Daar noemde ik wat stats van een jaartje bloggen maar wow, kijk eens hoe alles toegenomen is! Goed, er zijn natuurlijk blogs die nog veeeel sneller groeien, maar ik vind het tof om te zien. Super bedankt voor alle reacties en voor het volgen!!

Net als vorig jaar wil ik graag wat mensen in het zonnetje zetten die afgelopen jaar Γ©xtra leuk hebben gemaakt. Zoals Ilja, Sharon en Leontine, die eigenlijk wel echt vriendinnen zijn geworden! En bijvoorbeeld Lotte, Maaike, Claudia, Marijke, DesirΓ©e, Vera, Kelly, andere Kelly, Samantha, Sabine, Roxanne, Jennifer, Joyce, Marjolein & Floor en nog een heleboel andere mensen, waarmee ik vaak vooral via twitter leuk contact heb! Bloggen is leuk, maar de contacten die je ermee legt zijn natuurlijk nog veel leuker. Ook zie ik vaak dezelfde namen voorbij komen bij reacties, super leuk!


De belangrijkste verandering voor mezelf was toch de overstap naar een eigen domein! Eerst blogde ik via een gratis wordpress blog met de naam supketchup, maar ik vond dat het wel tijd werd om toch eens over te gaan op .nl. Ik heb er toen ook gelijk een naamswijziging tegenaan gegooid en ik moet zeggen, ik vind deze naam uiteindelijk toch echt veel beter bij me passen! Bovendien heb ik nu lekker m’n eigen gemaakte layout.

Er komen nog wat winacties om het te vieren, maar ik zit nu midden in m’n tentamens (joah, ik heb m’n blog 2 jaar geleden opgericht door uitstelgedrag qua leren, haha!) dus dat zal niet een 25-dagen-lang-durende actie worden ;). Maar natuurlijk wel wat kleine, leuke dingen! En natuurlijk blijf ik lekker verder bloggen, ik vind het nog steeds super leuk gelukkig! Tot die tijd ben ik even partyen leren ;).

 1. Ah, gefeliciteerd lieverd! 2 jaar is echt lang en je hebt al die volgers keihard verdient! Het is bijzonder om je zo te zien groeien. πŸ™‚ En het leukste is dat je ook nog met plezier blijft bloggen. Ga vooral zo door!

 2. Gefeliciteerd! Je bent echt wel snel gegroeid joh! En het is zeker een goede stap geweest om overte gaan op een eigen domein πŸ™‚ Veel plezier nog de komende jaren met bloggen, en ik blijf je volgen πŸ™‚

 3. Gefeliciteerd!

  Ik weet nog heel goed dat je nog net met je blog begon! Met superketchup!
  Ik begon toen ook net met mn site! :)en toen liet je ook altijd reacties achter πŸ™‚

 4. Gefeliciteerd lieve Marjolein! Echt heel erg leuk om de groei te zien. πŸ™‚ Ik volg je echt al vanaf het begin en ik zie ook verschil in kwaliteit van de artikelen! Super leuk dat mijn naam in het lijstje staat, wiiiieh! ^_^ Op naar jaar 3!

 5. Gefeliciteerd meis! Ik vind het ook erg leuk dat ik je via het bloggen heb leren kennen. Ik weet nog heel goed dat ik je mee vroeg voor het Aussie-event omdat ik dacht ‘nou dat is wel een lief, schattig en gezellig meisje’ Dat gezellig en lief is zeker waar, maar schattig hahaha! Goed gek, net zoals ik… β™₯

  Op naar de volgende 2 jaar!

  -x- Ilja

 6. Wauw Marjolein wat een mooie cijfers! En tof dat je mij ook noemt, ik vind het ook inderdaad tof dat ik door het bloggen zulke leuke en lieve contacten heb opgedaan. <3

 7. Gefeliciteerd! Als fervent lurker moet ik nu maar eens uit mijn lurkersgrot kruipen en je vertellen dat ik hoop dat je nog véél meer jaren gaat bloggen πŸ™‚ Keep up the good work!

 8. Happy belated blogbirthday to you lieve Marjolein! <3 Niet gek dat je blog zo'n groei heeft doorgemaakt, je doet het geweldig en ik kom hier na lange tijd nog steeds met veel plezier terug. You deserve it! En oh, ik was superblij verrast toen ik mijn naam tegenkwam in het artikel, lief lief lief, thank youuuu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *