eBay watches!


Een horloge draag ik niet vaak, omdat ik eigenlijk geen leuke horloges had en omdat ik me er nogal aan stoor. Maar met warm weer, waarbij ik m’n telefoon ver in m’n tas stop, is een horloge wel verrekte handig! Op eBay kocht ik dan ook 2 horloges en ik had er al eentje, in deze blogpost ga ik jullie vertellen wat ik ervan vind!
Dit Hello Kitty horloge heb ik al een tijdje en vind ik op zich wel leuk! Niet voor elke dag, omdat ik misschien toch wel wat te oud ben voor Hello Kitty ;). Maar voor af en toe wel. Bovendien ziet hij er wel netjes uit en niet te opvallend! Het bandje is lang genoeg voor een volwassene (en ik heb vrij dikke polsen, waar hij ook prima om past). Deze kun je op eBay vinden voor zo’n €2-€3, onder andere hier. Of zoek op Hello Kitty Women Watch!
Een van de nieuwe horloges is deze blauwe variant met een vrij simpel design. Ik moet zeggen dat hij me wat tegen viel, op de foto’s bij eBay zag hij er echt beter uit. Het bandje is vrij dun en de blauwe kleur is een duidelijke laklaag die snel beschadigt. Toch vind ik het design wel leuk en de kleur opvallend! Ik kocht hem voor €2,40 hier (of zoek op Colorful Men Watch).
Favoriet is dit rode horloge! Met een jelly bandje en in een hele vrolijke kleur. Hij voelt verrassend goed en stevig aan en het jelly bandje zit erg comfortabel. Me like! Deze wil ik graag nog in een andere kleur, omdat rood wat minder makkelijk te combineren is. Het siliconen bandje trekt wel stof aan, wat je vooral ziet bij wit en zwart. Die kleuren zou ik dus maar niet nemen ;). Ik kocht de rode hier voor €2,40, maar je kunt het model in meerdere kleuren vinden als je op jelly watch zoekt!
Ik heb m’n moeder’s arm even geleend voor pols-shots van de horloges. Alle drie zijn ze redelijk groot maar ook de bandjes zijn lang genoeg voor grote polsen (en kunnen ook klein genoeg voor kleinere varianten ;)).


Ik vind eBay een prima plek om leuke horloges te scoren! Het jelly horloge ga ik nog in een andere kleur kopen en ik heb ook nog wel wat andere grappige modellen gevonden. En natuurlijk goed betaalbaar, dus dan maakt het ook niet uit als je ‘m niet elke dag gaat dragen ;). Ze zijn natuurlijk niet echt zilver en als je daar niet tegen kunt, is het geen aanrader. Vaak zijn ze wel stainless steel, en ik krijg geen uitslag of jeuk ervan.Hebben jullie sieraden/een horloge van eBay?

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Laura 12 juni 2012

  Oooh die rode is gaaf zeg!

 2. charile 12 juni 2012

  Wat een leuke horloges 🙂

 3. Lifesplash 12 juni 2012

  Die blauwe vind ik mooi! Jammer dat de kwaliteit wat tegen viel, maar hey 2,40 is geen geld toch? 🙂

 4. Sandra 12 juni 2012

  die rode vind ik leuk!

 5. Ilja 12 juni 2012

  Die blauwe vind ik ook wel erg leuk ^^

 6. Milou/ LounaBeauty 12 juni 2012

  Wat grappig dat je daar horloges voor zo’n klein bedrag kunt bestellen ! 🙂

 7. Joyce 12 juni 2012

  Die rode is heel mooi!

 8. Blosh Time 12 juni 2012

  Niet echt mijn smaak, maar snap wel dat je ze leuk vindt!

 9. Samantha 12 juni 2012

  Ik vind vooral de rode heel erg mooi!

 10. Nicole 12 juni 2012

  vooral de blauwe vind ik heel mooi! jammer dat de kwaiteit wat tegenvalt ervan..

 11. sharon 12 juni 2012

  Die rode is wel vet!

 12. Maud 12 juni 2012

  Oh die van Hello Kitty is zo leuk!

 13. Esmay 12 juni 2012

  Die Hello Kitty!!

 14. LottedeJ 12 juni 2012

  Ik vind de rode erg mooi! Normaal hou ik niet zo van die blingbling, maar hierbij kan het prima. Leuk!

 15. Marieke 12 juni 2012

  die rode/roze is echt heel erg leuk ♥-♥

 16. Juudith 12 juni 2012

  Ahh cute die van Hello kitty! De blauwe vind ik erg leuk!

 17. Amy-Denise 12 juni 2012

  Aah, die van HK is zo leuk! Denk dat ik die ook ga bestellen.

 18. Jennifer 13 juni 2012

  Ik heb wel eens sieraden van ebay gekocht, maar er snel mee opgehouden want je krijgt gewoon vaak niet wat je op de foto ziet. Een horloge zou ik nog wel durven voor een keer. Ik draag ze toch vrijwel nooit en misschien is het straks voor op de camping – telefoonloos, abbo loopt af en zit toch in het buitenland – wel zo handig om een tijd bij me te hebben tijdens het werken.

 19. Irene 13 juni 2012

  Hahah wat toevallig! Ik heb die rode van jou in het paars en geel ook van Ebay! 🙂 Die andere horloges zijn ook heel mooi! <3

 20. xLovelylife 14 juni 2012

  Leuk ik heb 2 horloges van de blokker maar bij beide is de secondewijzer er af, dus zeker geen aanrader om daar te kopen.

 21. Nynke-Boudien 20 juni 2012

  Ik heb dat rode horloge in het wit besteld. Ik heb dat wel al een maand geleden gedaan en meestal zijn Ebay aankoopjes er wel iets sneller. Hoe lang duurde het voordat jij hem binnen had? 🙂

  • Marjolein 20 juni 2012 — Berichtauteur

   Hmm ja, ik had hem binnen 15 dagen al. Als je hem na 30-35 dagen na aankoop nog niet hebt zou ik even (in ’t Engels) een berichtje sturen naar de verkoper, met dat je hem na zoveel tijd nog niet hebt. Vaak sturen ze dan een nieuwe of krijg je je geld terug!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén