Gastartikel: #Fashionable living

door Kim Vos

Leuk, het is bijna zomer! De zon heeft zich deze lente nog niet veel laten zien, maar goed, wat houdt ons tegen? Het is bijna vakantie. Dat betekent geen huiswerk, geen verplichte schooldagen en werkuren meer. Freedom! We kunnen doen en laten wat we willen. Daarnaast gaat de temperatuur, hopelijk, nog wat stijgen. Dat zou wel echt perfect zijn aan dit mooie verhaal. Nog even hopen en duimen en hopelijk is het dan over een paar weken zo ver. Tijd voor een echte portie zon!

Het leuke aan de zomer is dat iedereen zo vrolijk is. Mensen zoeken elkaar sneller op. Ze gaan een terrasje pikken, ze zijn vriendelijker tegen elkaar en door het mooie weer krijg je meer energie.

Letter lampen
Ik ben dol op interieur sites. Ik kan er uren naar staren en hopen dat ik ook ooit zo’n mooi huis kan kopen met een nog mooiere binnenkant! Nu kwam ik via een site letter lampen tegen. Dit is een lamp in de vorm van een letter (je raad het al!) met daarin LED lampjes. Wauw!


Kleurige Vans
Dit klinkt misschien heel erg gek, maar ik heb een kleine voorraad Vans. Door ruimtegebrek had ik ze een tijdje op de doos staan naast mijn kast. Ik vond het er zo leuk uitzien dat ik het zo gelaten heb! Mijn roze, zwarte, grijze en blauwe vans staan daar dus leuk te pronken! Het is maar een idee om je kamer op te vrolijken!

Inpakpapier
Deze klinkt misschien ook een beetje gek, maar mijn moeder is nogal creatief. Vroeger hield ik van een witte inrichting in combinatie met knallende accessoires. Mijn moeder kwam op het idee om gekleurd gestreept inpakpapier tegen de muur te behangen op 1 wand. Hartstikke leuk!


Decoratie letters
Waar ik ook gek op ben: decoratie letters. Dit zijn letters in een bepaalde schrijfstijl (times new roman en comic sans e.d.). Je kunt er zelf hele leuke woorden van maken. Zoals bijvoorbeeld live, love, laugh boven je bed. Dit staat meteen erg gezellig!

Is jou interieur al summer-proof?

Verder Bericht

Vorige Bericht

5 Reacties

 1. beautybysandra 22 juni 2012

  wat een leuk artikel =)

 2. Lifesplash 22 juni 2012

  Decoratie letters vind ik ook leuk! En dan vooral als het in een quote vorm is. Ik wil er zelf misschien nog eentje op me kamer, lekker inspirerend.

 3. Safannah 22 juni 2012

  Leuk ik heb laatst een diy met quotes gemaakt op canvas op mijn blog.

 4. Esther - Blosh Time 22 juni 2012

  Ik vind die letters ook heel leuk!

 5. Frances 24 juni 2012

  Die inpakpapier want, kun je daar eens een foto van maken? Lijkt me heel erg cool!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén