eBay watches!


Een horloge draag ik niet vaak, omdat ik eigenlijk geen leuke horloges had en omdat ik me er nogal aan stoor. Maar met warm weer, waarbij ik m’n telefoon ver in m’n tas stop, is een horloge wel verrekte handig! Op eBay kocht ik dan ook 2 horloges en ik had er al eentje, in deze blogpost ga ik jullie vertellen wat ik ervan vind!
Dit Hello Kitty horloge heb ik al een tijdje en vind ik op zich wel leuk! Niet voor elke dag, omdat ik misschien toch wel wat te oud ben voor Hello Kitty ;). Maar voor af en toe wel. Bovendien ziet hij er wel netjes uit en niet te opvallend! Het bandje is lang genoeg voor een volwassene (en ik heb vrij dikke polsen, waar hij ook prima om past). Deze kun je op eBay vinden voor zo’n €2-€3, onder andere hier. Of zoek op Hello Kitty Women Watch!
Een van de nieuwe horloges is deze blauwe variant met een vrij simpel design. Ik moet zeggen dat hij me wat tegen viel, op de foto’s bij eBay zag hij er echt beter uit. Het bandje is vrij dun en de blauwe kleur is een duidelijke laklaag die snel beschadigt. Toch vind ik het design wel leuk en de kleur opvallend! Ik kocht hem voor €2,40 hier (of zoek op Colorful Men Watch).
Favoriet is dit rode horloge! Met een jelly bandje en in een hele vrolijke kleur. Hij voelt verrassend goed en stevig aan en het jelly bandje zit erg comfortabel. Me like! Deze wil ik graag nog in een andere kleur, omdat rood wat minder makkelijk te combineren is. Het siliconen bandje trekt wel stof aan, wat je vooral ziet bij wit en zwart. Die kleuren zou ik dus maar niet nemen ;). Ik kocht de rode hier voor €2,40, maar je kunt het model in meerdere kleuren vinden als je op jelly watch zoekt!
Ik heb m’n moeder’s arm even geleend voor pols-shots van de horloges. Alle drie zijn ze redelijk groot maar ook de bandjes zijn lang genoeg voor grote polsen (en kunnen ook klein genoeg voor kleinere varianten ;)).


Ik vind eBay een prima plek om leuke horloges te scoren! Het jelly horloge ga ik nog in een andere kleur kopen en ik heb ook nog wel wat andere grappige modellen gevonden. En natuurlijk goed betaalbaar, dus dan maakt het ook niet uit als je ‘m niet elke dag gaat dragen ;). Ze zijn natuurlijk niet echt zilver en als je daar niet tegen kunt, is het geen aanrader. Vaak zijn ze wel stainless steel, en ik krijg geen uitslag of jeuk ervan.Hebben jullie sieraden/een horloge van eBay?

  1. Ik heb wel eens sieraden van ebay gekocht, maar er snel mee opgehouden want je krijgt gewoon vaak niet wat je op de foto ziet. Een horloge zou ik nog wel durven voor een keer. Ik draag ze toch vrijwel nooit en misschien is het straks voor op de camping – telefoonloos, abbo loopt af en zit toch in het buitenland – wel zo handig om een tijd bij me te hebben tijdens het werken.

  2. Hahah wat toevallig! Ik heb die rode van jou in het paars en geel ook van Ebay! 🙂 Die andere horloges zijn ook heel mooi! <3

  3. Ik heb dat rode horloge in het wit besteld. Ik heb dat wel al een maand geleden gedaan en meestal zijn Ebay aankoopjes er wel iets sneller. Hoe lang duurde het voordat jij hem binnen had? 🙂

    1. Hmm ja, ik had hem binnen 15 dagen al. Als je hem na 30-35 dagen na aankoop nog niet hebt zou ik even (in ’t Engels) een berichtje sturen naar de verkoper, met dat je hem na zoveel tijd nog niet hebt. Vaak sturen ze dan een nieuwe of krijg je je geld terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *