Hoera! 2-jarig blog bestaan!


Jaja, vandaag is de grote dag! Twee jaar geleden maakte ik m’n blog aan bij wordpress en look where we are now! Hoewel ik natuurlijk laatst overgestapt ben naar m’n eigen domein, wilde ik deze verjaardag toch niet zomaar overslaan. Dus vandaag, een verjaardagspost! πŸ˜€


Een jaar geleden maakte ik deze blogpost en het leek me leuk om ze eens te vergelijken! Daar noemde ik wat stats van een jaartje bloggen maar wow, kijk eens hoe alles toegenomen is! Goed, er zijn natuurlijk blogs die nog veeeel sneller groeien, maar ik vind het tof om te zien. Super bedankt voor alle reacties en voor het volgen!!

Net als vorig jaar wil ik graag wat mensen in het zonnetje zetten die afgelopen jaar Γ©xtra leuk hebben gemaakt. Zoals Ilja, Sharon en Leontine, die eigenlijk wel echt vriendinnen zijn geworden! En bijvoorbeeld Lotte, Maaike, Claudia, Marijke, DesirΓ©e, Vera, Kelly, andere Kelly, Samantha, Sabine, Roxanne, Jennifer, Joyce, Marjolein & Floor en nog een heleboel andere mensen, waarmee ik vaak vooral via twitter leuk contact heb! Bloggen is leuk, maar de contacten die je ermee legt zijn natuurlijk nog veel leuker. Ook zie ik vaak dezelfde namen voorbij komen bij reacties, super leuk!


De belangrijkste verandering voor mezelf was toch de overstap naar een eigen domein! Eerst blogde ik via een gratis wordpress blog met de naam supketchup, maar ik vond dat het wel tijd werd om toch eens over te gaan op .nl. Ik heb er toen ook gelijk een naamswijziging tegenaan gegooid en ik moet zeggen, ik vind deze naam uiteindelijk toch echt veel beter bij me passen! Bovendien heb ik nu lekker m’n eigen gemaakte layout.

Er komen nog wat winacties om het te vieren, maar ik zit nu midden in m’n tentamens (joah, ik heb m’n blog 2 jaar geleden opgericht door uitstelgedrag qua leren, haha!) dus dat zal niet een 25-dagen-lang-durende actie worden ;). Maar natuurlijk wel wat kleine, leuke dingen! En natuurlijk blijf ik lekker verder bloggen, ik vind het nog steeds super leuk gelukkig! Tot die tijd ben ik even partyen leren ;).